Gündem En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi var mı? kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsa kim bu siyasetçi benim Yok sizin var mı? Ben pek siyatle ilgilenmiyorum da o yüzden yok Güncellemeler+1 yıl ... En sevimsiz, yeter artık dediğiniz siyasetçi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet hepsine diyorum bunu. çünkü hiç biri samimiyet kuramıyor. ve hepsi de yalancı gibi geliyor daha çok 0 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kemal kılıçdaroğlu. Başka da yok. Haaa bi de selahattin demirtaş var. Zaten ikisi de aynı yola çıkıyor 2 0 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Amaaan ilgilenip napacan ki, partizan oluyorsun en fazla :DSıradan insanlar işte sadece daha çok göz önündeler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ekrem. İmamoğlu, o kadar itici ve yapmacık ki değil oy günahımı vermem 1 0 Yorumla
Fatih__7x Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl R. T. E , Kilicdaroglu , Temel Kadamollaoglu , Bahceli , (daha varda yazmaya usendim) 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tepedekiler işte. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet hepsine diyorum bunu. çünkü hiç biri samimiyet kuramıyor. ve hepsi de yalancı gibi geliyor daha çok
Kemal kılıçdaroğlu. Başka da yok. Haaa bi de selahattin demirtaş var. Zaten ikisi de aynı yola çıkıyor
Amaaan ilgilenip napacan ki, partizan oluyorsun en fazla :D
Sıradan insanlar işte sadece daha çok göz önündeler.
Ekrem. İmamoğlu, o kadar itici ve yapmacık ki değil oy günahımı vermem
Devlet Bahçeli
R. T. E , Kilicdaroglu , Temel Kadamollaoglu , Bahceli , (daha varda yazmaya usendim)
Yazalımda hapse mi girelim?
Temel Karamollaoğlu
Hepsini de sevimsiz buluyorum
Tepedekiler işte.
Doğu Perinçek.
Devlet Bahçeli
Hepsi