en sevmediğiniz siyasetçi istediğiniz yorumu yapabilirsiniz
tayyip erdoğan
kemal kılıçdaroğlu
süleyman demirel
deniz baykal
cem uzan
devlet bahçeli
meral akşener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gençliğimi elimden aldı. Onun yüzünden kaç yıldır depresyondayım. İş yok, millet ilk 1000e giriyor üniveriste sınavında ama yurt dışına çıkmaya çalışıyor. Çünkü iş yok. Her yere uni açtı unilerin değerini düşürdü. Gelecek nesile öğrencilere vermesi gereken değeri turistlere veriyor. Annem astım hastası test olmaya gitmeye korkuyor eer değilsem orda kaparım diye. Ama hala süreci çok iyi yönetiyoruz diyor. Babam 50 yaşında hala asi sırası gelmedi. Ama süreci çok iyi yönetiyoruz knk ya. Elin mısırlı kızı için ağlıyor, ama Doğu Türkistan'daki Türk kardeşlerimize çin ile aramız bozulur diye yardım etmiyor. Artı bunun dile getirilmesine de kızıyor. Her yere kendi yandaşlarını yerleştiriyor. Bilim adına ülkede hiçbir şey yok. Bitmeyen batarya üreten iki liseli genç Tübitak tan red aldı, ve hocaları da yurt dışına gönderdi projeyi. Proje birinci seçildi ve bir sürü üniversite davet yolladı. Bizde ise anca diyanete bütçe ayrılıyor.
Arap yancisi Türk düşmanı kendisi
Etimle kemiğimle nefret ediyorum ondan. Türkiye'yi mahvetti, Türkleri iki paralık etti.
Ekonomi berbat, hiçbir şey alamıyoruz. Ülkede adalet yok. Küçücük çocuğu dövdü iş sahibi ama hiçbir s y olmadı sahibine. Ağaçlık olan her yeri kesip otel yapiyorlar. Ekonomi rezalet ya rezalet. Test kitabı almaya para yok ateş pahası her şey. Fakir biri okuyamıyor. Kitap alacak pata yok. Zaten eğitimdeki berbatliga deginmiyorum bile
aslında hiçbiri hakkında bilgi sahibi değilim, bunun yüzünden eleştiremem,
lakin bildiklerime dayanarak, bana en samimi gelmeyen devlet bahçeli olabilir,
görünüşü hoş olandan olmayana gidersek
meral akşener, recep Tayyip erdoğan, kemal kılıçdaroğlu, Süleyman demirel, cem uzan ve son olarak deniz Baykal
yani hepsi ghfgfuuggj
bilakis, öylede denebilir
hepsi
yaa neden peki
Cevap
7Cevap
Ali babacan oy vereceğim insan. Oy verdiğim tek lider rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU.
Siyasetçilerin hepsi aynıdır. Önce reform sözü verirler, sonra sözlerini “reforme” ederler.
Terk farkları ise, suratları ve boylarıdır.
lan oy verdikte silivriye göndermezler inş
Silivri soğuktur...
yok vermem kimseye ama ben attım ya görenler atabilir mi
Süleyman Demirel ne alaka, adam öleli kaç yıl oldu. Seçeneklerde bile sorun var , hepsi ve artı sen.
demirel değil soylu dicektim de karıştırmışım
Yumuşak G hiçbirini sevmiyorum..
onu eklemeeye yer kalmadı fghjtjtjt
Rte.
anlamadım kısaltmayı
Recep tayyip erdoğan
Kemal ve saz arkadaşları
Rte ve yanaşmasi..
Kemal kılıçdaroğlu
Meral
Cem Uzan adamdır
Tayyip