Fishing (olta) yöntemiyle 30a yakın ünlünün sosyal medya hesaplarını çalıp, onlara geri satmak isteyen ''Ducky Lane'' çetesinin 14 elemanı göz altına alındı, içlerinde Ayda Kutay'da var.
Başta Nusr-Et olmak üzere Nusret Gökçe, Tamer Karadağlı, Gamze Özçelik, Berk Oktay, gibi bir çok ünlülere şantaj ile para istedikleri ortaya çıkınca grup göz altına alındı. Ayda Kutay ve Bahar Çelebi'nin göz altına alınmasında ne düşünüyorsunuz?Ayda Kutay ve Bahar ÇelebiAyda Kutay ve Bahar Çelebi'nin göz altına alınmasında ne düşünüyorsunuz?
Sosyal Medya fenomenlerinden Ayda Kutay ve Bahar Çelebi dolandırıcılıktan gözaltına alındı! Ne düşünüyorsunuz?
O kızlar bir şey yapamaz üye olmaktan girmiştir asıl iş arkadaki kişilerde. Script photoshop kodlama yazılım fake mail ve sayamadığım açıklarla karşı hesapları ele geçirmiş onların önde gitmesi lazımdı asıl arkadakiler sorumlu.
Ama çete işi ağır ceza alırlar sanırım. Ayda Kutay ve Bahar Çelebi de işin içindeymiş ne alaka yani?
Allah'ın sopası yok, popüler olunca hemen bir havalara giriyorlar. Para kazandıkça daha da doyumsuz oluyor insan. Ayda Kutay ve Bahar Çelebi'yi takip etmezdim ama fenomenlerin genelinde böyle doyumsuzluk mevcut.
Ayda Kutay ve Bahar Çelebi baya popülerdi, kendilerini neden böyle işe soktular anlamadım. Ama böyle bişi yapmışlarsa çok iyi olmuş da iki gün sonra salınmazlar inşallah✌ Dolandırıcılık ve çete var işi, bence kolay kolay kurtaramazlar paçayı.
En İyi Cevaplar