AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Allah kabul etsin..
herkes bütcesine göre yardim yapar..!
bunun ne elestirisi, nede dalga gecmesi, kinamasi olur.
Rabbim Verdigin hayirlar misliyle bereketiyle sana geri versin 🤲🏼😊
Allah kabul etsin
Yardımın azı çoğu olmaz. Ancak bunu yarış hâline getirenler var maalesef. Hani yapılan yardımın bile bir değeri kalmıyor bu yapılanlarla. 10 TL gönderenle 1000 TL gönderen aynı sebep için göndermesi olmakta.
Hayır az parası varken yardımda bulunmak daha değerli
Azı çoğu olmaz. Sen dalga geçenlere aldırma. Allah senden razı olsun
Katkının küçüğü büyüğü olmaz. Dalga geçenler beyinsizdir
20 TL bile yardım kendileri ne kadar konuşmuş boş boş konuşuyorlar ya
Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. İmkanın kadar olur...
az çok demeden de yardım ettiğin için teşekkürler damlaya damlaya göl olur
O aptallar a bakma sen yardımın küçüğü büyüğü olmaz
Sen elinden gelen en güzel şeyi yapmışsın. Sana laf edenler utansın...
boş ver onu diyenlar g3riz3kali gücün ona yetmiş onu yollamışsin Allah razı olsun senden
Arkadaşlarının yardımdan anlamıyor olması senin suçun değil
Böyle bir şeyin dalgası olmaz önemli olan elinden geleni yapabilmektir mesela bizim burada da fakirler var parasal yardım yapamadılar ama o eşya tırlara taşınırken falan hep onlar yardım etmiş yardım sadece maddi olarak algılanmaz önemli olan elinden geleni yapabilmektir
Az veren candan çok veren maldan verirmiş isteyen istediğini düşünsün
Böyle bir zihniyet var mı herkes gücü kadar parası kadar gönderecek. o 300 liralara 100 liralara o kadar ihtiyaç var ki anlatamam
Herkes kendi gücüne göre azı çoğu olmaz yardım yardımdır.
Bana bunu diyeni arkadaşlıktan bırak insanlıktan çıkarırım.
boş ver onları, herkes elinden geldiğince bir şey yapıyor
Onlara aldırma. Damlaya damlaya göl olur. Onlar atasözü nu bilmeyen dangalak lar
Karınca kararınca demişler. Herkes bütçesine göre yardım yapar.
hayırın büyüğü küçüğü olmaz Allah kabul etsin
Sen arkadaşlarına bakma orası için 50 TL bile değerli en azından bir kaç ekmek alınır öyle düşün
Az veren candan çok veren maldan verir 👍 senin yaptığın yardım çok daha değerli.
Yardımın büyüğü, küçüğü olmaz. 300 TL ile bir derneğin uygun fiyatlara tedarik edeceği erzak, bir aileyi 3 gün doyurur.
10 lira gönderen bile değerlidir. O küçük bağışlar birikir 10.000 olur, 100.000 olur.
Ayrıca, elinde olanın yüzde 85 kadarını göndermişsin. Kazancının, servetinin yüzde 10'una bile kıyamayanlar var. Ünlülere bak, bir TV programından günlük aldığı parayı gönderen var. Dünya kadar malı mülkü olup 1 aylık gelirini göndermeyenlerle dalga geçsinler.
herkes kendi cebine göre gönderir dalga geçecek bişi yok
O senin gönderdiğin parayla depremzede bir çocuğun üzerine battaniye örtüldüğünü düşün. Allah bin kere razı olsun. Küçümseyenlerinde kalbinin gözü en kısa zamanda açılsın inşallah
yardımın büyüğü küçüğü olmaz iyi yapmışsınız yanında seninle dalga geçenler senin arkadaşların falan olamaz iletişimini kesmekle en iyisini yapmışsın
Herkes imkanını kadar gücü kadar yardım eder rabbim o azı çok edip sana geri gönderir dalga geçenler kendilerine baksın sen üzme kendini rabbim kabul etsin yardımını inşallah
Herkesin bütçesine göre, her şeyini göndermiş gibisin.
Önemli olan iyi niyet duyarlı olmak empati yapmak.
Gönlünden geçenler ömrüne nasip olsun. 🙏
insanlar yardımı vicdanına göre yapar. ben bu kadar verdim sen az verdin diyen kişinin sevabı çok daha az olur .. herkesin yaşantısı geliri hayatı farklıdır
Yardımın küçüğü büyüğü yok 85 milyon 1 TL gönderse 100 tane daire alınır 100 daire 100 aile eder yaklaşık 500 insan mutlu olur 85 milyon 300 TL gönderse yaklaşık 150 bin insan ev sahibi olur
Allah kabul etsin Allah birini bin etsin burada mesela az ya da çok değil elinden ne geldiyse imkanların dogrultusunda insanlara hayat olmussun dalga geçen arkadaslarinıda takma arti kimseye gönderdiğin paranın ya da erzagin bilgisini vermek zorunda değilsin soran olursa elimden ne geldiyse imkanların dogrultusunda yardım yaptım demen en doğrusu unutmayın bir elin verdiğini diğer el görmesin..
Ee ne var ben hiç yollayamadım öğrenciyim ve cidden hiç param yok ben de deprem bölgesine gittim mesela oradaki hayvanlara hekimlik yaptım ne var bunda ya sacmalamasınlar kimin elinde ne varsa onu yapıyor sen yapabilecegini yapmıssın
Hala daha da Kahramanmaraş'tayım
ne alaka ya, bu dalga geçilecek bir konu değil, herkes imkanına göre gönderiyor, 1 lira gönderene bile ben saygı duyarım, imkanı ona yetiyordur belki diye,
Bende 500 gönderdim ne olmuş azıcık bişey sen 300 ben 500 böyle büyüye büyüye çığ olur. Takılma sen bunlara elinden gelen en iyisi buysa Allah senden razı olsun…
Sen boş ver o akılsız arkadaşlarını. Herkes imkan dahilinde yapar yardımlarını ki oda vicdanla alakalı. Senin 300 liran onun binlerinden daha kıymetli.
Sen elinde olanın % 85 ini göndermişsin. Onlar da elindekinin %85 ini göndersin de o zaman konuşsunlar. Sen o güzel yüreğinle elinden geleni yapmışsın. Allah gönlüne göre versin.
Bende öğrenciyim 100 lira attım. 100 lira para degil biliyorum ama elden ne gelir ki? Yardımın büyüğü küçüğü olmaz.
Ne dengesiz insanlar var anlamıyorum takma kirpik gecelik gönderenlere yönlendir o geri kafalı arkadaşlarını
Hangimizin birikmiş parası vardı doğru düzgün? Az çok demeden yapılır bu işler. Dalga geçenler ne yapmış peki?
oha 300 cok para bende 50 lira var sadece annemler fitre parasini yolladu burdan da xper ile ben yardim ettim.
O kadar varmış elinden geleni yapmışsın bu tarz durumlarla dalga geçen insanlarla neden arkadaşlık yapıyorsunuz ki.
Ne alakası var 300 tl sonuçta boş ver sen onun sevabını aldın onlar kendilerine baksınlar bi en azından senin onu gönderecek vicdanın varmış
elinde olanı göndermişsin. elinden o kadar geliyorsa o kadar gönderebilirsin. bununla dalga geçen insanlarla arkadaşlık falan etme.
Dalga geçenler ne kadar yatırmış acep,, Bu tiplerin başına gelmedikçe farkına varamazlar felaketin büyüklüğünün
AFAD'a gönderdiysen keşke göndermeseydin. Bunca yıl zaten vereceğimizi verdik, daha fazla yolsuzluğa izin vermenin mantığı yok.
Dalga geçen sadece canım. Sen elinden geleni icinden geceni geldigi kadar yapmissin bu onemli olandir. Yardimin azi çoğu olmaz...
Sen iyi birisin böyle devam et etrafında seninle dalga geçenler ya da dalga geçtiğini sanan dalkavuklar da eksiklerini elbet biçecekler
Toplumsal yozlaşmanın basit bir örneğini yaşamışsın.
Binlerce insanın öylesine bir hakkı yendi ki, kelimeler yetmez anlatmaya...
imkan neye elveriyorsa. milyarlarca dolar serveti olan hükümet trolleri bile 3 kuruş yolluyorken sen elindeki paranın neredeyse tamamını yollamışsın.
Ya daha neler, kimin neye gücü yeterse onu yollar. Sen 300 verirsin başkası 100 verir derken böyle böyle milyonlarca lira toplanıyor.
Şu an bir yudum suya bile muhtacken 300 lira cok guzel bir yardim. Cok tesekkurler yardimin icin
Onların amacı yardım almak değil fazla mal veya para kopartmak, gerçekten yardım isteyen insan büyük küçük ayrımı yapmaz.
Hak etmedin Allah senden razı olsun elinden bu kadar gelmiş bu kadar gönderdin göndermeyen dalga geçen utansın
Az veren de çok veren de tek yürek olup aynı acıyı paylaştılar. Belki kimisi sadece dua etti. Halt etmiş o alay edenler
Bunu diyenler 50 bile gondermemistir rahat ol ben sizlerin adına gönderiyorum 20. bin TL gönderdim ben
Onlara ne oluyormuş? Herkes milyonlar gönderecek değil ya. İnsanlar ellerindekini paylaşsın da onun bereketi yeter zaten.
şimdi bende 100 lira gönderdim 200 daha göndermiştim 300 yaptı hepimizinki toplamda 5000 yaptı damlaya damlaya göl olacak. kimse bi kıvanç tatlıtuğ değil. herkes bütçesi kadar yollayacak ormanın kuralı bu
selam onlar yardımdan ne anlar Allah yardımını kabul etsin.
300 tl azmı memurlar 20 tl atyor mesajla biz işsiz halimizle gönderyoruz