Gamze Çelik :
Eski manken. Son 15 yıldır kurduğu vakıf aracılığı dünyanın her yerinde yardıma ihtiyacı olanlara destek oluyor.. Afrika'dan Asya'ya birçok ihtiyaç sahibine gıda, su, giyecek vs. yardımları yapıyor.. Şartlar uygun ise ihtiyaç sahibi halkın kendi yaşamlarını devam ettirebileceği çalışmalar yapıyor.. Su kuyusu açmak, tarım, hayvancılık, tekstil üretimi eğitimi vermek gibi. Şu anda depremzedeler için barınma, sıcak yemek, giyecek tedariki yardımlarını AFAD ile organize ederek gerçekleştiriyor. İsterse, tüm medyayı peşinden köpekler gibi koşturabileceği halde, sessiz sedasız yardımlarına devam ediyor.
Oğuzhan Uğur :
Blabala Tv ve Pinç isimli sitelerin sahibi bir sosyal medya fenomeni, sunucu. Herkes tanıyor, herkes seviyor... Neden seviyor tam belli değil... Sempatik bir tip.. Kolay popülarite sağlamanın taktiği olan, muhalif gözükme çabası içinde. Deprem boyunca bol bol resmi makamlara eleştiri yaptı ve kendisini adeta deprem organizatörü ilan ederek, herkese her yere talimatlar yağdırmaya başladı.. En sevdiği şey Haluk Levent'in Ahbap derneği... Özellikle bugün dikkatimi çeken, twitter hesabında, magazin dünyasını ne kadar artizi varsa bunun ofise gitmiş, bir foto ve ya video çekip biz de yardım ediyoruz reklamları yapmışlar.. Tabi bu reklamlar için, 4 milyon takipçisi olan bir hesap ne kadar ücret aldı bilmiyoruz. Aksi halde 10 ar dakika ara ile şov dünyasının tüm artizleri bunun dükkanda sıraya girmezdi... Neyse... "Egomuzu, sosyal medya ile birleştirince halkın kalbinde yer ediniriz" politikasını en iyi uygulayanlardan...
Eee sizce kim daha samimi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer