Türkiye'deki toplam konaklama tesislerinin yatak sayısı 1 milyon 22 bin 366 (1.022.366) imiş.
Depremden etkilenen kişi sayısı aşağı yukarı 14 milyondu sanırım. Bir yatakta 14 kişi yatarlarsa sığarlar mı?
Türkiye'deki toplam konaklama tesislerinin yatak sayısı 1 milyon 22 bin 366 (1.022.366) imiş.
Depremden etkilenen kişi sayısı aşağı yukarı 14 milyondu sanırım. Bir yatakta 14 kişi yatarlarsa sığarlar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mümkün bence
Nasıl? Sayısal verilere göre imkansız
Sadece otellerde ağırlanacaklarını kim söyledi? KYK, Öğretmen evleri, Misafirhaneler, Prefabrik evler, boşta olan devlet lojmanları vs vs
Lafım KYK'ların kullanılmasına itiraz eden ah'maklara
Sen bunun dalgasında mısın
Yok solcuların olmayan akılları ile alay ediyorum sadece.
Sadece oteller mi var yurt pansiyon öğretmen evi misafirhane vs de var neden olmasın
Konaklama tesisi yazdım oraya kaldı ki içinde olmasalar bile her şehirde 2-3 tane var onlardan. Otellerle bir tutsan bile 2 milyon ediyor. 8 kişi mı yatıracaksın?
Senin önerin ne
Bir önerim yok atıp tutanları dinlemek istiyorum
Fikrin yoksa olanları da baltalama. 14 ten 1 i otellerde kalsa ne var bunda? Kalanlar da az önce dediğim gibi pay edilir
Abi kafan mı güzel senin? 14 milyon kişiyi nereye paylican? Hadi 7 milyon olsun ya nereye paylican?
Sen bu öğretmen evlerini falan otobüsün arkası gibi sonsuz boşluğa sahip mı sanıyorsun?
Lan oğlum napcaksın dışarıda mı kalsınlar hiç bir şey yapmayalım senin kafayla o zaman. Tabi oraya buraya dağılacaklar. Zaten bir çoğu şehir dışında köyünde akrabasına gidecektir az kafanı çalıştır mk
Ya bilader KYK'ların kullanılmasına itiraz eden CHP siyasetçileri ve takipçilerine sözüm.
Onlara da ihtiyaç var
Mümkün 14 kişi yatmak isterlerse
Siz bir yatakta 14 kişi mi yatıyorsunuz?
Hayır
14 kişi bir yatakta yatamaz ben belki siz denemişsinizdir o yüzden sordunuz sandım nys