Bu konudaki fikriniz nedir?
Bu zam mutlu etmedi, sandıkta oyumu vermem
Bu zam mutlu etti, sandıkta oyumu veririm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu konudaki fikriniz nedir?
Bu yaptıkları %25 zam çok komik bir zam oldu emeklileri haliyle kızdırdı sandığa da kötü yansıyacaktır kesinlikle. Asgari ücrete %55 bir zam yaparken bu yaşta hala çocuklarına bakan emeklilere yapılan bu zam hakkaniyetli değil! Asgari ücret ne ise emekli maaşı da o şekilde olmalı!
Kesinlikle öyle şu an %30 a çıkarmışlar ama kesinlikle çok ama çok az bu insanlar bu maaşla asla geçinemez!
Bu zamlara gerek yoktu bu millet her türlü vermeye alışmış
Lütfen fantezi diyelim onlara :)))
Teşekkürler
Etmedi etmediiii
Cevap
12Cevap
Hala oy vermeyi düşünenlerin ciddi sorunu vardır
Var hala öyleleri..
Süslüman oyları her şeyi değiştirir. Vermem derler, son dakika cehapeye mi vereyim diyip yine onlara verirler. Ülke seçmeninin kalitesi değişmez.
Fifti fifti diyorum ben gene bir de kedi medi sokarlar trafoya olur sana 47 ye 53
Aynen
Patron çıldırdı, ülkede en düşük maaş 15,000 olması gerekirken ben hiç yorum bile yapmıyım :)
Zamlar göz boyama, maaşa zam gelse ne olur. Şubatta zamlı maaş alacağız, bir ay önceden raflara zam geldi. Boş her şey boş.
Bu şartlarda hala oyumu veririm diyenler gebersinler.
Zamlarla mutlu veya mutsuz olup karar veren NetGeryzekalıdır. Her şey ortada millet doğalgaza açmadan bile 1000 lira ödüyor, zeytin hayal, peynir lüks oldu neyin mutluluğu? Yakında yaşayabilecek ev bulamayacak insanlar ev ev. Yaşamsal şartlar için bile elverişsiz hale geldi her şey
Beni biliyorsun🙂
Hiçbirseye yettiremiyoruz
Memura çok bile
%25 i senmi açıkladın
isterse yüzde 5000 zam yapsın ona sandıkta oy değil günahımı bile vermem satılık değil aklım fikrim benim. cevap yeterlimi
Aşırı fazla
Olumlu yansır
Severek verecekler.
Yazııkk bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?