Tam bir siyaset kurnazı nerde ne yapıcağını çok iyi biliyor ve onu bu noktalara getiren bu. İlk yıllarında yaptığı bazı şeyler ülkede bazı kesimlerin görmesi gereken yanlışları göstermesinden başka bu ülkeye faydası olmayan sabah söylediğini öğlen yalanyayan ne dediğini bilmeyen hayatı boyunca birilerini kullanarajk bir noktaya gelen 99 yılında parmağından yüzüğünü çıkartıp 'bu benim tek servetim eğer bir gün tayip erdoğan zengin olmuş diye duyarsanız bilin ki haram yemiştir' deyip şuanda dünyanın sayılı zenginleriden biridir. Ve ülkenin şuanki durumunun tek sorumlusudur bu ülkenin en büyük sorunu terör veya ekonami değildir Recep Tayyip Erdoğan sorunudur eğer bu sorun çözülürse diğerleri de çözülecektir.
Umarım gelir, chpliyim ama liderin pek şey olduğuna güvenemiyorum mhpninde aynı. Tek potansiyelli adam olarak onu görüyorum. Eğitim ve adalet konusunda da ülke kalkınırsa helal olsun derim. Yani "Benim vitamin almama gerek yok Allah kendiliğinden bana vitamin veriyor" diyen kafalar yok olursa cidden iyi olucak
Hocam gizliden çık seni takip edecem hayatım boyunca gördüğum en mantıklı solcusun allah aşkına çık takip edecem bu ülkeye senin gibi bir muhalefet lazım diğerleri iyiyede kotuyede muhalefet oluyorlar.
Takip etmene gerek yok yahu çok siyaset içinde yorumcu değilimdir genel düşüncem böyle yani :) Herkese karşı saygılı olmayı öğrenmesi gerekir muhalefetin de benim gibi. Hayırlısı diyelim
Bu adam dışarıdan iyi fakat bu adamın yaptığı yolsuzluklar ve 500 milyar Euroyu damatla beraber avrupaya kaçırdı. Eski mit başkanı, ve 50 siyasetçiyi Silivri cezaevinde yıllarca çürüterek öldürdü. Mültecileri ülkeye soktu. YA BIRAZ SİYASET ÖĞREN ÖYLE GEL
Bu adam dışarıdan iyi fakat bu adamın yaptığı yolsuzluklar ve 500 milyar Euroyu damatla beraber avrupaya kaçırdı. Eski mit başkanı, ve 50 siyasetçiyi Silivri cezaevinde yıllarca çürüterek öldürdü. Mültecileri ülkeye soktu. YA BIRAZ SİYASET ÖĞREN ÖYLE GEL Yorumla
kendi kişisel çıkarları için gözünü kırpmadan herkesi feda edecek kadar victansız biridir. yıllarca kürt kesimin oylarını almak için çözüm süreci adı altındaki bir masalla ve yandaş medyası aracılığıyla halkı uyutmuş , oyları düştü die ;çözüm süreci die kurduğu masaya tekme atmış ve yüzlerce askerimizin polisimizin ölümünden sorumlu olan tek kişidir...
Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda sergilediği Hırsızlık ve yaptığı pislikler Türkiye gibi, bölgenin ve dünyanın önemli bir ülkesini yönetecek liyakat, öngörü ve yeteneklere sahip olmadığını gösterdi…
1-Karşılıksız para basıp ekonomiyi batırmak 2-Sahte kriz oluşturup Propaganda yapmak 3-Eğitim Sistemini batırmak 4-Ülkedeki Yazılımcı, Doktor, Mühendis gibi üst seviye kişileri avrupaya göndermek 5-Yunanistanın bizimle derdi yokken onlara kışkırtma yapıp afganları gemiyle oraya göndermeye çalışmak ve yunanların tepki vermesi. 6-AB ile alay ederek şartları yerine getirmemek 7-Yolsuzluk ve Ülkenin 500 milyar Euro şunu çalmak 8- Türkiyedeki 2000 e yakın fabrikayı kapattı 9-Mezhepçilik, Cihatçılar 10-Ülkeyi Araplaştırıp asimile etmeye çalışmak 11-Bir sürü iş adamının (Cem Uzan, Recai Erikli, Yorgi Papadalos, Şevki Kurtkaya, birçokYahudi iş insani) Şirketler, Barajlar, Villalar, Mal varlıkları Vb. Şeylere çökmmek
keşke yarım saat sonra özür dilemeseydi , keşke askerlerimize terörist bunlar deyip binlerce askerin tutuklanmasına sebep olup davanın savcısıyım diye meydanlara çıkmasaydı , keşke apo ve pkk ile masaya oturmasaydı , güneydoğuya silah yığınağı yaptıklarını bile bile valilere karışmayın emri göndermeseydi, keşke adalet ve bir çok sınav türünü tamamen cemaate teslim etmeseydi , keşke ben safmısım kandırdılar deyip olayı kapatmasaydı , bu olayların sorumluluğunu alıp istifa etseydi
evet seviyordum , ekonomik istikrar vardı , analar ağlamasın diye propagandasını çok tutmuştum , ama şu an herşey çöktü , desteklemem için hiçbişey kalmadı
1 kasımda ne değişecek ki , yapılan birsürü hata düzelmiyecek , zaman geçtikçe hata olduğunu gördüğüm bir sürü olayı yazdım , ve bu olayları ben değil akp üst düzeyleri dillendiriyor , biriside erdoğan , o yüzden , çok bişey değişeceğini sanmıyorum , ama hataları ülkenin kaderini değiştirecek hatalardı
O bir lider. O bir önder. O bir örnek alıcak şahsiyettir. Kültürlü geçmişini bilen dinini bilen birisidir. Ülkenin çıkarları için vatanı için hayatını adamış bir adam giibi adamdır.
dün bir laf koyacaktım da bitirici vuruş türünden de engellemiş beni. içimde kaldı. şimdide siyaset başlıkların hepsinde bunun adını görünce bu görüşü paylaştım. hikaye bu işte
korkağın tekidir boş tenekenin sesi gürdür sonuçta ayrıca nerede ne yapacağını bilmeyen bir tiptir şu görüntü her ne kadar ortadoğu kafalı ümmetçi müminlerce gurur kaynağı olsa da tam bir utanç kaynağı aslında
Su an için alternatif olmayan cumhurbaşkanı yetenekli ama alternatif biri olsa yerinde olmaması gereken bir kişilik bugün ilk beş yıldan sonra kişilik degişikligi yapmış birdaha da duzelmemiş bir kişilik
Nefsine yenik düşmeyen bir liderin siyasette işi olamaz. Siyasetin doğasında yalan olduğu için her lider nefsine yenik düştü. Recep Tayyip Bey de bunların arasında.
En İyi Cevaplar