AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
199Cevap
Kardeşim herkesin yardım derecesi bellidir arkadaşların arasında göndermeyenler illaki olmuştur senin niyetini rabbim biliyo sen gerisini boş ver Allah hayrını kabul etsin
O arkadaslarinin cok parasi varsa madem senin yerine de göndersinler sacma sapan ya..
İnsanlar kötü bakma sen yardımını yapmışsın allaj daha çok versin
Önemli olan az az da olsa istikrarlı gönderim sağlamaktır
Kardeşim 10 lirada göndersen makbuldür bir ekmek bir ekmektir
Sen dalga geçen o hıyarlara bakma, sen alnından öpülecwk insansın
Az ya da çok dememek lazım, kimin elinden ne kadar gelebilirse o kadar yardım eder. Kimseye bakma sen, öyle diyenler kendilerine baksınlar önce.
Kimse kimsenin ne durumda oldugunu bilemez durumun ona yetmistir okadar vermissindir boş ver
Gücününün yetigi kadar göndermişin önemli olan meblağ değil neyi gönderdigin
Azı çoğu olmaz Allah hayrını bereketli kılsın inşallah
İstersen 10 lira yolla yardım yardımdır birikince dağ olur. Güzel yüreğine sağlık olsun 🙏
Öyle düşünenler sana öyle söyleyenler kişiliksiz maddeci kişilerdir.
Takilma , damlaya damlaya göl olur, butun yuku tek kisi yyklenmek zorunda degil
Abi adı üstünde yardım. Gönlünden ne koparsa.
Arkadaşlar fiyat oranlı bakıyorlar hayata demek ki.. 1'er kuruş ile uğurla gitsin.
Karıncayla dalga geçmişler yangına su taşıyo diye o da safımız belli olsun demiş
Yardımın büyüğü küçüğü olmaz boş ver elinden geleni yapmışsın Allah kabul etsin
Haketmedin. Yardımın küçüğü büyüğü olmaz. Elinden ne gelirse odur.
Yardım yardimdir büyüğü küçüğü olmaz. canım ve görmemişler ile arkadaş olma
Düşündüğün şeye bak... Elinden geleni yap, gerisinin ne dediği sivri sinek saz.
Allah kabül etsin. Herkes gücü ölçüsünde yardım eder
ha etmemişsiniz. yardım, yardımdır. bunun azı çoğu önemli değil
hak*
Hayır yardım yardımdır azı çoğu olmaz gerisini takma.
Ya ayıptır ya kimin ettiği yardımdan kime ne. Sana saygıları yokmuş
Onların arkadaşın olduna eminmisin? Açsınlar başka taraflarıyla dalga geçsinler 😡
arkadasların beyinsiz mi yardımın azı cogu olmaz zaten
Herkes gücünün yettiğini gönderir öyle arkadaşlarım olsa arkadasligimi sorgularim
Hiç göndersen bile sadece düşüncen yeter. Arkadaşların saçmalamış
Göndermesen*
1 yardım kolisi yapıyor hiç yoktan iyidir. boş ver.
Kendileri ne kadar yollamiş kahve tohumları
Herkes senin kadar yardım etse keşke Allah yaptığın yardımı kabul etsin birini bin etsin
Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek demişler... Ne hallere düştük
Seninle dalga geçenlere sorsaydın ya siz ne yaptınız diye?
Ben 50 gönderdim, dalga geçecek varsa buyursun gelsin.
Allah razı olsun
Yardımın azı çoğu olmaz birtek yara bandı bile göndersen bir yarayı sarar. Arkadaşların ayıp yapmış
Kime ne ne kadar gonderdiginden. Nefret ediyorum böyle densizlerden
Sen 5 lirada göndersen içinden geçmiş bir su bir sudur
Yardımını yap kimsenin dediklerini umursama
Önemli olan miktar değil niyetindir niyeti güzel kardeşim milletin lafına bakma Allah hayrını kabul etsin
senin vicdanın rahat mı
evet rahatım
Salla geç be dalga geçmişlermiş sevabı sana günahı ona sen yardım ettin bitti ha bir lira ha bin lira katkın olmuş
elinde olan paranın neredeyse tamamını vermişsin. milyonlar kazanıp bağış yapmayanlara laf söylesinler
Hayır herkes bir bütçesi var önemli olan miktar değil düşünüp gerçekleştirmek seninle gurur duyuyor boş ver boş insanları
Nasıl hak etmedin saçmalık 10 lira bile olsa yardım olmalı yani ve senin gönderdiğinde az değil bence
Hangi ptal bunu söyleyen
Selamlar hepsiyle iletişimimi kestim
Aksine örnek olunmasi lazim sonucda 1tl 100 tl gönuller bir olsun
Senin gibi kalbi güzel 1 milyon insan 300 tl bağış yapsa 300 milyon lira eder. yardımın azı çoğu olmaz kardeşim. Allah kabul etsin yardımını.
senin durumun buna yetmiş göndermişsin hiç göndermeyedebilirdin bu parayıda harcarım diyebilirdin ama yapmışsın önemli olan içindeki insanlık kimseye aldanma. yapılan yardımın dalgası mı olur ne saçma insanlar arkadaşların
Yardımın büyüğü kücüğü olmaz... Allah kabul etsin insallah
Herkes bütçesine göre yardım yapar, kaldı ki; bazı insanlar trilyonları olmasına rağmen hiç yardımda bulunmayabiliyor. Sen ise büyük bir fedakarlık yapıp paranın sadece 1/7'sini kendine ayırıp kalan 1/6'sını bağışlamışsın.
Önemli olan onların dalga geçip geçmemesi değil senin düşünmen bile yetterli onu yapmayan da var yardımın azı çoğu önemli değil elinde olanı vermişsin ne güzel ben seni tebrik ediyorum iyi yapmışsın öyle arkadaşlarla iletişimi kesmekle
ya arkadaşlarının beyni yıkanık ya da sen böyle sorararak beyin yıkamaya çalışmışın çözemedim
İnsanlara niye bu kadar takılıyorsunuz anlamak mümkün değil
o insanlarla net ilgili keserdim açık açık söyleyim. allah kabul etsin demeleri lazım sana destek olmak yerine köstek olmuşlar yazık.
Arkadaşların canım. Kendileri bir şey yaptı mı? Ben de 200 gönderdim param olsa daha fazlasını gönderirdim ama işsizim
Slk yazmıştım canım dşye çevirmiş site
sen cebindeki son parayı göndermişsin ve ne kadar güzel bir kalbin olduğunu göstermişsin kimin ne dediğine bakma
Hayir sacmalama. Iyi yapmissin elinden ne kadar geliyorsa 💜
Ne alakası var ya herkes elinden geleni yapsın kafi
Bence gayet fazla bir para ve zaten çoğu kişi gönderiyor
Hayır ya olur mu öyle şey elimizden geldiğince yardım etmeliyiz. Az çok demeden.