İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hilton Oteli'ni depremzedelere açmak için Ata Holding ile görüştüğünü duyurdu. Olumlu sonuçlanan görüşme sonrasında otel depremzedelerin konaklaması için kullanılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hilton Oteli'ni depremzedelere açmak için Ata Holding ile görüştüğünü duyurdu. Olumlu sonuçlanan görüşme sonrasında otel depremzedelerin konaklaması için kullanılacak.

Yaptığı açıklamalarını insaniyetini ve samimiyetini gayet dürüst buluyorum. Bazıları açıklama yaparken gözleri bile dolmazken kendisi açıklama yaparken çok üzüntülü olduğu belliydi. Bence mantıklı kararlar alıyor..
Tek bir soru sorarak bu konuyu kapatabiliriz. Hiltonnotelünde en az 3 ay ücretsiz konaklama sağlamalarına izin verilecek mi? Öyleyse herkesi yçnlendirelim otele ama otel nasıl gelir elde edecek ayakta durmak için?
Kesinlikle öyle sezonda milyonları ağırlayan oteller pansiyonlar bence bu işe el atmalı, yaz geldiğinde ise boş kalan kullar depremzedelere verilebilir
Cevap
18Cevap
Tabii ki iyi alternatif
soruya yorum yapanlarin %80 ni sacma sapan konusmus :)
hilton kapanali neredeyse 3 sene olucak ve bu hizmeti İzmir . b. b ve ata holding tamamen deprem zedelere bir yardim eli olsun diye ucretsiz olarak konaklama hizmeti sunuak bu ne bir show ne bir mecburiyettir bu ulkenin derdini dert edinmektir.
yani madem yorum yapicak insanlar once iki kelam okuyup ogrensin bir sorsun sorgulasin
Ne saçmalıyor bu. Zaten tr deki tüm oteller zorunlu olarak açıldı. Benim bulunduğum bölgedeki otellerin tamamı kapasite üzeri deprem zede ağırlıyor.
Kalkmış birde açmaya karar verdik diyor. Bu bir utançtır. Geç kalmışlıktır
hilton kananali kac sene oldugunu biliyormusun peki :) yani otel hizmeti vermiyor :) oyle bilgi sahibi degilsin madem acar bir konuyu okursun :)
@nomorebets35 okumazlar okusalar zaten böyle olmazlardı
@Adin_berenn maalesef :) oysa elestiri icin maksimum bilgi gereklidir
@nomorebets35 aynen öyle
Kyk ve diğer yurtları Konaklamak için başka yer yok mu. Cumhurbaşkanı sarayı ne güne duruyor. Ucube hükümet
Türkiye'deki toplam konaklama tesislerinin yatak sayısı 1 milyon 22 bin 366 (1.022.366) imiş. Ucube CHP'li 14 milyon insanı nasıl sığdırmayı planlıyorsun?
@OlamazMıKardeşim en büyük ucube saray ve partisidir. Chp benim çükümün ucunda değil. canım. Beni CHP’li mi sandın
Matematik hesabı ile neden sığdırmadın? Üstün zekan ile hallederdin be
Yaa değilsin dimi? Zavallı insanım daha oy verdiği partiyi söylemeye utanıyor 😂
@OlamazMıKardeşim ak partiye bastım en son. Artık onlara oy moy yok
He he kesin öyledir.
@OlamazMıKardeşim inan ma sana inandıracak zorunda değilim. Zaten Davutoğlu ve babacanda akpartide değiller di.
Değil hadi hiltona kaç tane depremzede sigdircan geri kalanı
Geceliği 4bin lira olan bir oteli depremzedelere açacaklarını hiç ama hiç zannetmiyorum 😂
Demek ki isteyince kyk yurtları dışında da alternatif çözümler olabiliyormuş.
14.6 milyonu alacak mı? Alacaksa geri çağırın öğrencileri
O kadarını alamaz sanırım, alışı o kadar kuvvetli değildir.
Okudum lakin karar alınmamıştı bunu görmek iyi oldu
Luks bi otel diyebilrm en azindan oylegorunuyor disardan
Tabii ki iyi alternatif umarım kötüye kullanmazlar İhtiyacı olmayan da gidecektir eminim
Şu anlık iyi bir alternatif. Rixos oteller zinciride böyle bir şey yapabilir.
İzmir'in ayrı bi havası yrı bi elitligi var tabi egitimli insanın düşüncesi çok güğzel
Kyk yurtlarının toplam kapasitesi ben ünideyken 350bin civarıydı. şu an kaç acaba... Otellerin kapasitelerinin çok daha yüksek olduğuna eminim. Oteller dururken yurtlar yanlış karar oldu bence.
Neden Hilton türk otelleri yer mi yok Muş geceligi ne kadar yüksek hiltonun
Zenginler için mi açacak.
hükümetin işine gelmiyor
Acaba kimleri seçip koyacaklar oraya :)
Yandaş o kadar gazeteci var, bulurlar birkaçını. Hazır oteli tutmuşuz birde felekten gece çalalım derler. Sonra devlete fatura, eee devlet bizim icraatlarımıza engel oluyor diye haber de yaptık mı yan gel yat, ne güzel memleket.
daha iyi evet ama okullar açılmadın
Nisan 'da sezon açılınca yine yurtlara gidecekler
Bunu iktidar yapmalıydı
Kesinlikle daha mantıklı
Yapması gereken bir şey zaten bu
ne kadar açabileceklerki kaç gün kaç hafta sonra
Evet öyle
Güzel bir fikir
Daha iyi
Kesinlikle
Çok iyi yapmışlar
Evet