Adıyaman Besnili bir depremzede olarak sizden bir ricam olabilir mi acaba KScanlar, kedilerim için mama desteği yapabilir miyiz?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın inşallah hiç ülkeye.

Hala sevdiğimiz eşimiz dostumuzun cenazeleri enkaz altında çıkarılmayı bekliyor.

Yollar yıkılınca ilk gün kazma kürek çekiçle bıçakla ellerle kar yağışı altında ciğerleri üşüte üşüte ekipler gelene kadar
baba, küçük kızı, yaşlı bir teyze, bir amca şükür kurtardık. Ama çok can kaybımız diğer iller de olduğu gibi burada da var. Başımız sağ olsun.

Utanarak böyle bir ricada bulunuyorum ama bizzati ne gıda ne kişisel kendim veya ailem adına istemiyorum şükür yardımlar her yerden geliyor depolara saatlerce beklesekte sıraya girip alıyoruz.

Sadece ricam 6 kedim var 2 kilo kadar mamaları kaldı başka hiç bir şey yemiyorlar.

depremden önce 10 kilo sipariş vermiş almıştım 6 Şubat günü kargoya verilecekti depreme yakalanınca maalesef kargolar dahil her yer yıkılınca verilseydi bile gelmezdi.

Günlerdir gelen yardım ekiplerine soruyorum biliyorum öncelik insanlar Allah Razı olsun belki o canları düşünüp mama gönderen varsa 1 kiloda olsa alabilir miyim diye ama bulamadım maalesef. 😭 Bir şekilde gelse bile muhtemelen başka canları olanlar alıyordur.

Bizzati sizden yardım da istemiyorum arkadaşlar hala buralara yardım toplanan kamyon tırlardan birine Adıyaman Besni ye gelen gelecek olan yardım tırlarından birine 5 - 10 kilo mama koymak isteyen olursa paketin üzerine adımı numaramı yazarsanız bana verirler.

Ve o mamayı da yardım olarak kabul etmem parasını göndereceğim mutlaka

Tek ricam bu çünkü hiç bir şekilde mama bulamıyorum alamıyorum hiç bir zaman Kscanlardan asla bir şey istemedim istemem de

Tek burası aklıma geldi ha soru kalkarsa da canınız sağ olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim Sayın adminlerim soru kalkar diye düşünürken güncelleyip yayınladınız. Allah Razı olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar mama henüz alamadım gelmiş depolara ama dağıtım yok ev ev sorulup dağıtılacakmış her şey ama yüzlerce ev köy evi yıkılan çadırda arabada kalan var ne zaman kimler gelecek soracak bilmiyorum 🤷🏼
Adıyaman Besnili bir depremzede olarak sizden bir ricam olabilir mi acaba KScanlar, kedilerim için mama desteği yapabilir miyiz?