Cristiano Ronaldo imzalı bir gömlek müzayedeye çıkarılacak ve işlemler afet yardımına gidecek.
İşte gömlek:

Yani şahsen Ronaldo gibi bir adamın da formasını göndermesi bana yeterli gelmedi.
09 Şubat 2023 Perşembe Saat 21.30
Cristiano Ronaldo imzalı bir gömlek müzayedeye çıkarılacak ve işlemler afet yardımına gidecek.
İşte gömlek:

Yani şahsen Ronaldo gibi bir adamın da formasını göndermesi bana yeterli gelmedi.
09 Şubat 2023 Perşembe Saat 21.30
Adam burada yaşamıyor hiç yardım da etmeyebilirdi devleti yönetenler bile depremzedelere 10 bin lira veriyor milletin yolladığı para heralde başka yere gidecek bence 10 bin de vermese iyiydi milletten toplanan para depremzedelere yeterdi trendyol dün 100 milyon topladı o parayı 100 bin kişiye dağıtsan adam başı 1000 tl yapar bugünkü hariç diğer ticari siteler sms ler ibanlar dernekler vs hariç eee devletin hazinesinden yine depremzedeye bişey çıkmıyor neyse siyasete giriyoruz birileri saldırı yapmadan köşemize çekilelim
Bu yaptığı yardım örneklerinden sadece biri , adam tüm Müslüman ülkelere yardım ediyor para gönderiyor
Evet yeterli gelmedi fakat yine de bir yardımda bulunmuş. Ciddi bir miktarda alıcı bulabilir belki ama kendince de yardım etmesini beklerdim, yine de teşekkürler bunu bile yapmak zorunda değildi sonuçta.
Bu da bir destek olur. az olanlar toplanır. Bu bölgelere evler olacak para lazım yinede ileride
Cevap
6Cevap
Bence farkindalik olusturmak adina guzel bir davranis, Corumlu bir isadami satin aldi ki o is adami bir suru de esya ve gida gonderdi, umarim dogru bir sekilde yerini bulur toplanan bagislar
bence yeterli değil sen koskoca ronaldosun
O forma kim bilir kaç paraya satılacak haberin var mı
O ve messi İnstigramda paylaşım yapmasını isterdim daha fazla sesimizin duyulması için
Banada yeterli gelmedi diyemem
Gönlünden ne kopmuşsa kimseyi zorlayamayız
Bir zorunluluğu yok sonuçta ki, maddi anlamda ciddi bir fiyata alıcı bulacaktır.
Yani yeterli değil ama bazı yardımlarda gizli yapılır belki yapacaktır
Her türlü yardım iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?