Keşke Cumhuriyet Atatürkçü kadınlar Afgan kadınlara değilde kendilerine üzülse. Afganistan'da böyle bir girişimin cezası ölümdür.

Keşke Cumhuriyet Atatürkçü kadınlar Afgan kadınlara değilde kendilerine üzülse. Afganistan'da böyle bir girişimin cezası ölümdür.

Bu durum adalet sisteminde ciddi bir sorun olduğunun göstergesi. Taciz gibi suçların cezasız kalması, hem mağdurların güvenini sarsıyor hem de potansiyel suçlulara cesaret veriyor. Yargı süreçlerinde caydırıcı cezaların uygulanması ve mağdurların korunması öncelik olmalı. Aksi halde toplumda güven duygusu zayıflar ve adaletin sağlanacağına dair inanç kaybolur. Bu tür kararlar, suçu normalleştiriyor ve toplumsal tepkiyi daha da artırıyor.
şaşırmadım, asıl ceza alsa şaşırırdım. millet artık istediği gibi geziyo istedigini yapiyo ama hepsini masumlar çekiyor. keşke masumları öldüreceklerine katilleri tacizcileri öldürseler nede olsa ceza almiyorlar
Cevap
2Cevap
Bunları hadım etsen , cinsiyet değiştirip yine bela olurlar kalıcı bir cözüm göremiyorum..
Bunları alıp sokak ortasında diri diri yakmak istiyorum gerçekten 😍
Artık kalabalıkta fark etmiyor geldiğimiz nokta vahim
Şaşırmıyorum.
Ne güzel memleket be taciz, tecavüz et serbest kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?