Kendi seçmeni dahi istemedi aday olmasını ama o gene de oldu.
Seçilemezse istifa eder mi veya herhangi bir mahcubiyet yaşar mı acaba?
Kendi seçmeni dahi istemedi aday olmasını ama o gene de oldu.
Seçilemezse istifa eder mi veya herhangi bir mahcubiyet yaşar mı acaba?
Seçilmezse eğer, ya ben çok mahçubum halkıma karşı ve bunu telafi etmeliyim ve 5 yıl sonraki seçimde mutlaka aday olmalıyım diyerek kesin yine istifa etmez başımıza kalır. Çünkü öyle bir potansiyele sahip Kemal bey
Hiç birsey olmaz. Ortaya oylar çalındı yalanini atar. Bunun arkasına sıgınıp o koltukta oturmaya devam eder. Zaten secmenleri de bu bahanelere inanan bir kitle ne yazik ki. Boylece CHP secmeni de basarisiz siyasetcilerine katlanmaya devam ederler.
Cevap
9Cevap
Bence ülke çok kötü olur
Kılıçdaroğlu seçilmezse ne mi olur. En az bı 5 sene daha düdüklenmeye devam edersiniz.
Ama bizim halkımız buna alışık, pek problem olmaz diye düşünüyorum.
Seçilemeyeceğini kendi hariç herkes biliyor, Ekrem İmamoğlu'nun CHP genel başkanlığına oynayacağını düşünüyorum. Herkes Kemal'den kurtulma peşinde.
Vazgeçmez o adam ölene kadar aday olur her seçim.
seçilmezse herhalde dağın başında bi arazi çevirip kendime devlet kurarım :D
Büyük ihtimalle kazanır ama öyle bir senaryo gerçekleşirse de Meral Akşener’den çok çeker:d
Tarih yazmaz :D
@sosyete_kizi hayırlısı ama çok istemesem de umarım kazanır😂
İhtimal bile vermiyorum. Tayibi de sevmem. Gidip boş basıp geleceğim :D
@sosyete_kizi bari hepsine basta erdoğana oy gitmesin😂
Aynı şey zaten. Tayip mi din düşmanı chp mi dersen tayip derdim ama onu da sevmiyorum işte. Şu ülkenin başına pazarlıksız menfatsiz biri gelmedi ya ona yanarım
@sosyete_kizi yapacak bir şey yok maalesef. Aynı kişiyle ilerlemek yerine farklı kişilere açılıp ne olacağını görmeliyiz.
Ülkeyi satacaklar olacağı bu. İşin içinde HDP'nin Amerikanın olduğuğu yerden ülkeye hayır beklemek çok saflık olur
@sosyete_kizi ülke satılalı çok oldu maalesef. Vatandaşlık karşılığında o kadar çok ev satın alındı ki ülkenin büyük bir kısmını araplar satın aldı. Özellikle bu farklı İstanbul Başakşehir semtinde görebiliyoruz. Ben de hdp ile ittifak olunması taraftarı değilim ama batan bir geminin yüzeyde kalması için bütün yollara başvurulması gerektiğine inanıyorum. Yoksa Türkiye birkaç senede İran’dan farksız olacak. Özellikle Akp’nin ittifak olduğu tarikatların isteklerini gördükten sonra Chp’nin kazanması zorunlu hâle geldi.
Kazanacağı gün gibi ortada
Türkiye tam bağımsız olur.
Emekli olur büyük ihtimalle.
Bu güzeldi :D
İnce olsun o zaman.
erdoğan kazanmış olur
Dumur oluruz
Tayip amca olur :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?