Suudi Arabistan Finans Bakanı Jadaan: "Türkiye, Pakistan, Mısır gibi savunmasız ülkeleri desteklemeye devam edeceğiz."

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Suudi Arabistan Finans Bakanı Jadaan: "Türkiye, Pakistan, Mısır gibi savunmasız ülkeleri desteklemeye devam edeceğiz."

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Suudi Arabistan dediğin bir zamanlar Osmanlının vali atadığı vilayetlerden sadece biriydi
Türkiye ise Osmanlının ardılı olan bir devlet
Osmanlı... kuzey batısında komşusu viyana güney batısında komşusu fas en güneyin komşusu tanzanya en doğusunda hazar denizi en kuzeyinde ise bugünkü belarus olan devletti aklın hayal edebiliyor mu? tanzanyayı haritada göster desem gösteremezsin adamlar o topraklara ordu gönderiyordu
Bizimkilere sorsan Arabistanı biz doyuruyoruz derler 😆
Ne Yani biri bisey dedi diye olamaz mi? Herkes dengi denginedir RTE
Parası olan parasız olanı ezer ne yazıkki durum böyle.
Araplarda türk ırkı mevalidir yani köle.
şimdi oldu mu yaptığın onlar bizim din gardaşımız din beygamber efendimiz o bizim efendimiz biz onun kölesiyiz ne de miş ümmetim cennete girmeden bende girmeyeceğim meşalağğğ
Öyle dedi diyenler peygamberi fazla aşağılamıyorlar mı sencede?
peygamberi kim aşağılıyor? adam türkleri aşağılamış ama türkler onu çok seviyor efendimiz diyorlar
Birisi ben peygamberim demişse o kişi kimseyi aşağılamaz.
o zaman hadisler gerçek değil
Hadiselere inanmam.
hadislere inanmıyorsan neden namaza kurbana çarşafa inanıyorsun :)
Ben herşeye yöntemsel bakarım. Birisi ben peygamberim güzel ahlakı tamamlamak için geldim diyorsa orada siyasi örgütlenme olduğunu düşünürüm. Siyasi bir ufuk ile bakan birininde şunlqr şöyledir bunlar böyledir diyecegine inanmam.
peki savaşlar cariyeler köleler kadını aşağılayan din ve peygamber
@crazzy42 kölelik hiç bir zaman dinde de dahil kalkmamıştır bu konuda haklısın ama bu bir kült.
Ama işin içinde aşağılama olamaz çünkü peygamberlik ilkesine aykırı.
hadisler olmadan peygamber ile ilgili bilgi yok muhammedin mezarı belli değil yaşadığına dair belge de yok sadece o değil tüm peygamberler de öyle
O tartışmalara girmek istemem nasıl inanıyorsan odur. Ben karışmam fakat ortada bir kuran var.
Öyle bir mantıktan bakarsan muhammetten 1000 yıl yaşamış platon aristoda yok demek zorundasın. Ama yazdıkları kitaplar da hala elimizde.
ben mezarı olmayan kimseye inanmam çünkü o zaman masal oluyor peygamber deyip de firavun da çıkabilir
Doğrudur
Şşş, koyunlar uyuyor. Uyandırma onları.
Öylemiymiş bilmiyorum vala.
Bu gerçek mi :D
Maalesef