+1 yılTeşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım, Teşekkürler Sayın Valim, Teşekkürler sayın ilçe Kaymakamım ve ilçe Milli Eğitim Müdürüm.
Sıralamaya dikkat ederseniz protoldeki sıraya vali ilde cumhurbaşkanını temsil eder aracında türk bayrağı forsu olan devlet büyüğüdür sevgide serbestlik ama saygıda mecburiyet vardır kıçı kırık birisi valiye böyle davranamaz sıradan müşteri dahi olsa arkası dönük konuşsa tepki görür atasözümüz vardır "yüzünden ne hayır gördük de g... ten görelim" diye yinede valinin özür üslubu yerindedir ve bu konuya destek olmanın partisi yoktur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası devletçi kültürü, Trabzonlu bir vali ve umursamayan bir esnaf bir araya gelirse ne olur? Bu olur.
Sanki Kadı mk kendisi, esnaf teftiş ediyor, utanmasa 100 sopa vurduracak.
Bu adamlar millete bu tavrı gösterecek cesareti buluyor, ve hiçkimseden de korkmuyorlar bu milletten adam olmayacağının özeti budur. Bunlar Ağa, Paşa, padişahtan yetkiyi almışlar reayaya istediklerini yaparlar
Nasılsa alt tarafı Türk milleti, it yerine koysan ses etmez bunlara göre.00 Yorumla
- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılEleman Suriyeli olabilir, tipi de benziyor. Ne diyor la bu modeli bakıp işe devam ediyor :)
Valimiz de sanırım ''Sayın valim hoşgeldiniz, buyrun bi çayımızı için, ne emredersiniz'' diye el bağlanmadığı için bozulup fevri bir çıkış yapmış...
Olur böyle şeyler çok da şaapmamak lazım, birisi kızdığı için seçimle gelip halkın %49,5 oyunu alan Başbakanın bir gecede görevden alındığını gördü bu gözler, dönerci dükkanı kapatılması haber niteliği dahi taşımaz bende...00 Yorumla
+1 yılTakındığı tavır yanlış ki bunu kendisi de farkedip özür dilemiş.. esnaf kim bilir ne durumda bu sıcakta maskeyle döner ateşi başında gözü vali mi görür. Vali esnafla insanlarla iç içe olan biri olsaydı insanlarda onu görür görmez tanırdı.. maskesini eleştiriyor kendi maskesi açık 🤷🏻♀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. sonradan tekrar açılmış valilik özür dilemiş
40 Yorumla
+1 yılHaberi okuyup videoyu izledim...
Valiyi alacaksın o dönercinin yerine bir ay boyunca o işi yaptıracaksın o bir ay boyunca çalıştığı kadar da dönerci ustası maaşını alacak, makam aracı olmayacak, koruması olmayacak. Bakalım otur izle uzaktan seyret neler olucak.
Ben seni tanımak zorundayım ya? Adam ekmeğinin peşinde o döner yanarsa ne olucak ya?
Sözde Avrupa bizi kıskanır ama Avrupa’da Başbakan ve bakanlar bisikletle gidiyor kimse dönüp bakmıyor bile.
Ama Avrupa bizi kıskanıyor...
“Afferin” sayın vali böyle devam edin.53 Yorumla- +1 yıl
adam orda hayırlı işler diyor dönerci at mı gelmiş eşek mi gelmiş umrunde değil insan bi selam veirir döner bi bakar kimmiş neymiş mal gibi döner kesiyor anca
- +1 yıl
Valinin yaptığı açıklamayı size ve dislike atan arkadaşlara hediye ediyorum. Umarım zahmet edip okuma girişimimde bulunursunuz. Sevgiler saygılar. 😊
Denizli Valisi Ali Fuat Atik: “Gün boyu denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla şahsımın yaklaşımı üslubum ve gönül kırıcı yaklaşımım beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşlarımızdan bu yaklaşımım nedeniyle özür diliyorum. İşletmemizi tekrar ziyaret ederek nezaketle telafi edeceğiz.”
www.google.com.tr/.../amp - +1 yıl
Neden umurunda olsun insanlar patlama noktasına geliyor az kaldı. Ekonomik kriz bu düzeni götürecek. Mal gibi döner kesiyor dediğin adam yanında işçi çalıştırıyor belki çoluğu, çocuğu ailesi var. Ama valinin şeyinde mi.. 5 ay valinin dükkanın değil o adamların dükkanı kapalıydı. O yüzden herkes haddini bilecek.
Vali bey haddini aşmasın nasıl ki onların savcısı Anayasa mahkemesini dinlemiyorsa vatandaşta onları iplemez.
Vali beye ve partililerine hayat güzel insanlar zaten geçim derdinde bu nasıl bir egodur, nasıl bir kindir, dükkanı kapatın talimatı verebiliyorsun. Bu halkta bu Firavun düzenine son vermezse yazıklar olsun. Hiç bir makam, hiç bir mevki milletten üstün değildir.
137 Yorumla- +1 yıl
Ama yorumlarda halen valinin önünde düğme ilikliyeceksin diyorlar. Doğru ile etiği karıştırıyorlar.
- +1 yıl
@Çıldırtanerkek zalimi hep akpliler savunuyor farkındaysan..
- +1 yıl
@elsaalily aynen öyle. Senin ismin neden p*rno yıldızı ismi :/ :d
- +1 yıl
@Çıldırtanerkek p*rno takip etmiyorum frozendaki elsa benim elsa lily de zambağın kısaltması . Bakış açısı iştee.
- +1 yıl
@elsaalily doğru diyorsun gerçekten 😊 bakış açım kötüymüş🤦🏻♂️
- +1 yıl
Kapak fotoğrafın efsane 😂
- +1 yıl
Ya ne savcısı ne anayasa mahkemesi ne zırvalıyorsun 🤣🤣🤣
valinin eldiveni yok, dönerciyi ikaz edeceğim derken eliyle maskesine dokunuyor ve tıpkı dönerci gibi maskeyi burnunun altına alıyor. yoldan karşıya geçerken sosyal mesafe var ise de sonrasında vali ve görevliler kümeleşiyor. tezgahta dönerin kesimine konsantre olmuş bir emekçi var. sıcak bir yandan, maske bir yandan, dükkanın ve trafiğin gürültüsü bir yandan dönerini kesmeye çalışıyor. "evett" diye yaklaşan valiyi duymaması ve tanımaması bu durumda normal olmaktan çok uzak değil. bir kez olsun gelip derdini tasanı sormaz. şu pandemi döneminde dükkanın durumu nedir bilmez. ayda yılda bir kameraları peşine takıp gösteriş için teftiş yapar. onda da egosu tatmin edilmeyince güç bela kazanılan üç kuruşa taş koyar. bu mu devlet? kim saygı duyacak böyle devlete. millet yakında baskı filan dinlemeyip taşacak. o yazar kasa bakalım kimin başında patlayacak.
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılKarar doğru değil mevzuatta eldiven takması gerekmiyor. Ayrıca valiyi tanımıyor olabilir vali gösterişini düşüneceğine halkın huzurunu düşünsün. Halk yöneticiler için yok, yöneticiler halk için var artık farkedilsin bu. Sırf Vali olarak Vali sıfatı var diye vatandaşa sert çıkışamazsın. Ne öyle bir hakkı var ne öyle bir gerekçesi. Tanımaz işinede devam eder mesai saati dışı gitseydin belki iş yapmazsa sana bakardı. Yöneticiler halk önünde ceket iliklesn, halk hazır ola geçmesin artık! OLMASI GEREKEN BU!
31 Yorumla- +1 yıl
Vali nin regli geçmiş baksana... özür dilemiş. Ülkeyi mahalle bakkalına çevirdiler. İsteyen postasını koyuyor canı isteyince düzeltiyor
+1 yılVali valiliğini bilsin adam orda eti yanmasın diye uğraşıyor vali bey hoş beş edilmediğine hayıflanıyor ne gereksiz insanları yüksek mertebe koltuğuna oturtuyorlar anlamadım gitti. Yok düğme iliklemek felan boş işler egosuna yediremedi yer kapattırıyor oh ne ala memleket ya.
20 YorumlaEe şaşırmak ne mümkün Tayyibin köpeği sonuçta ne beklersin ki bu köpekten gerçi köpek demek dogru değil ama bu baska kopeklerden oluyor zaten hani bir baba varmış ogluna diyormuş ya ben sana kaymakam ya da valiydi olamazsın adam olamazsın dedin demis adam da olamamıs bu da öyle vali olmus ingilizcesi süpermiş ee adam olabilmis olamamış niye Tayyibin köpeği çünkü
20 YorumlaSultan Süleyman bile tedbili kıyafet olarak çıktığı halkın arasında kendine yapılan eleştirilere karşı anlayış gösterirken, valideki kibir Süleyman'da bile yoktur. Bilim kurulu aldığı karar gereği gıda sektöründe eldiven kullanmayı yasaklamıştır. Eğer adam akıllı bir iktidar varsa valisini derhal görevden alır.
21 Yorumla- Gündem konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğanın en sevdiğim özelliği kendi gibi cahilleri okumamışları hep vali belediye başkanı ilçe başkanı vs yapıyor. Adamlar gerçekten halktan. Bugün akpde işsiz kalsınlar elindeki paraları al. Ekmek parası kazanabilirseler Allah canımı alsın. Böyle boş beyinlere yetki verirsen sonuç bu olur ne olacak başka.
30 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle hükümete böyle vali... Hiç şaşırmadım şahsen.
https://www.youtube.com/embed/2DnaK2IvfO8
Bu vesileyle daha büyümeden aramızdan ayrılan şu güzel meleği de sevgi ve rahmetle anmak isterim.10 YorumlaVali oldun diye kral mı sandın kendini? Tanıyamadıysa adam seni, tanınmaya değer bir şey yapmamışsın demek ki! Tanınmaya değer olmamaman senin suçun dönercinin değil. Dönercinin tek suçu eldiven takmamak onu da uyarırsın takarlar zaten işletme kapattırılacak olay değil. O egonu alıp döner bıçağı ile lime lime doğrayacak sözler söylerdim ama hadi ben de kendi gününmün yorgunluğuna verip susayım dediğin gibi bakalım işe yarıyormuymuş henüz bir yeri kapattırmadım.
10 YorumlaEskiden insanlar valilere saygı ve sevgi duyardı çünkü gerçekten hak eden insanlar orada olurdu. Vali geliyor denince halk bir değişirdi. Şimdi yine trafiği kitleyecek koyduğum diye başlayıp sövüyorlar kimse iplemiyor çünkü hepsi boş artık.
Liyakata göre değil atamalar.10 Yorumlaİyi ki sosyal medya var da birazcik ondan çekiniyorlar. Yoksa sıradan bir polis memurunun bile ben devletim dediği yerde Vali olmuş birisini egosunu dusunemiyorum. Kaldı ki ben de bilmiyordum ama öğrenmiş oldum. Lokantalarda eldiven kullanılmazmis. Bunu Vali bile bilmeden denetim yapıyor güya.
10 YorumlaYahu adama eldiven nerde maske nerde diye soruyorlar kaale bile almiyor burda sorun bence valiyi kaale almamasi degil ben videoyu izlediginde ben vali olsam aynisini yapardim dedi... milyonkez uyariyorlar hatta doktoru polisi valisi bizzat uyariyor ama yok hala bu virusu ciddiye almiyorlar ben bu gibi insnalarin gercekten ceza almasini istiyorum yeter ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDöner ocağı karşısında eldiven takmak mümkün değil, erir. zaten yasal olarak da eldiven zorunluluğu yok (hatta takılmamalı)
sadece valiyi umursamayan bir çalışan var ortada, valinin hazımsızlığı dönercinin kendisine diğerleri gibi yaltaklanmaması.
bu minnoş valilerin hepsini devran dönünce izlemeyi dört gözle bekliyorum.31 Yorumla- +1 yıl
Yanmayan siyah eldiven var canım hiç mi görmedin
Bu valiler falan allah oldu da bizim mi haberimiz yok? Eldiven takmadı diye dönerci mi kapatılır? En fazla ceza kesebilirsin. Egoist herifler. Aynen herifff. Beni de kapat hadi.
64 Yorumla- +1 yıl
O okumuş vali olmuş sen ne seviim oldun acaba
- +1 yıl
Sen sktr git lann pic senin ananı bir s. kkerim baban ayakta alkışlar şerefini sktgim
- Gündem konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılO valinin okuyup da halkıyla oraya görmediğine yemin edebilirim. Çünkü okusaydı halk tarafından orda olacağını bilirdi ama işte birilerinin akrabası olarak oraya gittiyse egosundan geçilmez tabii. İşten almayla özür dilemeyle olmaz.
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVali gelir gelmez ilk sözü eldiven ve maske takma şekli olmuş, haksız mı?
Döner keserken eldiven takması lazım
Maske zaten zorunlu
Ulan Vali dediğin adam, senin benim sağlığım için uyarıyor dönerciyi
Bu memlekette insanlar kurallara uymadan yaşayıp hiçbir ceza almadan yaşamaya alıştığı için altında art niyet aramaya başlamışlar
Eldiven takmadığı ve maskeyi düzgün takmadığı için ceza alması normal
Ama iş yeri kapama cezası ağır olmuş10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnasının nikahı yani dönerci adamı tanımıyor tamam onu anladık koskoca vali arkasında kaç adam var kolay gelsin diyor adam iplemiyor döneri kesiyor üstüne basa basa duruyor adam halen iplemiyor bu kadar da olmaz yani koskoca vali laa sonuçta o bir vali şehrin islahını güvenini veren adam bu kadar olunmaz vali yüce gönüllü adam ki açtırmış tekrardan
20 Yorumla
u +1 yılBu yüzden mekan kapatılmaz, kapatılamaz! Uyarı verilir, ceza kesilir vs. Bu tamamen vali beyin önünde selama durmamanın bedelidir. Kendilerini o kadar yıkarıda görüyorlar ki artık neyse. Sizden büyük Allah var, diyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Vali bey eldivenle hiç döner kesmiş mi onu sormak lazım?
- +1 yıl
@Alphonse55
Özür diledi artık üstüne laf etmem, sonuşta yanlış yaptı ve hatasını anladı. Önemli olan o makamlara layık şekilde görev yapmaları.
ego lego bilemem. dönerciyi tanımıyorum ama "muhtemelen" suriyeli.
normal bir süreçte olmadığımız için eldiven takın diyor.
ayrıca Vali Mülki Amirdir. Değil dükkanı kapatın iş yerinde çalışan herkes vilayeti terketsin dese terkettirirler.00 YorumlaAyni sekil o valiyi oraya getireceksin ozur dileteceksin sonra makamini biraktiracaksin
madem ast ust gibi goruluyor halk ile makam sahipleri arasinda statu farklari , bu valinij ustleri debunu yapmali ibreti alem ama nerde o kafalar10 YorumlaAynı valinin yakın zamanda maskesiz denetim yaptığına dair görüntüler var ama kendisi halen işine devam ediyor
40 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum devletin gücünü ya da en dandik makamın gücünü arkasına alan insanlardan. Resmi kurumların çaycısının bile forsundan geçilmiypr. Kendini dev aynasına görenlerin ya da biizm gözümüzde büyüttüklerimizin emin ol sivilde çoğununun yüzüne bakmayız. Bu vali de gerçekten hoş karşılanmadığı için böyle yaptıysa kendisi de sivilde s. ke sallanacak bi adam değil demek ki
20 Yorumlakapatmak yerine bi ceza verilebilirdi ama işte koltuk kullanacak illa milleti ekmeğinden edecek atama yoluyla işe gelmeyen torpille bi mevkiye gelmiş insandan ne beklersin akşam eve ekmek götürecem derdi mi car sanki 🦆
00 Yorumla
+1 yılEvet gordum bu haberi. adam işinin peşinde valiye yalakalik yapmadi diye kapattirdi isletmeyi. uyari verirsin en fazla kapatmak nedir ya. kardesim pizzaciydi eldiven kullanmak yasak cidden
10 Yorumla
+1 yılŞeytanda bile böylesine ego ve kibir yok malum partiden seçilen kişilerib hepsi mi aynı olur arkadaş hepsi egolu ve kibirli ülke sizin babanızın malı değil!
10 Yorumla
+1 yılKarşıdan bir sürü adam geliyor ellerinde kamera ve gelen kişi sana sesleniyor konuşmak istiyor. Insan bir döner de bakar ya ne oluyor der. Ama tık yok kimsede. Nezaket nerede? Valiye üzüldüm.
00 Yorumla
+1 yıladam sadece valiyi degil valinin uyarisini umursamiyor. tabi ki kapayirlar dukkani. iyi yapmislar. valiyi bile tskmayana, senin benim uyarimi hic takmazdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Vali keyfine göre işletme kapatamaz, eldiven falan diyor orada eldiven takılmaz, vali mevzuatı bilmeden ileri geri konuşuyor. Zaten kapama gerekçesi de kendisini ziklememesi'', yoksa bir dakika sonra bir yandaki işletmede bir esnaf maske takmamasına rağmen böyle bir tavır görmüyor hatta adam ''gebermek istiyorum ondan takmadım'' maske diyor aynı vali kapatın falan demiyor.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok keske onu da kapatsalarmis. mevzuatta olmamasi sacmalik. bunlar baliyi iplemezken milleti hic takmaz. tekrar ediyorum iyi yapmis.
vali uyuz olmuş ki sonuna kadar haklı bende vali olsam benide dinlemese bende kapattırırdım. İşletmecinin de dikkat etmesi gerekiyordu hijyen kurallarına sonuçta ortadaki durum belli
04 Yorumla- +1 yıl
Orada eldiven takmak yasak biraz araştırırsan görürsün. Ayrıca adam hoşgeldiniz de demiş.
- +1 yıl
@UheisenbergP Eldiven takmak neden yasak ki?
- +1 yıl
Eldivenin o sıcakta eriyebilme ihtimali var sanırım. Zorunlu değil.
- +1 yıl
@UheisenbergP anladım teşekkürler
+1 yıldoğru yapmış bence. dönerci eldivensiz çalışabilir ama bu sağında değil. virus ün tende 9 saat yaşadığı söyleniyor. ve o el döner i elinden alan çok farklı ele değişiyor çünkü
05 Yorumla- +1 yıl
ameliyata eldivensiz girilmiyor ise ve sebebi sağlık ise. döner de eldivensiz olmamalı. valilik te devlet baba da eldiveni şart koşmalı.
- +1 yıl
Tamam belki uygulama doğru ama. o ateş karsisinda eldivenle çalışmakta mumkunmu acaba yoksa vaki beyiniz egosunu j tatmin etti
- +1 yıl
Bu salgında her şey zor ve tehlikeli. benim. dusuncrm hastalığa yakalan her kes için geçerli. Yakalanırsanız ne aileniz ne devlet size hayatınız boyunca bakamaz. durum. normal. degil. olagan üstü durum ilan edilmeli. öyle yaşanmaya çalışılmalı
Tüm. zorluklarina karşı
Ego değil bu. yaşamaya çalışmak - +1 yıl
Haklisinda bikac ornek verim sana mesaj kutum açık ordan yazsana bir
- +1 yıl
@ayseyilmazzz34 yaa vali niye egosunu tatmin etsin adam zaten geleceği mevkiye gelmiş, vali demek bir ilin Cumhurbaşkanı demek en yüksek mülki idari amiri
+1 yılAdam işinin başında bir, valiyi tanımıyor olabilir iki... Hijyen konusunda uyarıyı doğru buluyorum ama kafasına göre burayı kapatın demek de ne oluyor ne bu makam kibiri?
00 Yorumla
+1 yılTabi tepkiler büyüyünce ayıbını anlamışta
Ülkede maşallah herkes başbakan gibi tepeden bakıyor halka10 Yorumla
+1 yılVali alınganlık etmiş, adam cevap verebilirdi zor değil çeviklik işi döner bi bakıp hg merhb demekle yanmaz vali de abartmış ceza ile
10 Yorumla
+1 yılAdamın işleri yoğun olabilir belki o anlık dikkatle ilgilenmemiş görmemiş olabilir insanlık hali dükkanı kapatmak nedir
10 Yorumla
+1 yılValinin egosunu örtmek için eldiven kılıfını uydurmuslar. Vali beyimiz belli ki saygıda kusur ıstemıyor. Alısmıslar onlerınde egılıp bukulenlere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim denizli biraz insanı biraz umursamaz adamlar bas bas bağırıyo dikkat edin diye ve virüsün en çabuk arttığı il olduk artık yönetimdekiler son kozlarını oynamaya başladı. dün gördüm denizlide esnafa neden maske takmıyorsunuz diyolar ölmek istiyorum diyo git kenarda öl ölceksen bitane amca gördüm yerde gördüğü maskeyi alıp ağzına takıyo bankalara dip dibe oturup sohbet ediyolar yani burda hemen ön yargılı davranmayalım birde yönetim gözüyle bakalım
00 YorumlaSayın vali en doğrusunu yaptı velakin sosyal medya neye baskı yapsa bunlar hata yaptık heralde deyip Bi geri yapıyolar işte bu çok büyük bir hata.
00 YorumlaGündem konusunda 408 cevap paylaştı. Vali özür diledi ama neye yarar. Vali benim gözümde bitmiştir. Boşa oturan benim. vergjmle maaş alan biri
00 Yorumla
+1 yılNe kadar aşağılayıcı bir uslup, hey dönerci 😡😡hey vali desek nasıl olur yanına bey koymadan bir düşünsün bakalım artist 😡😡😡
00 YorumlaYavvvv bunlar kim oluyor pardon !!!
Vali dediğin adam orada döner kesen vatandaşa hizmet etmekle yükümlü ve maaşını da ondan alan kişi değil midir?00 Yorumla
+1 yılMilletin ekmeğiyle oynamayı iyi bilir bu siyasiler. Kendilerini sümmü haşa Allah sanıyorlar. Her gittikleri yerde yalakalık, pofpoflanma bekliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılSanırım DNS grubun donas adlı işletmesinde olay gerçekleşmiş. İşletmenin kabahati yok. O döner ustası kovulması gerekirdi.
07 Yorumla- +1 yıl
Ben hijyen açısından bahsediyorum eldiven kullanmayanı kovacaksın. Müşterisinin sağlığını düşünmeyeni sende düşünmeyeceksin
- +1 yıl
Orada eldiven kullanılamaz, eldiven o sıcakta erir. Naylon önlük falan da kullanılmıyor bilip bilmeden konuşmayın. 50 derece ateşte pişen ette öyle mikrop falan barınamaz.
- +1 yıl
Belki o çalışanda olabilir?
- +1 yıl
Onu da maskeyle falan kapatamazsın, çalışanlarda hastalığı ölçmek için devlet test veriyor mu? İnsanları adam gibi kontrol ediyor mu? Esnafın covid olma durumunda kullanacağı bir acil durum planı var mı? Açtıkları işletmelerin ne kadarını tıbben kontrol altında tutuyorlar? Söyleyeyim, hiç.
- +1 yıl
Sanki işlerini kendileri yapıyormuş gibi gidip esnafın gırtlağına çöküyorlar. Bir kere unutmayın, haklılığını %200 kanıtlayana kadar, devletin memuru, amiri, yöneticisi falan haksızdır.
- +1 yıl
Bir çalışan işi ile ilgili kurallara ikaz edildiği halde bile uymuyor ve ihlal ettiği kural müşteri sağlığını direkt menfi etkiliyorsa bile fatura önce isletmeye kesilir. İşletme de kendi personeline kanunlar cercevesinde gerekli yaptırımı uygular. Ben bir mekanda sağlıksız gidadan zarar gördüğümde işletme bunu personel yapti diyip sorumluluktan siyrilamaz.
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soruya cevap olarak ekleyeyim, o müessede eldiven kullanmak yasakmış kanunen ruhsatta öyle yazıyormuş.
00 YorumlaGündem konusunda 374 cevap paylaştı. İşletmeyi kapamak biraz ağır olmuş. Millet zaten zor para kazanıyor bırakın da millet ekmeğini çıkarsın. İnsan gibi yasalarda ki cezaları verin işte
00 YorumlaValinin yerinde olmayi kimse istemez. Koskoca vali olmuşsun kimsenin s2 de değilsin 😂 komik gerçekten haha
08 Yorumla- +1 yıl
@kafeinsiz Liyakatli biri de olsa ben milletin vali veya bir başka devlet memuru geldi diye kendisine ihtimam göstermesi g erektiği düşüncesine karşıyım. Paşa mı la bunlar? Alt tarafı memur bir teftişi varsa gitsin bunu müfettişlere yaptırsın, adam gibi işine baksın gidip milletin huzurunu kaçırıyorlar.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Aslında Vali, Paşa üstüdür. Askeri olarak ilin en üst yetkilisi olarak geçse de dediğim gibi hal böyle olunca kimse takmıyor zaten.
- +1 yıl
@kafeinsiz Her ne zikimse işte. Devlete tapma huyunu bırakması lazım insanların. Bana ne mk valiyse vali hangi sıfatla benden ihtiram talep ediyor?
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bende senin ilk gorusundeki gibi düşünüyorum. Yemin ediyorum başbakan, cumhurbaşkanı vali kaymakam umrumda olmaz işime bakarım
- +1 yıl
Bu kafa yapısı Osmanlı'dan miras kaldı bize. Millet halen daha kendini reaya, bunları efendi sanıyor devlet dendi mi aklı gidiyor.
Özellikle polis memurları çok gıcık bu konuda. ''Ben devletim'' diyor kimileri, buna dayanarak herşeyin ve herkesin üzerinde sanıyorlar kendilerini. Yeter ki etrafta kendisinden başka devlet olmasın o zaman kuzuya dönüyor itneler - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bundan 3 4 sene önce Bi tanesi kafana sıkarım senin dedi anasını s2tım altına isettim.. Kim kime sıktı gördü sjdhd
- +1 yıl
Babamların köyünde polis oldum diye ona buna atarlanan bir hıyar vardı. Ulan çepni köylüsü senin polisliğini tanır mı adamlar son milenyumun yarısını isyanla geçirdiler, hastanelik oldu dayaktan
+1 yılSon derece gereksiz, neymiş "dönerci çok saygıdeğer vali beyi umursamamış" bu türden tantanalar artık sona ermeli.
00 YorumlaGündem konusunda 616 cevap paylaştı. Eldiven kullanmanin hijyenik olmadığı, eldivem ile daha çok virüs yayıldığı söylenmiş iken, Vali neye dayanip boyle davranıyor... bu bürokratlarin tavırlari salginla mücadele de hiç bir ise yaramıyor
11 YorumlaAdam iş yapıyor döner yanar kesmesse vali gibi tuzu kuru değil o insanın..
10 YorumlaIyi ozur dileyebileyenler de varmis.😀Ama bu onun kendisini bir bok sandigi gercegini degistirmez.
10 YorumlaGündem konusunda 332 cevap paylaştı. Valinin alnında yazıyormuydu acaba vali diye, Yazmıyorsa tanımamıştır garip.
10 Yorumla
+1 yılYanı biri dönerci biri vali. Vali ne kazanıyor dönerci ne. Biri birinin sırf üstünde diye emeğine ve işine karışabiliyor...
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVali haklı. Uyarmasına rağmen sağlıksız devam ediyor. Uyarmasa eyvallah da, yani dönerci dükkanı haketti.
10 Yorumla
+1 yılSuna bakarsın kii nefret dolu vali ah ah islam bunları böyle anlatmiyor kin nefreti kabul etmiyorken
10 YorumlaO vali o döner tezgahınsa maske ve eldiven ile 5 dakika çalışsın ben ne istiyorsa yapıcam...
10 YorumlaVali kim ki onu umursayalim? Benim çalıştığım yere belediye başkanı geliyor selam bile vermiyorum.
10 Yorumla
+1 yılYerden s*çma valiye bak hele bak töbe haşa Allah mı sanıyor kendini densiz
10 Yorumla- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılmaske burnu açık takmış bir tokat atacaksın bu dönerciye insanların sağlıyla oynamayı öğrensin
00 Yorumla Gündem konusunda 504 cevap paylaştı. İşletme kapatılmamalı ama o adama ceza verilmeli bence.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye bir suç mu işlemiş?
- +1 yıl
Öyle bir mevzuat yok, o dönerin önünde eldiven falan takılmıyor taktığın eldiven erir gider.
+1 yılVali dediğin bir ilin mülki idari amiridir sen önce valilik makamına saygı duyacaksin
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat