Gündem Kılıçdaroğlu aday olursa oyunuzu ona verir misiniz? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yoksa muharrem inceye mi verirsiniz? kılıçdaroğlu muharrem ince Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl muharrem ince de cb adayı olabiliyor di mi yanlış bilmiyosam Kılıçdaroğlu aday olursa oyunuzu ona verir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Vermezdim 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kılıçdarogluna 10 oyum olsa 1 ini vermem parti olarak degil kişisel olarak adam 2 lafı dogrultamıyor 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl ben de vermem Yorumla yasinnn22 +1 yıl İkisi arasında muharrem inceye veririm Yorumla
charisma01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Tekrar "adam kazandı" diyip ortadan kaybolsun diye mi inceye verelim? Bu arada Kılıçdaroğlu'nun da kesinlikle olmaması lazım aday falan 1 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 479 cevap paylaştı. K oğlu aday olursa bu halka ihanet edecek demektir... İşte o zaman onun kim olduğunu Öğreneceğiz.. Akapenin gizli adamı olduğu ortaya çıkacak.. 1 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim derdim AKP'nin gitmesi bu yüzden kimi aday çıkartırsa çıkarsın oy veririm. Bence şu andaki yönetimden memnun olmayan herkes olaya bu açıdan bakmalı yani öncelik AKP'yi göndermek. 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl millet ittifakına vermek zorunda mıyız yaa bi seçeneğimiz daha var işte. kılıçdaroğluna güvenmiyorum. Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Rte dışında herkese oy veririm diyordum taa ki kk hatırlayana kadar hahaha 1 0 Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Muharreme bu dakikadan sonra yağmurlu havada su yok 0 2 Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Kemale var mı Yorumla Froydkafası +1 yıl Ben vermem ama Kılıçdar aday olursa Rte sevincinden ona oy verir ondan eminim... Yorumla
Prensiniz_geldi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Oy bölünür Muharrem inç davut oğlu İmamoğlu falan oy bölünürse kazanan yine Tayyip olur 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Oyumu sana veririm ama onlara vermem 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl yok ben de batırırım Yorumla ichwillsieg +1 yıl Batmış zaten sorun yok en azından keyfini çıkar Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Ya o aday olmasın 1 0 Yorumla
samet_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bu devirde kimseye oy veresim yok ama mecburuz 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl en azından sevmediğin bi adaya karşı ver birine Yorumla samet_69 +1 yıl Öylede hiçbiri yönetecek konumda değil Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkiside olmaz 0 3 Yorumla aslıı_449 +1 yıl birinden birine illa vercez. ülkeyi sevmediğimiz bi adaya bırakamayız Yorumla EagLe02 +1 yıl RTE ye ver sende o capulculardan iyidir Yorumla aslıı_449 +1 yıl hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vermezdim
Kılıçdarogluna 10 oyum olsa 1 ini vermem parti olarak degil kişisel olarak adam 2 lafı dogrultamıyor
ben de vermem
İkisi arasında muharrem inceye veririm
Tekrar "adam kazandı" diyip ortadan kaybolsun diye mi inceye verelim? Bu arada Kılıçdaroğlu'nun da kesinlikle olmaması lazım aday falan
K oğlu aday olursa bu halka ihanet edecek demektir... İşte o zaman onun kim olduğunu Öğreneceğiz.. Akapenin gizli adamı olduğu ortaya çıkacak..
Benim derdim AKP'nin gitmesi bu yüzden kimi aday çıkartırsa çıkarsın oy veririm. Bence şu andaki yönetimden memnun olmayan herkes olaya bu açıdan bakmalı yani öncelik AKP'yi göndermek.
millet ittifakına vermek zorunda mıyız yaa bi seçeneğimiz daha var işte. kılıçdaroğluna güvenmiyorum.
Rte dışında herkese oy veririm diyordum taa ki kk hatırlayana kadar hahaha
Muharreme bu dakikadan sonra yağmurlu havada su yok
Kemale var mı
Ben vermem ama Kılıçdar aday olursa Rte sevincinden ona oy verir ondan eminim...
Oy bölünür Muharrem inç davut oğlu İmamoğlu falan oy bölünürse kazanan yine Tayyip olur
Oyumu sana veririm ama onlara vermem
yok ben de batırırım
Batmış zaten sorun yok en azından keyfini çıkar
Tayyip dışındaki adaya veririm.
Oyu kendime vericem
Ya o aday olmasın
Bu devirde kimseye oy veresim yok ama mecburuz
en azından sevmediğin bi adaya karşı ver birine
Öylede hiçbiri yönetecek konumda değil
Kesin ince
Kılıçdaroğlu
İkiside olmaz