Gündem Evinizin depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/P5Xiz7rrqCs Güncellemeler+1 yıl Şarkıyı 10 üzerinden puanlayın Evinizin depreme dayanıklı olduğunu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Düşünmüyorum hayır 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benden 1 yaş büyük bir binadayım malzemeden çalınmadan yapıldığı, sağlam olduğu söyleniyor ama bilemem 1 0 Yorumla
alatir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Düşünmüyorum. Ankara 'da yaşıyorum, en üst katta oturuyorum ve geçenki depremlerde aşırı sallandık. 1 0 Yorumla
aleyna_su Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 50% +1 yıl Dayanıklı gibi duruyor ama Türkiyedeyiz yani ondan dolayı dayanıklı olmadığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Pekde sağlam olduğunu düşünmüyorum ama bu depremde sağlam çıktı bakalım 0 0 Yorumla
Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bizim ev yikliyorsa eger konyadaki bütün evler yıkılır zaten 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Hayır düşünmüyorum çünkü bizim ev erzincanda ve eski yapım evlerden 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yıkılmadı çok şükür ama hasarlı bundan sonraki depreme dayanıklı olması imkansız 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek düşünmüyorum ama bölge olarak dayanıklı. 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok katlı bir evde oturmuyorum şu an. Dayanır diye tahmin ediyorum. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Gündem konusunda 688 cevap paylaştı. Yani bizim burada da ilk defa şiddetli deprem oldu tek bir eşya bile zarar görmedi 0 0 Yorumla
pelinkckdmr Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl türkiyede böyle birsey düşünmek neredeyse imkansız hale geldi 1 0 Yorumla
ecrin_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Düşünmüyorum eski bir bina 1990 inşaatlı 0 0 Yorumla
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnşallah dayanıklıdır Allah'a emanetiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşünmüyorum hayır
Benden 1 yaş büyük bir binadayım malzemeden çalınmadan yapıldığı, sağlam olduğu söyleniyor ama bilemem
Düşünmüyorum. Ankara 'da yaşıyorum, en üst katta oturuyorum ve geçenki depremlerde aşırı sallandık.
Dayanıklı gibi duruyor ama Türkiyedeyiz yani ondan dolayı dayanıklı olmadığını düşünüyorum
Pekde sağlam olduğunu düşünmüyorum ama bu depremde sağlam çıktı bakalım
Bizim ev yikliyorsa eger konyadaki bütün evler yıkılır zaten
Hayır düşünmüyorum çünkü bizim ev erzincanda ve eski yapım evlerden
Yıkılmadı çok şükür ama hasarlı bundan sonraki depreme dayanıklı olması imkansız
Pek düşünmüyorum ama bölge olarak dayanıklı.
Çok katlı bir evde oturmuyorum şu an. Dayanır diye tahmin ediyorum.
Yani bizim burada da ilk defa şiddetli deprem oldu tek bir eşya bile zarar görmedi
türkiyede böyle birsey düşünmek neredeyse imkansız hale geldi
Düşünmüyorum eski bir bina 1990 inşaatlı
İnşallah dayanıklıdır Allah'a emanetiz
Evet dayanıklı çünkü sağlam
Sanırım.. bilmiyorum
Çok şükür dayanıklı
hyr düşünmüyorum
Hayır olmaz
Düşünmüyorum.
Hayır
Hayır
Düşünüyorum