Size göre hangisi daha yakışıklı? Esmer olan burak ozcivit mi yoksa kumra olan cagatay ulusoy mu?
Benim tercihim Burak Özcivit.
Benim tercihim Burak Özcivit.
Normalde bıyıklı erkekler tarzımdır ama Burak özçivit bıyık bıraktıktan sonra tipsizleşti. Çağatay ulusoy daha iyi. Ama uyuşturucu kullanıyor terbiyesizin teki en yakın arkadaşıma sarkıntılık etti ve o da bircok kızın hayalidir ve ben hoşlanmam gerekirken tiksindim dedi. Bırakın bu ünlüleri..
Burak'ın karizması yeter.
cagatay daha bebe la :D burak bence fena karizmaya sahip onun tipi bende olsun isterdim :D
İkiside birbirinden harika çok yakışıklılar seviyorum :) <3<3<3
Git burdan GAY :D
go to hell!
Cevap
11Cevap
Çağatay ulusoy kumral degil bugday tenli kahve saclıdır.Kumral koyu renk saca sahip beyaz tenlilere deniyor diye biliyorum.İkisinin de yakısıklı olduğu dogrudur.
Kesinlikle burak özçivit diyorum. Çok sempatik çok tatlı hele o bıyık o kadarmı yakışır ya.
Burak Özçivit. Ama Çağatay Ulusoy da fena yanii.:))
aslinda kumrallardan hoslanmam nekadar esmer olursa okadar iyi ama cagatay diyince akan sular durur :D... CAGATAY diyorum boyu posu yeter :)
Mk sanane hangisiyse hangisi, git g*tunu ver burağa mk, herkes kadın manken kıyaslar bu erkek kıyaslıyor.
Belki idol alıyorum sanane * cahili :D
Burak özcivit kıyaslaman bile yanlış
Niye Çağatay yakışıklı değil mi :D
itici bence
O çocuğa itici diyosan banada itici dersin o zaman :D
Sadece tatlı o kadar fiziğide güzel ama burak ne bileyim o daha yakışıklı
burak özçivit tabi ki
Tabi ki Burak Özçivit.
Burak Özçivit tabi ki
senin tercihin burak özçivit? tamam.
Ben varken onlar da kim ki :-D
SEN ! :P
Guzel sakaydi :)))
Yakışıklı diyen olmuştu ama Çağatay veya buraktan daha iyisin diyen ilk defa çıkıyor karşıma. Dalga geçmiyosun dimi :D
Ahah teşekkürler :) istiyosan faceden ekleyebilirsin
Fatih Bediroğlu yaz çıkar
Burak özçivit.
Hicbiri :)
İkiside sana bakmaz :DD
Burak tabiki <3
hiçbiri
burak!
burak özçivit
burak
burak özcivit.
KAHTALI HAMİDO