+1 yılBir öğretmenin ortaokul öğrencilerine korku filmi göstermesi uygunsuz ve profesyonelce olmaz. Bu tür içerikler çocuklar için rahatsız edici ve travmatik olabilir ve öğretmek için uygun veya eğitici bir yol değildir.
Bu davranışın önce okul müdürüne sonra da gerekli tedbirler alınmazsa üst düzey devlet kurumlarına şikayet edilmesi, buna göre yetkililerin olayı araştırması ve uygun eylem planını belirlemesi önemlidir. Olayın ciddiyetine ve okul politikalarına bağlı olarak öğretmen disiplin cezası alabilir veya işine son verilebilir.
Ayrıca, bu deneyimden etkilenen öğrencilere destek ve yardım sağlamak çok önemli olacaktır. Bu, danışmanlık hizmetleri sağlamayı veya öğrencileri dış kaynaklara yönlendirmeyi ve gelecekte bu tür olayların tekrarlanmaması için uygun önlemlerin alınmasını sağlamayı içerebilir.
Okul yönetiminin bunu ciddiye alması ve öğrencilerin güvenliğini ve esenliğini sağlamak için gerekli adımları atması önemlidir. Bir öğretmenin öğrencileri hiçbir şekilde korkutması veya travmatize etmesi uygun değildir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöğretmen zorla izletmemiştir diye düşünüyorum
çünkü biz de tatillere yakın film izlemek için izin isteyip istediğimiz filmi izliyorduk korku filmleri de dahil olmak üzere izlemek istemeyen izlemiyordu
yani eğer öğrenciler teklif sunduysa bunda bir şey yok diye düşünüyorum fazla abartmışlar ben 6. sınıftan bu yana her türlü korku filmi izlemiş korku hikayesi okumuş bir kızdım kişiye bağlı biraz yani öğrenciler şikayetçi değilse velilerin böyle yapması doğru değil
27 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun öğretmen buna izin vermemeli
- +1 yıl
hala abartıldığını düşünüyorum maalesef
sonuç olarak şikayetçi olan korkan travma geçiren bir çocuk var mı?
- +1 yıl
Var ki annesine söylemiş.
- +1 yıl
sadece korku filmi izlediklerini söylemiştir ve aile olay çıkarmıştır bu kadar korumacı olmanın bir faydası yok
- +1 yıl
Aile korumayacaksa kim koruyacak
- +1 yıl
Abartılmış cidden
- +1 yıl
@Aslıiuuuuu siz olayın vehametinin farkında değilsiniz, olayın okulda ve öğretmen tarafından yapılması sorun
+1 yılBir öğretmen adayı olarak çok yanlış davranış. Çocukların ruhsal sağlıklarını düşünen yok.
111 Yorumla- +1 yıl
Amaçları da bu zaten
- +1 yıl
Aynen knk 7/24 internette her türlü icerige özgür olan cocuk bir korku filmine bozulacak.
- +1 yıl
@QsR6-Besiktas bunun okulda olması haber değeri taşıyor.
- +1 yıl
Iyide dostum okullarda neler oluyor neler bir bilsen.
- +1 yıl
@QsR6-Besiktas bunu bir öğretmenin yapması yanlış siz bunu gözden kaçırıyorsunuz
- +1 yıl
Yanls veya hatali bir durum yok , sizler kendi cocuklarinizi evde ki gibi hanîm hanimcik sessiz sakin masum zannediyorsaniz yaniliyorsunuz , çocuklar daha beter durumda.
- +1 yıl
@QsR6-Besiktas siz hâlâ da olayın ne kadar ciddi olduğunu fark etmiyorsunuz, evet çocuklar İnternet sayesinde bir çok şeyi görüyorlar ama bu olay okulda olmamalı.
- +1 yıl
Bende diyorum ki okulda cocuklar neler yaptigini bilseniz bu korku olayini abartmazdiniz.
- +1 yıl
@QsR6-Besiktas öğretmen ablam var, okullarda neler yapılıyor biliyorum, burada öğretmen yapmamalı diyorum siz olayı normalkeştşrmeye çalışıyorsunuz, o zaman okulda şeytana tapma ayini veren bir öğretmen olsaydı yine de aynı şekilde normal karşılar mıydınız.
- +1 yıl
Seytana tapma ayini ile korku filmi izlemek ne alaka ki? Hadi ilkokulda yapilsa yine evet haklisin derdim ama 7. sinifta o isler icin geçmelisin.
- +1 yıl
@QsR6-Besiktas satanist bir öğretmen öyle bir şey yapsaydı kıyamet kopardı vay biz Müslüman bir ülkede yaşıyoruz bu ne derlerdi
+1 yılMeslekten alınmalı bu ne sorumsuzluk bunlar diplomayi nerden alıyor?
21 Yorumla- +1 yıl
Terfi ettirirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hiç doğru değil o yaşta korku filmi izletmesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi sapık düşüncelerini çocuklara dayatıyorlar.
+1 yılAnında görevine son verilip hapse atılmalı. Ben de bir öğretmenim. Hiç kimsenin o yaştaki çocuklara toplu travmalar yaşatmaya hakkı yok. Böyle a.. m... k dal yaprakları öğretmen olup atanıyor. Biz kpss batağında kıvranıyoruz. Adaletini s2em Türkiye.
27 Yorumla- +1 yıl
Suç işleyenlerin dışarıda olması bunun cezasız kalacağı anlamına gelmez.
- +1 yıl
@cicimxs suç. Çocuklara okullarda böyle şeyler izletemezsin. Bunu izleten çocuklara p*rno da izletir.
- +1 yıl
p*rno izletilseydi yine de ne var diyeceklermiydiler merak ediyorum.
- +1 yıl
Yok bi de idam cezası verselerdi dimi ben ahmet Yavuz ortaokulundayim bu okulun bi oğrencisiyim söz bu tür şeylerle sadece bizim okulumuzda rahatsızlık yapıyorsunuz sizin bu düşünceniz yüzünden okulda derslerimizie odaklanamıyoruz okulda genel olarak öğrenciler hocaları zorluyor bizde hocamdan istiyoruz ama almıyorlar demek ki hocayı çok zorlamislar o da o yüzden açmış biz kendi okulumuzdaki öğretmenleri tanımıyoruz sanki
- +1 yıl
- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
u +1 yılÖğrencilere daha çok kurgu barındıran anime tarzı filmler izletilebilinir. Gelişim düzeyi baz alınacak şekilde film seçimi olmalı. Benim ilk okul grup öğrencilerle gittiğim ilk sinema asteris serisiydi. Onun dışında lise düzeyine yaklaşınca bilim kurgu filmleri izletmiştim öğrencilerime en son. Yaptırım para cezası olabilir. Ancak gelişim psk. eğitimi almalılar bazı meslektaşlarım. Onlar adına üzülüyorum görünce.
10 Yorumla
+1 yılortaokuldaki ogrencilerin o kadar da yonlendirilebilir olduklarini zannetmiyorum boyle konularda. kendileri icin Iyiyi kotuyu ayirt edebilirler. Biz ortaokuldayken ogretmenimizin elinde belirli bi film yoksa biz secerdik filmi buyuk ihtimalle cocuklar secmistir. Boyle seylere merakli oluyorlar. Zorla izletme gibi bi durum oldugunu sanmiyorum yaptirim vs sacma
112 Yorumla- +1 yıl
Olayın vehameti okulda ve öğretmen tarafından yapılması.
- +1 yıl
tamam anladim benim yorumum bu sekilde
- +1 yıl
Yanlış düşündüğünüzü anlamanızı beklerdim ama boşuna, sizin gibi düşünenler yüzünden bu tür şeyler bitmeyecek.
- +1 yıl
kardesim o xaman burada niye soruyosun bu soruyu. Bu bi soru degil miydi ben de yorumumu yaptim senin gibi dusunmek zorunda miyim hayret bir seysiniz ya Allah Allah
- +1 yıl
Sağlıklı bir düşünme tarzı değil sizinki. Çocuklarda olacak travmaların bilincinde değilsiniz.
- +1 yıl
Manipulasyonu birak ya bu kadar abartma. Kendi fikrinden emin degilsin gelmissin buraya soru acmissin vicdanini rahatlatmak icin ondan sonra karsi gorusleri kabul etmiyosun bu nasil bi saygisizlik anlamadim. Sen benim gorusume sagliksiz vs diyemezsin asil sizin dusunme tarziniz aşiri saldirgan. Bu ne ya boyle sanki siddet uygulamişlar cocuklar istemiştir yuzde yüz. Valla ogretmenin hakkina giriyor bile olabilirsiniz bu kadar emin olmayin bu konuda. Yasiniz dolayisiyla egitim yillariniz biraz geride kalmiş sanirim ondan objektif olamiyorsunuz
- +1 yıl
Manipülasyon yapmıyorum, hangi fikirde olduğum belli insana saygı göstermeyen herkesten nefret ediyorum
- +1 yıl
En çok da dinci ve yobazlardan
- +1 yıl
sen bunu söylersen yobaz oldun maalesef
- +1 yıl
Yobaz zihniyet belli, dini kullanarak her türlü pisliği yapan dincilere destek oluyorlar, her türlü namussuzluk onlarda ama her zaman sütten çıkmış ak kaşık oluyorlar.
- +1 yıl
Ya kafayi yemissin sen ne dininden bahsediyosun ya hahahahaha sen bunu din olarak alma Ahlak olarak algila insanlarin dinine de saldirmayi birak seninle tartismicam artik seviyen yerlerde surunuyor kusturucaksın beni
- +1 yıl
Kimin kafayı yediği belli, dinci zihniyetin dini inançları çıkarları için kullandıklarını bilmeyecek kadar cahilsin
+1 yılBizde de 7. Sınıfta öğretmen dini vıdeolar acıyordu kendide telefonu ile uğraşıodu 1 saat ful. Vıdeoda da neymıs müzik dinlemek çalmak gunah bunu yapanları ebediyen yanacak gibi çok tutarsız sacma seyler anlatılıyordu, arka planda gösterilen korkunc seytan cegennem fotoları ve gerilim müzigi bir koku filmden daha ckk korkunctu. Korktuğumu hatırlıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu konunun abartıldığını söyleyenler var
+1 yılböyle bir olay kurumda gerçekleştiği için elbette bi sorgulanmalı ama internete ulaşamayan çocuk sayısı çok az ve hızlı bir şekilde aralarında bilgi paylaşımı yapıyorlar yetişkin filmleri korku filmleri bi arkadaşının fotosunu başka arkadaşına atması şuçlu cezasını elbette çekmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun okulda olması zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öğretmenim arkadaşlar. Gerçekten bazı insanlar var ki öğretmen olmayı hak etmiyorlar. Kpss puanını aldıktan sonra mülakat yapılıyor ama asıl mülakat eğitim fakültesine girmeden önce olmalı ve herkes öğretmen olmamalı.
16 Yorumla- +1 yıl
Torpille öğretmen ataması yapılırsa olacağı bu
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenlikte torpil işi çok zor açıkçası. Bir tek mülakatın ilk çıktığı 2016 yılında torpil oldu ama ondan sonraki yıllarda böyle bir şeyin olması çok çok zor. Meseleye şu açıdan bakmak lazım. Biri sırf üniversite sınavından iyi puan alıp eğitim fakültesine gitti ve KPSS'den de yüksek puan alıp atandı diye iyi öğretmen olamaz. Bu meslek farklı meziyetler isteyen bir meslek.
- +1 yıl
Fetö soruların cevaplarını veriyordu
Cevap sahibi+1 yılEvet, o daha da önceki dönem. O dönemde zaten sadece öğretmen değil kamuya atanan birçok insan şüpheli.
- +1 yıl
Atama sistemi de şaibeli
Cevap sahibi+1 yılŞu an mülakat kalksa bir sıkıntı olmaz öğretmen atamasında. Ama dediğim gibi eğitim fakültesine girerken özel bir mülakat olabilir. Tabii şimdi formasyon verip herkese öğretmen olma hakkı tanıyorlar. Gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor.
- Gündem konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılbizim zamanımızda orta okul hocalarımız ttnet vitamin izletirdi fayda bilgi edinelim diye şimdiki eğitim sisteminde ki öğretmenler bana cok değişik geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bilinçli olarak yapılıyor
Bize de edebiyat hocası 8. sınıfta yapmıştı
Hala anlamıyorum11 Yorumla- +1 yıl
Bu tür kişiler meslekten men edilmeli
+1 yılBize de izletildi o yaşlarda hala izliyemiyorum o tür içerikleri.
12 Yorumla- +1 yıl
Travma oluştu değil mi?
- +1 yıl
Evet
Çocukken izlediğim korku filmleri tramva etkisi bile yapmıştı gece dışarı çıkmaktan, ormanlardan korkmak gibi. Hala bazen etkilerini görürüm yani gerçekten bir çocuğa yapılabilecek en büyük hata olur.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa neyse de simdiki zaman da oyle yok o yuzden bunda bir sorun da yok artik ortaokullar hherhalti biliyor ana baba olacak da ben anayim babayim diye takiliyor alt tarafi film o da sacma sapan zaten cocuklar severek izlemistir
03 Yorumla- +1 yıl
Sorun okulda ve öğretmen tarafından yapılması
- +1 yıl
Sorun surada haberin yapilmasi sen buraya yazdin bunu biz bunu gormedik etmedik yaninda degildik o yuzden kalkipta oyle konusmak olmuyor gozunle gorursun sahit olursun yaninda olursun tamam olur ama bir habere bakarak konusulmaz ne odugu belirsiz bir haber bu dedigim gözünle göreceksin sahit olacaksin
- +1 yıl
Bu bir algı haberi değil, gerçek olan bir şey, klasikleşmiş bazı yargılarınızdan vaz geçin, bu iktidar eğitim sistemini bu hale getirdi. Direk senin çcuğun olmasada yeğenlerin ya da akrabalarının çocukları buna maruz kalıyor. Yapılan araştırmalar şunu gösteriyor ki fobilerimiz, şiddet uygulayanlar ve suç işlemiş kişilerin çocukluktan kalma travmaları var.
O ogretmeni hapise tikmak lazim kimbilir cocuklarin psikolojisini nasil etkilemistir yaa canlarim benim
10 Yorumla
+1 yılÜniversite öğrencisi olarak ben daha birkaç ay önce izlemeye cesaret ettim, bence bu öğretmen görevden alınmalı.
10 Yorumla
+1 yılBen onları izledim çokta korkunç değil ben gülüyordum izlerken hatta ama çocuklar için uygun değil tabiki korkarlar. Bence şikayet edilmeli.
10 Yorumla
+1 yılCok kotu ve olumsuz etkileri olabilecek bir durum. Bizim hoca da izletmisti ogrencilerin istegi sonucu olarak ama:/
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenim ve böyle meslektaşlarımı görünce şaşırıyorum bu çocukların temeli sağlıklı ortam ve sevgi başka türlü şeyler nasıl akıllarına geliyor ve uyguluyorlar anlam vermek güç
11 Yorumla- +1 yıl
Dİnci ve kinci nesiller yetiştirmek istediklerini söyleyen bir iktidarın hüküm sürdüğü bir ülede bence bu normal.
+1 yılKorkuyla Eğitimin diyer adı sanırım 😒
cok anlam veremedım.. tek aklıma gelen Din ile sacma sapan yaılmiş cinli bir film izletmek anca Dinden soğutmak olur 🤷🏻♀️04 Yorumla- +1 yıl
Amaçları dindar ve kindar nesil yetiştirmek
- +1 yıl
Din ve Kin birbirinin zıttı ama!
- +1 yıl
Tepedeki öyle diyor ben değil
- +1 yıl
Bu ülkede olup bitenden haberiniz yok anlaşılan
+1 yılİzlesinler ne olacak Türkiye de korku filmi gibi zaten hatta o çocuklar da korkunç benim yaşadığım yerde ortaokul çocukları köpek taşlıyor birbirini dövüyor her halt var
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun okulda ve bir öğretmen tarafından izletilimesi
+1 yılDers işlemek yerine film izleten öğretmen mesleğinden men edilmeli bence.
10 Yorumlaİlçe müdürlüğüne dilekçe versinler soruşturma yesin öğretmen
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer onune geleni ogretmen yapilirsa o ogretmen de din dersinde cin buyu temali film izletir...
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenlerde öğretmenlik kalmamış ki. Tiktokcular bile öğretmen yani
10 Yorumla- Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılBen izleye izleye bağışıklık kazandım. dabbe izlerken uyuyan insan
10 Yorumla
+1 yılBizim sınıfta da acilirdi izlemezdjm ben yeni nesil ebeveynler çok abartıyor bence bazı şeyleri
10 YorumlaBize izlettirdiler ama lisede olsun vücuda alışkanlık kazandiriyor sjsjjx
10 YorumlaBı hoca olarak çok yanls çocuklara resmen travma yaşatmış
10 Yorumla
+1 yılBiz de 8. Sınıftayken "korkunç bir film" izlemiştik (korkunç falan değil aşırı erotik muhtevalı) kızları sınıfa almıyorduk malum yerine saksı ve mikrodalga fırın sokmaya çalışan hatunu unutamıyorum 😂
00 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hoca daha içindeki öğrenciliği atamamış. Yani öğrenci kafasında. Öğretmen olmaya henüz hazır değil. Olgunlaşması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunda bir şey yok bence sınıf ortamında filim izleme bizdede vardı ortaokulda bizde izliyorduk sınıf çoğunluğu ile karar verilen bir şey bu genelde sınıftan biri itiraz edince ona göre çözüm bulunuyordu öğretmen filim izlemeyi kabul ettiyse çokta güzel izlerdik bayada mutlu olurduk ders boş geçti diye türk yapımı korku filmleri genelde konusu belli oluyor onda karar kılmışlar onu izlemişler bence abartılacak bir şey yok ortada
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence olayı gereksiz abartmışsınız öğretmenleri filim izlemek için zaten yalvar yakar izin alıyor öğrenciler zaten korkanlar izlemesin bizdede vardı biz bazen izlerdik sıkıldığımız zamanda arkadaşlarla muhabbet ederdik hiç öyle psikoloji bozacak bir şey değil bugün korku filmi izlerler yarın animasyon izlemek isterler bu şekilde öğretmenin yaptığı iyiliği çocuklar sevinsin diye izin vermişliği kötü niyetli görerek karşı çıkılmış saçma bence zaten okul hayatı sıkıcı yüz güldüren bir kaç olay var onuda veliler kendi kendine yaygara kopartıp öğrencinin elinden alıyor
Cevap sahibi+1 yılO okuldaki çocuklara üzüldüm bir daha filim izlemeye izin vermezler artık
- +1 yıl
Hangi tür film olduğu ve ailelerin bilgilendirilmesi gerekirdi. burada abartı yok, sizin çocuğunuza izniniz dışında doğum sahneleri izletilirse tepkiniz ne olurdu. Empati kurmayı öğrenin.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamayın duyar kasmayın ya korku filmi ne zamandır doğum videosu ile kıyaslanıyor ayrıca 7. Sınıf çocuğu doğumu bırak çocuğun nasıl olduğu hakkında sizden fazla bilgisi vardır cidden çocuğunuzun hayatında olan herşeyi bildiğini mi düşünüyorsunuz ayrıca doğum videolarında bir şey yok izlesin anlamadığı yerde anlatayım sonuçta sabahtan akşama kadar aynı yaş grubu içinde oluyor siz filimden haberiniz olsa başka birşeyden illaki olmaz kasmayın bırakın bi altı üstü filim
- +1 yıl
Cin filmi izletilmiş.
Cevap sahibi+1 yılYani zaten türk korku filmini zaten hep o yaş grubu izliyor eğer çocuğunda korku filminden sonra değişiklik var mı diye bak bende izliyordum sınıf ortamında arkadaşlarla ki ben çok korkarım asla izleyemem şimdi o zamanlar o kadar kalabalığın arasında sıkıntı olmuyordu en fazla 2 gün gece tuvalete biraz korkuyla gider sonra geçer bunu sınıf ortamında dalgasıda geçer çocuğun rahatsız değildir diye düşünüyorum ben 20 yaşındayım çokta büyük değilim o yaş grubuna aşırı mutlu oluyorduk filim izlicez diye korku izlemek daha bi komik olur korkana gülersin tepkisine ya da izlemeyen içinde güzel geçer arkadaşıyla korkanın tepkisinin dedikodusu yapılır falan mükemmel aktivitedir büyük ihtimalle hocaya yalvarmışlardır yarım saat korku filmi açabilmek için ben hala kötü olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Emin misin, herkes aynı değil çoğunda travma oluşuyor
Cevap sahibi+1 yılBizim okulda neredeyse bütün öğrenciler Dabbe gibi filimler izledi kimsede sorun varmış gibi değildi ayrıca benim hiç böyle saçma sapan birşeyden etkilenip travma kalacak bir psikoloji içerisinde olamadım kusura bakmayın benim öküzlüğüm cidden boku çıktı konunun iyice inşallah anne baba olursam böyle olmam benim annem babamda evebeyndi hiç böyle aman şuradan travması olacak diye büyütmedi ayrıca eminim çocuğunun bu korku filmi ile travması yok ama gereksiz konu abartan evebeyni olan birisiyle travması olacak travma olacak normade de umarım bu kadar kontrolcü değilsindir o kadar konu varken en dendiğini seçmekte ne bileyim tuhaf yani yazık cidden
- +1 yıl
Herkes aynı değildir kimi korkar kimi korkmaz, siz hâlâ da işin gırgırındasınız ama bu ülkede cin musallat oldu diye kocası tarafından öldürülen kadın var. Bu tür şeyler basite alınamaz.
Cevap sahibi+1 yılBöyle hayat mı geçer ya kaç yaşına kadar çocuğunuzun tercihlerine karışacaksınız o çocuk o filmi izlemeyi kafasına koyarsa yapar her türlü yapar okulda yapmasa arkadaşları ile buluştuğunda yapar bi şekilde yapar
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuz çok mu korkmuş filimden çok mu etkilenmiş gece tuvalete gitmeye korktuğu için yatağı mı ıslanmış
Cevap sahibi+1 yılBence ülkedeki saçma cinayetleri tek tek işlemeyelim ben küçükken tacize uğradım tramvam var diye erkekleri mi öldürcem şimidi absürt absürt örnekler mi verelim şimdi
- +1 yıl
Siz olayın ciddiyetini hala anlayamamışsınız mesele bu olayın sözde bir eğitimci tarafından yapılması, o zaman p*rno videoları da izletsin, tecavüz sahnelerini de izletsin.
Cevap sahibi+1 yılYa Allah aşkına ya üff anlatıyorum anlamıyorsunuz gerçekten olaylara tersinden bakıyorsunuz absürt absürt örnekler vererek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz anlamıyorsunuz da anlattıklarımdan sıkıldım artık size anlatmaktan ilk örneğiniz doğumdu sonda cin musallatlı cin musalat olmuş kadını kocası öldürmüş diğer örnek p*rno her seferinde saçma sapan örnekler anlamamak için bu kadar çaba sarf edilmez
- +1 yıl
Ben de sizi anlamıyorum, tek diyeceğim umarım sizin gibi yetişkinlerin çocuk sahibi olmamanız.
Cevap sahibi+1 yılKeşke sende olmasaydın işte ama olmuş sonuçta kötü anne baba olacak insalar çocuk sahibi olmasaydı gerçekten sizde olmazdınız başka insanlar da olmazdı ama demekki nasip işi korku filminden ta buraya çocuk sahibi olmaya kadar gelemek gerçekten karakter meselesi tabi umarım öğretmen olmazsınız umarım bu yaş grubuna böyle şeyler yapmanıza izin verilmez falan da diye bilirdiniz ama siz bunu demeyi tercih ettiniz keşke sizinde çocuğunuz olmasaydı da böyle zihniyetli büyümeseydi Allah sabır versin çocuklarına
- +1 yıl
Karakter olarak çok cahil olduğunuz belli, sizin gibiler yüzünden toplum ortaçağa geri döndü,.
- +1 yıl
O kadar zavallısınız ki böyle bir soruya gizli bir şekilde yorum yapıyorsunuz o kadar zavallısınız ki kendiniz bile olamıyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşındayım o filmi ben bile izlemedim korkarım diye 🙄
20 Yorumla
+1 yılKendisine Dabbe 3 izletildikten sonra gecenin bir vakti mezarlığa bırakılmalıdır. Bu iyi bir yaptırım olurdu.
00 Yorumla
+1 yılO çocuk zaten bir kere akşam haberlerini izlese alışır korku filmlerine, sorun yok
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun okulda olması
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şu an bile izleyince korkudan sicarm be küçücük çocuklara izletilir mj
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi ton film varken o saçma filmi mi izlemisler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sürü güzel animasyon varken neden siccin gibi saçma sapan bir film izletmi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmülakatta akp torpili ile girmiştir liyakat mi kaldi ülkede
10 YorumlaBende orada okudum yıllar önce bizim zamamizda öyle bişey yoktu şu an tesadüfen karşıma çıktı çok sasirdim
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu nasıl öğretmen olmuş ya 🙄
18 Yorumla- +1 yıl
Senc nasıl olmuştur, tabii ki torpille
- +1 yıl
Az kaldı gidecekler
- +1 yıl
İktidar giderse bunların hepsi eğitim sisteminden ayıklanır
- +1 yıl
İktidarın politikaları yüzünden eğitim sistemi bu halde
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMuhakkak bir yaptırımı olmalıdır bunun.
15 Yorumla- +1 yıl
Sence bir şeyler yaparlar mı?
Bence terfi bile ettirirler. - +1 yıl
Memlekette mantık öldü çünkü.
- +1 yıl
80 Darbesinin amacı da buydu
- +1 yıl
İslami filmler izletilebilir ama içinde korku geçmeyecek şekilde.
- +1 yıl
O yaştaki çocuklara o tür filmler de izletilmemeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılBğz de izliyorduk Ortaokulda ne var bunda izletmişse
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbartılmış
- +1 yıl
Sizin çocuğunuza izletilse tepkiniz ne olur
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorsa izlemez olur biter. Seviyorsa korku filmi korkmuyorsa izlemesin
Cevap sahibi+1 yılBeni korku filmleri etkilemiyordu küçükken
- +1 yıl
Herkes sizin gibi değildir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dabbeyi 8 yaşımda izledim ne var 12 yaşını geçen orta okul öğrencisi p*rno bile izliyor bu arada kim yazdıysa. Saten değil Zaten
00 YorumlaKocaman adamlar çocuk dediğin 3-6 yaş arasıdır bırak izlesin
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değil, kimisi korkabilir bunu göz önünde bulundurularmak gerekir
saten yazan bir veli görüşlerini paylaşmasın lütfen ya. Geri dursun azcık.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben değil site yönetimi paylaşmış ki bu da olayın vehametini gösterir
Gizli Üye(18-24)+1 yılJeiemdijdmdidj o veliler bi gitsin o cocuklarin internet gecmisine baksınlar bakalim , öldürülmeli , yaramalı , küfürlü , sexs her türlü icerik bulunur , korku filminden bir sey olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun okulda ve öğretmen tarafından izlettirilmesi
+1 yılEtik değil neticede onlar daha çocuk.
10 Yorumla- Gündem konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle öğretmenler görevden alınmalı
10 Yorumla - Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılEeevet çünkü onlar daha çocuk
10 Yorumla Hoca da normal değil
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış buluyorum umarım gerekeni yaparlar.
10 Yorumla
+1 yılYani yaptırım olmalı tâbiki.
10 Yorumla
+1 yılöğretmenlerde kafayı yedi
10 YorumlaHahahha manyağa bak. Direkt meslekten men edilmeli
10 Yorumla
+1 yılCocuga siccin 4 izletmek nedir
10 YorumlaBenim yeğenim lisede okuyor bi sürü korku filmi izletmis oğretmenleri
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda ki olur o kadar
11 Yorumla- +1 yıl
O çocukların psikolojisini düşün
Akıl fikir diliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu zihniyetin eğitim sisteminden atılması gerekiyor.
Bizde izlerdik ne var ki
04 Yorumla- +1 yıl
Neden olayı basitleştiriyorsunuz, bunun bir okulda olması ve bir öğretmen tarafından yapılması normal değil.
- +1 yıl
Okulda olmamalı
Bizde izlemiştik zamanında😂
01 Yorumla- +1 yıl
Mesele okulda ve öğretmen tarafından yapılması sorun.
+1 yılBence siccinden korkan cocuga uygulansın yaptırın
01 Yorumla- +1 yıl
İroni mi yapıyorsunuz
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım