Hayır şöyle düşün. Yerin sadece 1 km dibinde olmuş. Yani yerin 10 km dibinde olsa bu kadar hissetmezdin. Bayağı yüzeyde olmuş ki 4.6 lık bir deprem bu derece derinlikte iyi sallar.
istanbuldayım soran. maalesef psikolojimiz bizim de alt üst oldu burada. hem oralarda olanlar hem İstanbul depreminin daha beter olacağnı ve her an olacağnı söyleyen uzmanlar şu an her yerde konuşyor. kısacası hepimiz güçlü olmaya çalışacaz, başka çare yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben şu an da dışarıda nöbet bekliyorum bir haber gelir diye ya da deprem olunca yeğenlerimi alıp kaçmak için bekliyorum
hangi il?
@fatoşşist34 adana da yaşıyorum aslında ama şu anda da Hatay dayım
hatayda yiğenler filan nasıl kalyorlar, evlere girmek yasaktı sanrm
Mersin guvenilir mi sizce
@fatoşşist34 çadırda yeğenlerim dediğim arkadaşlarımın çocukları eşleri
Mersin şu anda güvenilir ama deprem olur mu olmaz mı Allah bilir
Ben adana da yaşıyorum arkadaşlarımın ailesi yanlız kalmasın diye bekliyorum burada
umarım rahat bir şekilde atlatırsınız bu süreci arkadaşlar.
@fatoşşist34 inşallah Allah razı olsun
Neresi ora? Son depremlere bakıyorum. Aynı seyirde artçılar var sadece.
Darende malatya, 4.6 oldu
Yüzeye bayağı yakın olmuş. 1 km dibi sallanmış. Ne diyebilirim. Soğuk kanlı ol. Tedbirli ol.
Oyle olması iyi mi
Hayır şöyle düşün. Yerin sadece 1 km dibinde olmuş. Yani yerin 10 km dibinde olsa bu kadar hissetmezdin. Bayağı yüzeyde olmuş ki 4.6 lık bir deprem bu derece derinlikte iyi sallar.
aslında kötü sallanmadı
bende hissettim
şu anda pek ala uyuyabilirsiniz..
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede eski hayatlatınıza dönersiniz
Ağlarken sitedesin
Napayım sabrim hic kalmadı
Nerede oldu deprem
Çok geçmiş olsun lütfen kendinize çok dikkat edin tedbirli olun rabbim hepimizi korusun inşallah 🙏
konuşmak ister misin ki samimi bir şekilde
Hangi şehirdesin
Malatya darende 4.6 oldu
Geçmiş olsun kendini korkutma olumlu düşün bir şey olmayacak iyi düşünmeye bak
nerede?
Malatya darende 4.6 :(((
artçılar işte. evlere girmediniz değl mi
Hayır ama korkuyorum
güçlü olmaya çalış. geçecek elbet bu süreçler. ve umarım hepimiz için geçer
istanbuldayım soran. maalesef psikolojimiz bizim de alt üst oldu burada. hem oralarda olanlar hem İstanbul depreminin daha beter olacağnı ve her an olacağnı söyleyen uzmanlar şu an her yerde konuşyor. kısacası hepimiz güçlü olmaya çalışacaz, başka çare yok.
Haklısın bizde kacamadik sadece ecelimiz gelmemisti ölmedik binamız yıkılmadı, suanki durum sadece sabrım kalmadı bu kacıncı kalp krizim bilmiyorum
panik atak yaşıyorsun. psikolojik etkiler bunlar hep. orada daha skain illere gitme şansnz yok mu peki
Yarın ayarladık mersin e gidicez ailecek orada akrabalar var olmadı ev tutarız insallah sizinde bizimde yapacaginiz sey sabırlı olmak
hakkınzda hayırlısı. umarım yarn akşam daha rahat uyursun
Insallah ya tesekkurler 🙏🏻
ne demek, tekrardan geçmiş olsun hepimize
Nerdee
Nerde oldu