Türkiye'ye Azerbaycan ve İran harici müslüman ülkelerin taziye mesajı bile atmaması gündem oldu, düşünceleriniz ne?

NATO, ABD, Almanya, İngiltere, İtalya, Azerbeycan, Fransa, İran, Hindistan, İsrail, Ukrayna, Yunanistan, Rusya taziye mesajı yolladı listede Hindistan ve Yunanistan bile var fakat bizim din kardeşlerinden çıt çıkmıyor boş yere demiyorum abi bizim tek kardeşimiz Azerbaycan dır alın size kanıt İsrail

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalanların kurtarılmasına yardım için Türkiye'ye ekip göndermeye hazırlandıklarını söyledi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada da Türkiye'ye yardım ekibi göndermek için hazırlık yapıldığı bildirildi.

Yunanistan.

Yunanistan, deprem nedeniyle Türkiye'ye yardım göndereceğini açıkladı. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Yunanistan, kaynaklarını seferber ediyor ve hemen yardım edecek." ifadesini kullandı.

Ukrayna

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin Türkiye’ye elinden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu belirterek, “Şu anda dost Türk halkının yanındayız ve gerekli yardımı sağlamaya hazırız.” dedi.

Hindistan

Hindistan, Ulusal Afet Müdahale Gücü'nden özel eğitimli köpeklere ve ekipmanlarına sahip 100 personelden oluşan iki ekibin arama kurtarma operasyonları için afet bölgesine uçmaya hazır olduğunu açıkladı.

liste böyle gidiyor fakat yok

Türkiye'ye Azerbaycan ve İran harici müslüman ülkelerin taziye mesajı bile atmaması gündem oldu, düşünceleriniz ne?