Geçenler de bir yerde denk geldim. Öğretmenin masasında el kremi varmış ve birkaç öğrenci, kremi kullanmışlar. Yaşananları öğretmen öğrenince, iş disipline kadar yürümüş. Sence bir daha yapılmaması adına uyarı da bulunmak mı gerekir? Ya da disipline vermekle öğretmen iyi bir şey mi yapmış oldu?
Öğretmenin kremini kullanan çocuklara disiplin cezası! Sence ceza vermek doğru mu?
Hırsızlıktan ceza almalılar. Çocuk, kadın ve köpek duyarından sıkıldım. Gelişmiş ülkelerde affı olmaz. Bu ülkede köpekler çocuk ve kurye parçalar ama sevimli pati olur, kadın bebeğini sobaya atar ama psikolojisi bozuk olur, 190 boyunda 16 yaşında dana gasp yapar ama masum çocuk olur. İzinsiz birinin malını ellememeyi öğrenecekler.
⭐🍀🍀 Çantanın içinden alsalardı o zaman disiplin cezasını hakederlerdi bence. Çocuklar masanın üzerinde bulunan kremi bi fırsatçılık yapıp almışlar. Ben olsam sadece konuşup kremi de onlara hediye ederdim, kendime yeni krem alırdım. Ergenlik dönemindeki çocuklar severler öyle tatlı su kurnazlıklarını. Tam yaşları, pek de kızacak bi durum yok ya. Komik bile. 🍀🍀⭐
Şöyle ki başta uyarırsin baktın ki uyarıya kulak asmıyor o zaman cezayı hak eder uyarmadan direk ceza yanlış öğrenciler de ne hadsiz be izinsiz öğretmen nin eşyası kullanılır mı
Düz mantık bakmamak lazım, şonuçta kendilerine ait olmayan bir masada başkasına ait olduğunu bildikleri bir eşyayı izinsiz kullanıyorlar. Bu şekilde alışmam ileride bu çocukları nasıl bir ruh haline sokar onu düşünmek lazım “çocuktur yapar kızmamak lazım” sözüyle yetişen çocuklar bugün neler yapıyor acaba.
Disiplin bence fazla ama çocuğun yaptığı elbette yanlış, sözlü uyarı yapmak dışında başka şeyler düşünülebilir. Disiplin bana göre abartı. Yaş grubunu bilmiyorum bu arada, o yüzden genel konuşabiliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende öğretmenim ama saçmalamislar disiplinlik ne iş var bağır çağır kız düşük not ver ama disiplin olmaz