1 Mart 'ta TFF'nin düzenleyeceği "Omuz Omuza Türkiye" etkinliğine dünyaca ünlü futbolcular Messi, Neymar ve Mbappe de katılacak. Bu kampanyada depremzedeler için yardım toplanacak. Şahane bir haber değil mi?

1 Mart 'ta TFF'nin düzenleyeceği "Omuz Omuza Türkiye" etkinliğine dünyaca ünlü futbolcular Messi, Neymar ve Mbappe de katılacak. Bu kampanyada depremzedeler için yardım toplanacak. Şahane bir haber değil mi?

Takım sahibi Katarlı. Ayrıca daha ne kadar bağış toplanacak. Türkiye'de toplananlar ile zaten bir sürü konut yapılıyor. Kendi içimizde topladık şimdi dünyaya mı dilenmeye başladık. Büyük Türkiye güçlü Türkiye nerede kaldı. Herkes bizi kıskanacaktı vah vah vah.
@crimsoon elimiz de o paranın olması gerekli zaten. Yıllardır toplanan deprem vergileri ortada yok. Onlar yetiyordu zaten.
@crimsoon anlamadığın zaten ülkede o para olmalıydı ülke de.
@crimsoon sence kendileri mi istedi katılmayı. Büyük ihtimal zorladılar. Ben öyle düşünüyorum.
Ülkenin para hazinesi var mı sanıyosun? verdiğin deprem vergileri deprem için saklanmıyordu çünkü ülke gittikçe fakirleşiyor ayrıca destek yapılanlara vergiler azaldı neredeyse vermeyecekler bu yüzden yüklü paralar geldi herkes boş laf yapmasını çok iyi biliyo ama kimsede icraat yok :D
@crimsoon koskoca ülke bir de ilerlemekte nerelere geldik diyen bir Cumhurbaşkanı var ve dinleniyoruz
@crimsoon japonya hiç yardım almıyor ama
@crimsoon o yüzden değil önlem aldılar. 1938 den bu yana önlemli gidiyorlar. Biz kaç yıldır can kaybı veriyoruz
@crimsoon Türkiye'de bir fay ülkesi kaç tane fay hattının üzerine kurulu ülkede petrolün olmamasının sebebi fay hattından dolayı depremlerin olmasından dolayı. Ama ne hikmetse Japonlar önlem alıyor biz almıyoruz ve Japonlar o kadar deprem olmasına rağmen hiçbir yardım almıyor biz her depremde yardım alıyoruz. Ve deprem vergisi ülkemizde toplandığı halde. Ben de bunu söylüyorum işte ülkemizde eksik giden her şey tamamlanmadı ve hala eksik gidiyor. Bizim ülke olarak yardım almamız gerekiyor şu anda
@crimsoon NATO ile alakalı değil insanlık vazifesi. Yardım ederken kimse NATO ülkesi müslüman ülke diye bakmadı
@crimsoon ne tesadüf aynısını ben diyecektim kadın olduğun için kabalık ekmek istemedim. Ama tabii kadınlar neyse
abi su an ki paralar sadece 2-3 sehire anca yeter. kac bin bina yikildi ve cogu en az 5 katli. kac milyon insan. 10 sehir. evi var esyasi var beslenmesi var. ayrica sadece ev de degil, park, hastane, karakol yapacak cok sey var. hem en az 3-5 ay depremzedelere iyi bir barinma imkani sunacaksin hem bi yandan ev yapacaksin hem de esya icin destek saglayacaksin. bu para tabii bizde olmaliydi deprem vergisi vs hep toplanmisti zaten. oralara girmek istemiyorum. dilenmekse dilenmek ben dilenirim. para yok.
@eliifterim 56 bin bina yıkıldı. Gelen para fazlasıyla yetiyor.
nasil yetecek guzel abim nasil? bir evi bastan asagi duzmek kolay mi? o insanlar bikac ay boyunca cadirda konteynerda yasayacak, kiyafet beslenme ihtiyaclarini kim karsilayacak? adiyamanda arkadasim var, ilk hafta cok yardim geldi simdi gelmiyor diyor. zamanla yardimlar azalacak. bu bina icin toplanan para yeni yeni lazim olacak. ve yetmeyecek asla. İzmir depreminde kac milyar toplandi yetmedi,10 sehire nasil yetecek? ki ayrica yetip yetmemesine gerek yok, insanlar yardim etmek istiyor. kampanyalar duzenliyor. fazla kalirsa gidersin baska bi sey yaparsin eksik biter mi hic?
@eliifterim toplanan deprem vergileri var deprem sigortaları var toplanan yardımlar var. Ülkenin kendi parası var. Nasıl yetmez bu para.
yok abicim bizde para yok. bunlari konusmak istemiyorum silivri soğuktur :))) bunun hesabi baskasindan sorulur yardim etmek isteyenlerden degil.
@eliifterim aynen para yok.
ahahaha dogru gibi
VATANDAŞ bağışlarla, yardımlarla, desteklerle üzerine düşeni ziyadesiyle yaptı...
Bundan sonra iş devlette... Felaketi fırsata çevirmesinler mümkünse ADAM GİBİ İŞ YAPSINLAR! İCRAAT YAPSINLAR!..
Gözü dikmişler dünyanın cebine, YAZIKLAR OLSUN!!. 😡😡😡
Biz ne ara bu kadar küçüldük!.. zavallı olduk!..
Sözüm ekonomisiyle gururlananlara;
YOKSA HER ZAMAN KÜÇÜKMÜYDÜK?
toplanan 115 milyara en az 500000 bin konut yapılır hala toplanmaya devam ediyor umarım hepsi depremzedelere gider kimse bana gelip algı yapıyor demesin eğri oturalım doğru konuşalım yanlışım varsa da tartışalım
Harika maddi olarak yardımlar yapılıyor, iyi paralar toplanıyor. Yardım kuruluşlarının da takibi güzel yapılırsa depremzedelerin yaraları bir nebze de olsa sarılabilir.
Cevap
43Cevap
Evet çok güzel bence de Messi zaten en sevdiğim futbolcu
Bence çok şahane bir şey bu bir insanlık görevi aslında din dil ırk demeden herkes doğal afet geciren bir grup topluluğa yardım etse dünya ne güzel yer olur
Tabii. Katarlıların sahibi olduğu bir takımda oynamıyor olsalar idi kim getirebilirdi bu üçlüyü bu topraklara acaba onu da düşündünüz mü 😂
Yani akıllıca bir cevap.
Çok güzel elbette. Neymarı çok severim. :) Umarım Ronaldo ve quaresma ikilisini de görürüz ❤️
Gözler Ronaldo’yu arıyor…. Bu kez yakışmadı hiç beklemezdim böyle olmasını Ronaldo’nun
messi her zaman bir numara türklerin ölüp ölüp dirildiği ronaldoya bakın taziye mesajı bile yayınlamadı
Neymar ve Messi en sevdiğim futbolcular arasında ve bu yaptıkları davranışı tebrik ederim ☺️🤗
Depremzedeler için Futbolun dünyanın en iyileri Türkiye için yardım kampanyası düzenliyor sorunlar hızla çözüme ulaşması dileğiyle!!!
Benim için Ronaldo bitmiştir. Adam taziye adına da olsa bir şey paylaşırdı dimi?
Adamlar depremi bıraktı maça başladı. Allah bu akapeden kurtarsın bizi
Neymar’a bayılıyorum ya ne kadar yardımsever AllahImm🙈😂
Akıllarda sorular Ronaldo nerde? Biz bu adamı yanlış mı tanıdık?
All Nasr a giderken bizi yaniltimisti buda 2-0 oldu işte kendi hanesine eksi yaziyor hep idol beyefendi
Faydalı bir etkinlik olur. Ne kadar çok yardım o kadar çok fayda sağlar insanlarımıza
O kadar para toplandı ki. İnşallah yerine gider.
Futbolları gibi yürekleri de büyük insanlar...
Helal olsun.
Boşuna GOAT demiyoruz üçünüde çok teşekkür ederiz iyi ki varlar🙏
Neymar askim yakisikli cocuk yerim seni ya 💖💖
Evet örnek davranışlarından dolayı teşekküt etmeliyiz
Ben en çok türkiye aşığı Ronaldo'ya şaşırdım adam geçmiş olsun bile demedi
O formasını satışa çıkarıp geliri Türkiye'ye bağış yapacakmış.
Ronaldo messi veya neymar kadar ünlü olmayıp dünya kadar bağış yapsan kimse senin ismini görünüşü bile bilmezdi
Şahane tabi
Ama aptalca olan birsey var...
Yabancılardan destek gelince Şahane oluyor buz den birileri yardım edince show yapıyor oluyor...
Mükemmel. Teşekkür ediyorum hepsine. Böyle zor zamanda bizi yalnız birakmamalari mükemmel
Çok güzel bir haber zor durumda hep birlikte el ele
Umarım ihtiycalari olanlar depremzedelere gider birdaha yaşatmasın Allah
Ronaldo üzdün Türk milletini sana olan sevgimiz bitti
İnsanlığın dini, dili , ırkı yok helal olsun başka ne denebilir ki.
Bence gayet iyi o kadar para alıyorlar bıraka katılsınlar artıkk
Bence de ronaldo yu herkes sildi gibi bir şey oldu zaten
Neymar benim küçüklük aşkımdı şu an daha Da bi aşık oldum 😌
Yardımlar iyi güzelde 23 yılda toplanan 700 milyar nereye gitti ki bunlar nereye gidecek
güzel bir orginizasyon olur
Yani çok elit isimler tabi iyi olmuş normal olarak
Mbappe en sevdiğim futbolcuydu ehe
Neymar i hiç sevmem ama sağolsun var olsun
Gerçekten güzel düşünmüşler
Helal olaun onlara
Ronaldo efendi nerede?
çook güzel bi haber, tebrik ederim
İşte olması gereken dayanışma
İşte bu yüzden Messi Ronaldo yávságı nerede 😅
Onlara kafirler diyenler utansın
Valla katılırlarladsa bravo