Bir gözüm hep avizede sanki hep deprem oluyor psikolojim bozuldu yemin ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
geçmiş olsun knk
6 şubatta sallandım yetmedi 5-6 ay daha sallandım hala ara sıra hafiften başım dönse deprem oluyor sanıyorum. Zor geçer o, geçmiş olsun.
Bana valla hep 5 dakika'da bir deprem oluyormuş gibi oluyor deprem uyarılarına bakıyorum deprem yok ama ben 5 dakika da bir sallanıyorum
Öyle olur yatakta iki kıpırdasan deprem oluyor sanırsın. Gene ucuz atlattı İstanbul kısa sürdü ve çok şiddetli değildi. Umarım daha büyükleri olmaz.
Kanka valla şiddetliydi yav 3 4 sene önce yine olmuştu ondan kat kat daha şidetliydi biraz daha sallansa zaten bina devrilirdi
10 saniye filan sürdü knk ve 6.2 şiddet.
Maraştaki 75 saniye sürdü ve 7.8 şiddet. Bilmem kaç yüz kat daha şiddetlisi. Ona kıyasla çok büyük değildi dedim.
75 saniye İstanbul da sürse hiç bir bina ayakta kalmaz
O kadar kötü durumda mı oralar.
6.2 de bile binalar çatlıyor hep 10 saniye bide 7.8 75 saniye 1 tane saglam bina kalmaz burada
Valla istanbulun boşaltılması lazım harbiden.
İstanbul'u bosaltamazsin aga milletin burada ailesi işi dükkanı evi barkı kolay mi öyle gidiyorum diyip gitmek İstanbul'u Türkiye'nin kalbi yapacaklarına az başka şehirlere yatirim yapsalardi İstanbul dışında başka şehirde iş yapma imkanı yok her şey İstanbul'da
İşte sanayiyi dağıtmak lazım. Depremde nüfusta gider sanayide gider ülke batar.
Mesele saniyiyle bitmiyor ki sadece bak ben örneğin yurdışıyla çalışıyorum ticaret yapıyorum hadi diyelim bastim gittim memleketim Urfa'ya ben Urfa'ya toplu ürün sipariş etsem 1 sene gelmez o ürün elime yurtdışına ürün göndericem desem urfadan gönderemezsin 😂 yani İstanbul'dan çıkın demekle olmaz çare İstanbul'dan çıkmak değil önlem almak
En kötü liman kentlerine dağıtılabilir. Depreme önlem alsan bile yarın birgün biri nükleer atsa yine sıkıntı. O şehrin nüfusu 10 milyonu geçmemeli.
E işin garibi bütün liman kentleri fay hattı üzerinde yani hatta Türkiye'de fay hatti üzerinde olmayan tek yer İç Anadolu 😂 şans eseri yaşıyoruz
Konyada fay attı yok deprem oldu dediğin gibi garip bir coğrafya.
Bu kadar deprem riski olan bir coğrafyada hala depremden öleceksek amins koyim böyle ülkenin
Japonya'nın gözünü seveyim adamlara 9.6 lik deprem bile işlemiyor tsunami önlemi almışlar Japonya'da ayni türkiye gibi fay hatti üzerinde adamlar önlemini almışlar bizimkiler anca halki nasıl gondiklerim derdindeler
Ülke baştan aşağı sorun çöz çöz bitmez.
Valla bitmez inceldiği yerden kopsun 3 yil daha yaşarsam durmam daha buralarda 😂
Bu his 1 sene boyunca sürüyor. Yatakta yatıyorum kendim dönüyorum hafif bir hareket oluyor deprem sanıyordum
Dün yaşadım bunu uyuyayım dedim 2 3 saat dalamadim uykuya
Bi 6 ay sallandık adanada. Depremden sonra
Dün gece kafami yastığa koyunca uykuya bile 2 3 saat dalamadim
Geçmiş olsun
Sağolasın
13 saniye. Biz 99 depreminde 45 saniyeyi yaşadık!
Ee ne yapalım yani kim daha çok deprem gördü diye hava mi atılır birader 😂
Evet oluyor
İyice manyak olduk valla
sallanmadığımız halde oluyor
Yav valla yatakta bile hiç rahat değilim sallanıyor sanki hep aralıksız
kalp atışımı bile deprem oluyor sanıyorum iyi değiliz gerçekten
1 sene sürer diyorlar çok kötü böyle ya
devamı gelmezse geçer bu da umarım
1 sene sürüyor diyorlar oysa hiç korkmamıştım ha demek ki insan içten içe ister istemez şey oluyor