Ya can gitmis siyaset yapiyor. Ya can gitmis oksuz yetim cocuklar var siyaset yapiyor.
Ev yok ya en kucuk esyalari bile gitmis turkiyenin ici yaniyor millet yemek yerken utaniyor gelmis siyaset yapiyor.
Ya can gitmis siyaset yapiyor. Ya can gitmis oksuz yetim cocuklar var siyaset yapiyor.
Ev yok ya en kucuk esyalari bile gitmis turkiyenin ici yaniyor millet yemek yerken utaniyor gelmis siyaset yapiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanında yapmadığınızdan gitti o canlar
Bunuda unutmayın diye not bırakıyorum
Dun kadinin biri cikti canli yayina benom 10 yegenim olmus topraga verdim sizin derdiniz ne dedi sosyal medyada. Millet hir gir pesinde
40 ı çıksın bu belanın ondan sonra konuşulur
Hangi adamdan bahsediyorsun bilmiyorum ama adamlar demek istedin her iki tarafta yapıyor çünkü
Ben yukardan bahsetmedim. Halktan biri atmis takipcimden deli oldum
Nasıl yani
Ne yapacağız siyasilerin sorumluluğu değil mi bu biraz akıllı olunda siz düşünün
Dusunulcek zamanmi o vakit simdi. mi akliniza depremdemi baski yapmak gelir. Deprem olmadan once basin yaygarayi. Gectikten sonra giden can geliyormu? Bu yaygara atesin dustugu ocaga su serper mi. HAYİR dun kadinin biri 10 yegenim gitti dedi. Sosyal. medyada napiolar neyin kavgasina girdiler dedi.
İnsanlıktan nasibini almamış olanlar yapıyor ne yazik ki
Hesap sormanın adı siyaset mi oldu
Boş insanların işi by dediğin
Evet başta kılıçdaroğlu denen adam
Hic bakmadim odami yapti. Ya tsunami olsa voljan patlasa insanlarin ne sucu olcak. Ya deprem ya yeri gogu birbirine katti bunda siyaseti nasil ararsin.
Milletin beyni basmio
Başta o yaptı zaten çıkmış saçma sapan konuşuyor. Evet keşke bunu herkes anlasa ama nerde.