Güncellemeler
+1 yıl
O yorumları kaldırdım ama burada bile dalga geçenler olmuş bi kişide çıkıp yardımcı olmaya çalışmamış bazı şeylerin şakası olmaz buda onlardan biri cidden Çok kötüsün pislikler. Beddua etmeyeceğim çünkü herkes elbet bir gün hak ettiğini bulur nasıl olsa, o gün geldiğin de görürsünüz siz dalga geçmeyi
Güncellemeler
+1 yıl
Kötüsün değil Çok kötüsün yazmıştım lütfen yazdıklarıma müdahele etmeyin KS yetkilileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Offf sen bensin ben de onları düşünmekten uyuyamıyorum
Seninde mi tanıdıklarının çoğu oralarda
3 tanıdığım için endişeleniyorum fazlasıyla ve hala haber alamadım
Benimkilerin çoğu orada ama işte, doğup büyüdüğüm şehir, hem akraba hemde arkadaş çevremin çok büyük bir kısmı orada. Bu yüzden bende orada olmayarak ekstra endişeleniyor ve ekstra acı çekiyorum. Bizzat deprem anında olsam bu kadar kaygılanmazdım muhtemelen. O zaman acil bir durum olursa en azından yetişebilirdim çünkü onlar için yardıma burada öyle bir şansım yok.
İnşallah iyilerdir onlar için de dua edeceğim sen de dua et bol bol umarım güzel haberler alırız...
Teşekkür ederim bende seninkiler için edeceğim. Aradım ulaşabildiklerimi iyiyim dediler ama hiç iyi gibi durmuyorlar. O ses tonları içimi parçaladı, normalde çok neşeli ve soğukkanlı insanlardı bazılarını ilk kez bu kadar gergin gördüm ve donup kaldım onları bile o şekilde görmek aşırı yıprattı içimi.
Yani ulaşabildiğim bazılarını 40 yıl düşünsem bu halde görmek aklıma gelmezdi hiç
Bu yaşadığımız durum hiçbir şeye benzemiyor çünkü en neşeli insanın bile ömründen ömür aldı, sağ olasın duan için. Umarım daha iyi günlerimiz olur..
Haklısın ama yapabileceğin hiçbir şey yok, iyi haberleri beklemeye devam.
Onlar için çok endişeleniyorum keşke bende orada olsaydım acil bir durumda onlar için yapabileceğim bir şey olurdu en azından
Ben de öyle düşünüyorum.