Televizyon programcı Metin Uca, arama kararıyla alınmış. Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın da aynı dakika gözaltına alındığı tespit edilmiş. İfade verdikten sonra serbest bırakılmışlar.

Televizyon programcı Metin Uca, arama kararıyla alınmış. Ünlü modacı Barbaros Şansal'ın da aynı dakika gözaltına alındığı tespit edilmiş. İfade verdikten sonra serbest bırakılmışlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ülkede terör uyarıları falan da yapılıyor. 2015 seçimleri ve Akp'nin ne şekilde iktidarını kurtardığını hatırlarsanız, bunların neler yapabileceğini iyice anlarsınız
Metin uca hakkında yakalama kararı var bildiğim kadarıyla. Rutin ifadesi alınmış ve sonrasında davası devam ettirilecek demek ki. Huzursuz etmek sanki sizin veya birilerinin pompaladığı huzursuz etme politikası gibi geldi bana. Bırakın artık şu herşeye karışma işini, yargı ne yapıyorsa yapsın, sonunda haklıysa zaten aklanacaktır. Huzursuzluk yaratmaya çalışmayın.
Türkiye'de Şirin Ünal bir gün hakkında yakalama kararı olmadan gezdi, ama Metin Uca iktidarın hoşuna gitmeyen laf etti diye yakalama kararıyla uğraşıyor
Türkiye'de hala yargının iktidarın elinde silah olmadığını iddia etmek, bunu yoksayıp insanların tepki vermemesini beklemek için özel türden bir kardeşim olmak lazım.
Haklıysa aklanacakmış, senin yaşıyor olman huzursuzluk yaratıyor mesela ülkede.
Hadi ya..😀
Huzursuz etmekmiş lafa bak. Algı kasmak için şekilden şekile giriyorsunuz ama komedi cidden. Haklarında yakalama kararı var ve gözaltı yapılıp ifade alınıyor ve bırakılıyor. Yani herkese yapıldığı gibi aynı işlemler. İşiniz gücünüz mağdur algıları. İgrencsiniz
aynen aslında her şey algı eğitimde adaletde ekonomide hiçbir sorun yok anaa bende algı yaptım bak suanda olaya bak
@TurritopsisDohrnii aynen sorun yok çekemeyen yallah
Ne yapmış ula bu adamlar? Yarın öbür gün dikkat et, devran döner de yedi sülalen hakkında durduk yere yakalama kararları çıkmasın ,
Mk yalakaları sizi
@Ragnar_Lodbrok sie
He sie.
Güruh itleri, güçlü gördükleri muktedirler yıkıldığında ilk altta kalanlar olurlar. Fazla atarlanmayın siz yine de millete iktidar yalakası deyyuslar olarak
@Ragnar_Lodbrok ötede oyna kardeşim hjsjsj
Kendisinin durumunda hukuken binlerce kişi var. Onlardan neden bahsedilmiyor. Demek ki olay hukuki ve buda sözcü gazetesi gibi taraflı yayın.
Doğru. Bu, bir çeşit terör, yani korku verme şekli.
Ülkede içeri atılmak çok kolay maalesef ama gerçek bir suçlu olursun içeri girmen imkansiz neredeyse
Almanyadan geliyorum berbat almanya korkunc gelmeyin
:D
huzursuzluk ne alaka? şimdiş huzursuzluk mu çıktı? bir ihbar vardır bir şey vardırki ifadesini alıp bırakmışlar.
Mevzu ne? Neden olmuş böyle bir şey?
Arama kararını neye istinaden vermişler
Olayın detayını araştırmak lazım bence
Evet başka bir amaçları yok.
Hukukta böyle bir şey yoktur rehin alınmak gibi insanlar tutuklanır mi ya
Kaynak nerede bilader
Evet başka bir amaçları yok.
Ülkü gün ve gün yobazlığa teslim oluyo
Ay çok önemli bir durum
Yemişlerdir bi b*k
Beni de içeri alırlarsa hiç şaşırmam
rahat dursunlar. o zaman kimse elişmez.