AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biz öncedende tanımıyorduk şimdi'de tanımakta istemem
Dünya liderimiz
https://www.youtube.com/embed/7_ORD0JICe4Başarılı sert vizyon sahibi bi lider
Ülkesi halkı ne hallerde
Nasıl başarı bu
Savunma sanayi ülkenin namusudur Türkiye bu dönem de teknoloji ve savunma sanayi de sıçrama yapmıştır elbet bunun da bi bedeli olacak. Ben bu bedeli ödemeye hazırım sonucta elle tutulur bi şey var ülkece elimizde
Erdogan olmasaydi savunma sanayisi bugün daha ileri olurdu. Savunma sanayisini gelistire bilecek okumus insanlar en basta Erdogan nedenile ülkeyi terk ediyorlar.
Evet savunma sanayinde ilerleme var
Ya sağlık sistemi
Eğitim sistemi
Halkın can güvenliği
Adalet
Huzur
Yolsuzluk
Ekonomi
Enflasyon
Erdoğan olmasaydı diyorsunuz o adamdaki vizyon hiçbir dünya liderinde yok. ABD karşısında el pençe durup para isteyen bi hükümetimiz yok Şu an da. Sınırlar yeniden çiziliyor ve biz maşadayız masada ise kazandık. Rusya ile anlaşmalarımız da Türkiye yeni gaz üssü olarak faaliyet gösterecek. Vizyon budur. Başbakan el pence durur iken şimdi Türkiye gaz üssü olacak. Fransa’yı etkisiz hale getirdik Afrika’ya yapılan yardımlar ile Rusya ile işbirliği sayesinde tabi ki. Fransa artık somurebilen bi ülke degil. Bu da bi vizyon. Avrupa’ya darbe. ABD hegemonyasını bitirmek için mücadele eden bi ülke. Artık cok kutuplu hegemonya var. Türkiye Allah’ın izniyle ve milletimiz sayesinde Ortadoğu da kilit ülke olacağını düşünüyorum. Basarirsak süper güç oluyoruz zaten. Ötesi yok bunun. Savunma sanayiye laf atan ördek kafalı arkadaşa da şunu demek istiyorum uçak gemimiz var artık 5. Nesil savaş uçağı projemiz var. İhalar sihalar ve bunun yanında çalışan yapay zeka ile de yol kat ettik. Bu da bi vizyondur asrın vizyonu. Belki Türk devlet akli belki bireysel başarı ama kim halkımız icin iyi birsey yapıyorsa Allah ondan razı olsun
Yazdığım diğer şeylere cevap yok mu
Saydığın şeyler çoğu Avrupa ülkesinde de var zaten. Saydığın şeyler ülkeyi geliştirmez ülke geliştikçe zaten bunlar kendiliğinden çözülecek meseleler. Sağlık sistemini ele alalım internetin elinin altında çoğu Avrupa ülkesi ile mukayese et bakalım devlet hastenelerinde yine de cok kötü durumda olmadığımızı anlayacaksın eğitim sistemi evet kötü düzelmesi için en iyilerini basa getiriyor bu adam yine düzelmiyor. Herseyi bi kişiye yüklemek anlamsız degil mi. Sen evlisin mesela yeri geliyor evini yönetemiyorsun bu pencereden bakmayı denesek bazı şeyler çözümlenecek büyük resmî görmek gerekir önemli olan bu. Ama şunu demeliyim ki yenilebilir enerji de dünya da ilk 5 deyiz nükleer santralimiz de var doğalgazı çıkarabilecek askeri gücü ( ülkeler arası prestij ve ambargo ) bunlari asarak doğalgazı çıkaran bi hükümet mevcut bu yapılan kazanılan paralar elbet millete dönüşü muhteşem olacaktır. Temeller daha yeni atıldı meyvesini 5 sene sonra yemeye başlarız
Herif hedef 2023 ile geldi ve bu hedeflerin hic birini yerine getiremedi. Erdogan basarisiz bir liderdir. Tüm iktidari Medya ile okumamis insanlari kandirmak ve kullanmak üzeri kuruludur.
Hayir, arkadasin saydigi seylerde Avrupada böyle yok. Almanyada Enflasyon 7% cikarken Türkiyede 180% cikti.
Almanya faiz arttirimina gittiği için enflasyon 7 . Biz büyümeyi tercih ettik rekor bi büyüme sağladık pandemi döneminde. Çoğu ülke Türkiye’yi pandemi bittikten sonra ülkemizi tebrik etti Türkiye’nin yaptığı şeyin doğru dünyanın yapmış olduğu şeyin yanlış olduğunu söyledi kaynak ararsanız paylaşabilirim
Hedef yerine gelmedi diyorsun nükleer var ülkemizde savaş uçağımızın prototipi hazır uçabilir durumda. Yerli arabamız var. Bi neslin rüyası gerçekleşti bazı projeler ertelendi onu da mazur göreceksiniz. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı mi bu adam yoksa ülke geriye mi gitti ben buna bakarım
Sen neyden bahsettiğini bilmiyorsun o kadar uzun uzun sana cevap veremem.
Siz ufak şeyleri goruyorsunuz ben ise büyük resmî görüyorum. Ufak detaylara cok takılmayın ülkenin dünya bazında prestijine gücüne bakın güç herseydir. Tek önemli olan şey güçtür.
Ekonomi büyüdü, ülkedeki cocuklarin 67%'si gelisimleri icin gerekli asgari et miktarini yiyemiyor.
Yerli araba diyorsun, en ucuz modeli 980.000 TL ve ülkenin yarisinin aldigi asgri ücret 17.000TL.
Erdogan iktidari 20 sene iktidarda kalarak bu ülkenin gelismesini engellemistir, baska bir sey yapmamistir.
Almanya sağladığı başarıyı hitlere borçlu degil mi. Hitler dönemini ele alalım ülke olarak geliştiler halk olarak fakirleştiler ama Şu an dünya sanayine yön veriyorlar
Hayir Almanya sagladigi basariyi Hitlere borclu degil. Almanya Hitlerden öncede bir sanayi ülkesidi.
Tam tersi Hitler ile bir cok toprak kaybettiler ve savasta büyük hasar aldilar.
Hitler evet toprak kaybetti burada haklısın ama ülkeye kattığı da cok şey var ekonomik olarak nazi Almanya’sı Şu an bile takdir ediliyor. Nazi Almanya’sı yüzde 20 reel olarak kazanç elde etmeye başladı bunlarin sebepleri sert otorite ve insanları fazla çalıştırma. Almanya sanayi devletiydi bu hep böyleydi ama Şu an zirvede ve tek olma sebebi başarılı bi ekonomi ve otoriter diktator ve hitlerin sayesinde. Yoksa ABD sanayi de daha ileri gidecekti. O zaman ki ABD ile Almanya sanayisine bakın nazi öncesi ve nazi sonrası
Haha espiri güzeldi ama
Nemrut suratlı
kendi sıfatına bak bunak herif
@turgay2 Boyu devrilsin, boynu altında kalsın.
itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı ayyaş bunak
Turgay senin IQ kaç hiç ölçtün mü
Olan şey ölçülür @Yawman
@Rayan2 ayyaşın köpekliği sana kalmış IQ özürlü
@turgay2 doğru diyo surata baksana
@Nurrvenurr kesinlikle katılıyorum içinin pisliği sıfatına vurmuş bir organizma.
hep böyleydi siz görmediniz
neydi ki zaten
Hırs azim kararlılık 😂
Aklımızla dalga geçen biri
Hep aynidi.
Yoo
Evil