İş Bankası
TR12 000 64 000 00 110 211 38 00 59

AFAD'ın sanal pos uygulamasıyla banka/kredi kartı; SMS numarasıyla operatörler; hesap numaraları üzerinden de havale/EFT yoluyla, depremzedeler için bir yardım eli de siz uzatabilirsiniz.
EFT için, alıcı adı kısmına; T. C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazmayı unutmayın.
Bağışta bulunmak için tıklayabilirsin
"Benim 20-50 liramla ne olacak?" diyerek, sığ düşüncelerde boğulmayalım. Bugün sen sıcacık evindeki televizyonun önünde olan biteni izlerken, yarın o betonların altından bir insana sesini duyurmaya çalışabilir ya da dondurucu soğuktan korunabilmek bir battaniyeye muhtaç olabilirsin.
Herkese teşekkürler...
Merhaba günaydin. Bu numaraya sadece türkiyedenmi sms atilir?
havale icin almanyadan o iban a da para yollanirmi? Biliyormusunuz?
Ve Ya bana baska bi havale önerebilirmisiniz?
Merhaba, SMS numarasına sadece Türkiye'den mesaj atabilirsiniz. Yabancı ülkedeki dolar/euro hesabınızdan, AFAD'ın aynı para cinsinden hesabına SWIFT işlemiyle para gönderebilirsiniz.
Yalnız bu işlem en az 2 iş günü sürer, Cumartesi ve Pazar günleri hesaba geçmez.
Alıcı bankanın ismi, şubesi, alıcı IBAN numarası ve alıcı ismi eksiksiz olarak girilmelidir. Örneğin, AFAD'ın;
Türkiye İş Bankası A. Ş. Başkent Şubesi'ndeki EURO hesabına kendi EURO hesabindan swift yapabilirsin.
Bu bankanın o şubesindeki EURO hesap numarası TR19 0006 4000 0024 2992 5862 85 olarak gözüküyor.
Banka kodu/ SWIFT kodu da ISBKTRIS olarak belirtilmiş.
Cok Ama cok tesekkür ederim. 🙏 ALLAH razi olsun
Rica ederim, Allah senden de razı olsun
Alıcı kişi yerine de,
T. C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü yazmayı unutma.

Nasıl anlamlı bir duaymış, şimdi daha net anladım. Empati yaparken dahi mahvoluyorum, yaşayanlar kim bilir ne haldeler. Allah düşman başına vermesin, kimsenin böyle zor bir durum içinde olmasını istemem. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Keşke daha fazlasını yapabilsek, elimizden daha fazlası gelebilse. Elimden geleni yaptım, hatta kaybettiğim erzak kartımı bulmayı bile çok istedim, bulabilsem o kartı depremzedeler için alışveriş yapmak için kullanırdım.
Her zaman haber izlemekten kaçınmışımdır, ne kadar haberlerden bihaber olmak istesem de, dünyada ne kadar empati yoksunu, şeytan karakterli kişilerin olduğunu da gördüm, yazıklar olsun dedim. Faydalı olmak istemiyorlar bari zararları dokunmasın, alay ediyorlar, kimisi de bu durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışıyor, hırsızlık yaparak, çocuk hırsızlığı yapmaya yeltenerek. İnsanlar canlarıyla mı uğraşsın, kaybettiklerine mi yansın, yoksa bu şeytanların duyarsızlığıyla mı uğraşsın
Yorumunu şimdi gördüm, kusra bakma. Çok güzel ozetlemissin her şeyi, Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık, senin de elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim.
Empati yoksunu, duyarsız, kişiliği bozuk ne kadar fazla insan olduğunu da gördük bu süreçte, burada da şahit oluyoruz bazen
Estağfurullah, olur mu öyle şey.
Amin, inşallah. Ne yazık ki hayatın her alanında var kötü insanlar ve iyi ki yüreği güzel insanlar da var.
Bu arada eig için teşekkür ederim.
Bazen bildirimler çok olunca kaçırıyorum, gorememisim. Soruma tekrar girince bir anda farkettim, o kadar emek verip yazmissin 🌺
Hâlâ enkaz altında çok sayıda insan var, inşallah onları da sağ salim çıkarırız. Kötü kalpli insanların varlığını bu sosyal medyalar sayesinde öğrendik, şu durumda bile cinsel yaşam sorusuyla kendine partner arayan insanlar var. Daha ne diyelim...
Rica ederim, görüşüm için de benden teşekkürler
Aynen önemli olan katkı da bulunmak
Paran yoktur en azndan dua edin
Hic tanımadıgnz kisilerden gelen dualar en tesirli dualardr ben hayatm boyunca bir cok zorlugu yaptıgm dualar sayesnde aştm
Durumu olmayanlar icin bir dua etmeleri yeterli, doğru söylüyorsun. Umursamaz tavırlarla bencilliklerini gösterenlere tavrım.
Teşekkürler güzel yorumun için
Yarın inşallah İstanbul'a gideceğiz çok kötü buralar insanın psikolojisi bozuluyor çocukların psikolojisi berbat çoğu yerde iki gündür karınları aç yardımlarınız için teşekkür ederiz.
Allah yardımcınız olsun, inşallah bu günleri de atlatacagiz. Allah'a emanet olun
Cevap
4Cevap
Umarım yardımcı olurlar
İnşallah Barışcım
Xper puanı olan herkes bağış yaparsa iyi olur hem xper puanları da bir işe yarar
Sitedeki kampanyaya da xper puanlarını bağışlayarak katilabilirler, sağol
yrdımımı Ahbap üzerinden yaptım zira şu anda en organize onlar maalesef devlet kurumları değil
Ben sadece AFAD üzerinden yapmıştım ama AHBAP'in kampanyasında da yer almak daha doğru olacak, teşekkür ederim
Benim 50 liramın ne faydası dokunacak ki diye düşünenler yoktur umarım.. Ben de kendimce yaptım yardımımı🤍
Aman bize ne düşüncelerinde olan, kendi başına gelmediğinde umrunda olmayanların olduğunu biliyorum. Bunu açık açık yazamadigim için öyle bir sözle aktarmaya çalıştım, teşekkürler canım❤
Yıkılan binalarin altında kalıp, sosyal medyadan telefonlarını paylaşarak yardım cagrisinda bulunan insanlarin numaralarını arayıp, dalga geçen soysuzlar var.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmez, neyse...
Kesinlikle, utanmıyorlar da
Ahbap ibanına atmayı denedim süresi dolmuş gibi bişi dedi
AHBAB'in yardım durumu hakkında net bilgim yok kardeşim, bilemedim. Eğer istersen AFAD'in hesabına da yollayabilirsin.
İban var mı
Buradan hem sanal pos'la hem mesajla hem de IBAN üzerinden gönderim yapabilirsin. Hesap numaraları yazılı
https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2
Bende karınca kararınca yardım ettim. Dua da ettim. Yardımlar çığ gibi büyüsün ✨
Hem maddi yardimin hem de manevi düşüncelerin için teşekkürler diyelim
sms attım afada
Abi sana da duyarlılığın için teşekkürler
Ben ahbap' üzerinden yardımımı yaptım
Eyvallah abi
👍👍👍
Bulundum bağışta
Teşekkürler o zaman Eda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?