Gündem Melek azad'ın tutuklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Balıketliçıtır Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Melek azad aslında Fatma Demir isimli tik tok fenomeni kasten adam yaralama suçundan tutuklandı arkadaşlar 👍 Melek azad'ın tutuklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bir şey düşünmüyorum hatası varsa normaldir 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl gtüyle bi yere gelenlerden nefret ediyorum. sadece gtü değil beyni ilede gelsedesteklerdim ama sadece gtt olduğu için belasını bulur umarım içerden on yıl çıkmaz bu 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kasten adam yaralamışsa tutuklanması normal, iyi olmuş. 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kalçalarını kullanarak takipçi kasan birisi neyini duseneyim onun 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Adam yaraladı ise ne düşünebiliriz. Doğru olmuş deriz ancak. 1 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Gereksiz insanlar tiktok sacmaligindan taninmis hale geldigini saniyor iste 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tanımıyorum da kim bu ve neden tutuklanmış? 1 2 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Tik tok fenomeni ve kasten adam yaralama suçundan tutuklanmışşşş Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Millet iyice kafayı yedi. Böyle bir hatun kimi ve neden yaralar ki Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl gram sevmem neden tutukladılar ki 1 4 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Kasten adam yaralamak Yorumla frankejstan013 +1 yıl dibine kadar hak etmiş o zaman kesin sebebi de sosyal medya hesapları veya klavye artistliğidir Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Bence yaraladığı adam sarkıntılık etti o yüzden diye düşünüyorum Yorumla frankejstan013 +1 yıl buda bi sebep ama karşı taraf da sosyal medyada fenomense bakılır Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. olayla ilgili bilgim yok tek bildiğim kasası :) 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Bu kız Türkmüydü 1 4 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Evet Yorumla doganburak65 +1 yıl Adamın yüzüne otururken mi yaralanmasina sebep olmuş acaba🤔 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl 😂 Yorumla doganburak65 +1 yıl Allah yaralanmanın da hayırlısını nasip etsin 😀 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu kim? 1 1 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Tiktok fenomeni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu kim 1 3 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Tik tok fenomeni tanımıyor olamazsın Yorumla infernoHeRo +1 yıl O kadar da abartma tanımıyo olabilir Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl @infernoHeRo koca burnunu sokmandaki amaç? Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl ne yapmış 1 2 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Adam yaralamış Yorumla İsmaill19 +1 yıl suçluymuş Yorumla
Luminouss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O kim 1 1 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Tik tok fenomeni Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 700 cevap paylaştı. Niye tutuklanmış 1 0 Yorumla
indifferent28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendisi kim ki? 0 4 Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl Güncellemede yazıyor okusaydın keşke Yorumla indifferent28 +1 yıl O kadar işsiz değilim kusura bakma Yorumla Balıketliçıtır +1 yıl O kadar değil ama ilk yazdığını yazacak kadar işsizsin sanırım Yorumla indifferent28 +1 yıl Hayır sadece marmaraydayım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bir şey düşünmüyorum hatası varsa normaldir
gtüyle bi yere gelenlerden nefret ediyorum. sadece gtü değil beyni ilede gelse
desteklerdim ama sadece gtt olduğu için belasını bulur umarım içerden on yıl çıkmaz bu
Kasten adam yaralamışsa tutuklanması normal, iyi olmuş.
Kalçalarını kullanarak takipçi kasan birisi neyini duseneyim onun
Adam yaraladı ise ne düşünebiliriz. Doğru olmuş deriz ancak.
Gereksiz insanlar tiktok sacmaligindan taninmis hale geldigini saniyor iste
iyi olmuşda. doyuramaz hapishane yönetimi bunu.. çok yer
Tanımıyorum da kim bu ve neden tutuklanmış?
Tik tok fenomeni ve kasten adam yaralama suçundan tutuklanmışşşş
Millet iyice kafayı yedi. Böyle bir hatun kimi ve neden yaralar ki
gram sevmem neden tutukladılar ki
Kasten adam yaralamak
dibine kadar hak etmiş o zaman kesin sebebi de sosyal medya hesapları veya klavye artistliğidir
Bence yaraladığı adam sarkıntılık etti o yüzden diye düşünüyorum
buda bi sebep ama karşı taraf da sosyal medyada fenomense bakılır
Hak etmiş belli ki.
olayla ilgili bilgim yok tek bildiğim kasası :)
özgür günlerde görüşürüz🕊🕊
O kim lan
Tutuklansın awk bana ne
Bu kız Türkmüydü
Evet
Adamın yüzüne otururken mi yaralanmasina sebep olmuş acaba🤔
😂
Allah yaralanmanın da hayırlısını nasip etsin 😀
bu kim?
Tiktok fenomeni
Ne yapmış pussy si ile penis mi koparmış
Neden adam yaralamis?
bu kim
Tik tok fenomeni tanımıyor olamazsın
O kadar da abartma tanımıyo olabilir
@infernoHeRo koca burnunu sokmandaki amaç?
ne yapmış
Adam yaralamış
suçluymuş
İyi olmuş
Götu başı ayrı oynarsa Boyle olur
Çok iyi olmuş bence
O kim
Tik tok fenomeni
Bu kim ki neden tutuklandı
Niye tutuklanmış
Kendisi kim ki?
Güncellemede yazıyor okusaydın keşke