İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalanların kurtarılmasına yardım için Türkiye'ye ekip göndermeye hazırlandıklarını söyledi.
İsrail ordusundan yapılan açıklamada da Türkiye'ye yardım ekibi göndermek için hazırlık yapıldığı bildirildi.
Yunanistan.Yunanistan, deprem nedeniyle Türkiye'ye yardım göndereceğini açıkladı. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek, "Yunanistan, kaynaklarını seferber ediyor ve hemen yardım edecek." ifadesini kullandı.
UkraynaUkrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin Türkiye’ye elinden gelen yardımı yapmaya hazır olduğunu belirterek, “Şu anda dost Türk halkının yanındayız ve gerekli yardımı sağlamaya hazırız.” dedi.
HindistanHindistan, Ulusal Afet Müdahale Gücü'nden özel eğitimli köpeklere ve ekipmanlarına sahip 100 personelden oluşan iki ekibin arama kurtarma operasyonları için afet bölgesine uçmaya hazır olduğunu açıkladı.
liste böyle gidiyor fakat yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Radikal islamcıların ve aşırı milliyetçilerin düşman kesildiği Yunanistan ve İsrail yardımını yolladı, ama hiçbir arap “kardeşimiz” yardım etmedi. Çok ironik
Arap tan dost falan olmaz cahil adamlar DİN KARDEŞİYMİŞ al din kardeşlerimizi gördük. Elingavuru dediğiniz ABD Fransa bile yardımda bulundu batsın sizin arap sevdanız
Azərbaycandan selamlar. Allah yardımcımız olsun.
Kur'an yakma eyleminde de aynısı oldu. Pislik onlar.
Bizim insanımız bize yeter. Müslüman olmaları her araba saygı duyacağımız anlamına gelmez çoğunu da sevmem.
Biz bize yeteriz diye başka bir ülke daha vardı o söylemişti, ne mi oldu, hiiç yandı gitti.
Ülkeni yandı kül olduya getirecegine dogruları da konuşana laf ettirmeyin. Yardım edenler saolsun laf edilen Yunanistan bile destek. Besledigimiz itler dusman
Din kardeşlerinizden bi hayır gelmezde o yüzden
Gecmis olsun tum Turk dunyasina😇