Türk futbol tarihi müzesinde, futbol oynadığı zamanlarda ilgili, beyefendiye özel bir bölüm yapılmış.
Cumhurbaşkanı olmak, ülkenin tek sahibi gibi herşeye hak kazanmak mıdır?

Türk futbol tarihi müzesinde, futbol oynadığı zamanlarda ilgili, beyefendiye özel bir bölüm yapılmış.
Cumhurbaşkanı olmak, ülkenin tek sahibi gibi herşeye hak kazanmak mıdır?

Tabiki öyle. Ben bir Cumhurbaşkanı olayım. Atletizim de, fitbolda, güreşte har bişeyde anıtımı tiktirdeteciğamm😄😄
Milletin çoban hastalığının yan etkilerini ve zararlarını bakalım daha ne kadar göreceğiz..
Cevap
9Cevap
Yeri yoktur.
Son 20 yılda ki şikeli maçların nedenini resmetmişsin teşekkürler
Müze açarsa da kullandığı eşyaları sergilerler. kraldan çok kralcı çoktur bizde.
Kendisi snlatmasa oynadığını bilmezdim, o derece.
Evet, kudurun😂
Seni gören de mübareklikten ölüyor sanacak. Dilinize dolamişsiniz aynı lakırtıyı, köşeye sıkışınca ısıtıp ısıtıp öne sürüyorsunuz.
Gözünle gördün mü, partiden bir ikisi tırt çıktı diye bütün partiyi hırsız ilan etmek nasıl bir kul hakkı sen bunu biliyor musun peki
İşte siz busunuz ! Deprem olsa Tayyip 'in tedbirsizliği yüzünden oldu diye suçu ona atacak kadar akıl tutulması yaşıyorsunuz. Arkasini kolladiğin CHP nin belediyelerinin halini de görüyoruz. Ugrasamam sizin gibilerle
Ben hiçbir zaman Fethullah Gülen'i savunmadim.
Benim CHP yi koladigim senin iftiran. Nereden uydurup bunu bana yakıştırdin ki?
Deprem doğa olayıdır. 7 kim depremde Japonya'da en çok 10 kişi ölüyor, Türkiye'de bu rakam 10 binleri buluyorsa, elbette bu devleti 20 yıldır yöneten ve ona oy veren insanların suçu ve gunahidir.
2x2 beş etmez,4 eder. Ama sen 5 edere inandirildiysan bu da senin eksikliğin olur.
Kimden, neden korkacağim çok pardon? Fetöden mi korkacagim, ben kendi akrabalarımı bile emniyete şikayet etmiş insanım kimden korkacakmışim. Tayyip'i de savunuyor değilim, onun da kusuru var evet ama benim hayrıma yaptığı düzenleme de bir o kadar fazla. Kimse bunları inkar edemez. Hicbir siyasi parti yapamadı onun yaptıklarını. Bir hırsız lafını dolamişsiniz dilinize ondan başka bir şey bildiğiniz yok. Ben üniversiteyi başörtüsü sorunu yüzünden geç okudum , üniversitede boynuma indirdiğim esarbi bile hoca cikarttirdi boynumdan herkesin içinde rezil etti beni. Bizi insan yerine koyan yoktu şu ülkede. Siz neyin tatavsini yapıyorsunuz halen. Chp şerefsizlerinin bize karşı tutumunu anlatmama gerek yok herhalde bunu cümle alem biliyor. Ben terazinin ağır basan kısmına bakıyorum bu konuda. Hic kimse umurumda değil.
Evet Cumhurbaşkanı olmak ülkenin sahibi olmaktır var mı başka soru
Yagcilikta son nokta
Müzedeki yer kadar bile yoktur.
Futbol ile alakası var mı bilmiyorum.
Sıfır dır
Cumhurbaşkanı adı üzerine yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar