Hade bakalım...
Olmazlara inat olmalı
Bence olmamalı becremiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Koltuğuna yapışıp, kendini seçecek delegelerle göstermelik parti içi seçim yapıp kazanan, ama her seçimi kaybedip ülkeyi felakete sürükleyen Kılıçdaroğlundan kurtulmadan bu iktidardan kurtulamayız. Artık kibarca gitmesini söylemek yetmeyecek çünkü anlamıyor ve "halkımız bize muhalefet görevi verdi" söylemine saklanıyor. Kaybedeni değiştirmeden kazananı değiştiremezsiniz. Ülkemiz bu beceriksiz muhalefeti hakketmiyor.
1. yanlışa kaza denir, 2. yanlışa hata denir, 14 yıldır ısrarla Kılıçdaroğlu gibi başarısız seçiliyorsa buna tercih denir. Kılıçdaroğlu 11. Mağlubiyetiyle ülkeyi de karanlığa itmeye yine hazır. Daha doğru dürüst kurultay yapamayan ve kendi seçmeninden bile korkan parti iktidara nasıl gelecek? Muhalif görüşlü seçmen de tercihlerinin karşılığını sonuna kadar çekmelidir.
eig için teşekkürler
ben onun acısından değerlendireyim. diğer arkadaslar diğer kişiler acısından değerlendirsin. uzamasın diye böyle yapıyorum. en son diyeceğimi ilk diyim. kemal bey acısından bence aday olmalı. 74 yasında cunku. onca zaman bekledi. hep kaybetti secimleri bu sefer en yakın secim belkide siyasi hayatında. bu imkanı baskasına mı bıraksın. bide ona düşer. adam en büyük muhalif partinin baskanı. hakkıda. diyelim baska birini aday gösterdi ne olacak. o kişi secilirse onun agırlıgı altında ezilcek. ona söz gecirmesi de zor olur ki adam ben yüzde 51 oy aldım tüm türkiyenin ortak sesi olarak secildim ya da mevcut iktidara karsı olan insanları birleştirdim dicek sen ise yüzde 25. icracı bi alan bi de baskanlık. baskan olunca number onesınız. partisinde de kalamaz bence genel baskan olarak bu durumda. süs bitkisi gibi olur diğer büyük müttefiki ile de harb icinde olucaklar baskanı yönetmek konusunda ki o isim ekrem bey. o da iyi partiye yakın. bence su anda bir harb var kaybederse aday olamıcak kemal bey. bi inattır sürüyor. tıkanmıs. kendi acısından bence net aday olmalı. geleceği cok parlak olmaz bence. aday olup kaybededebilir o zamanda onurlu bir veda yapar siyasete. denedim en azından der. ama kaybetse bile düşük farkla kaybetcek istifa bile etmeyebilir. yaklastım diyebilir dicemde o zaman ekrem beyi koysaydık secilirdi ile ugrasması gerekecek. ittifak dagılcaktır bence o zaman. son kursunu bence atmalı.
Cevap
11Cevap
ben kişilik olarak iyi ve dürüst biri olduğuna kesinlikle inanıyorum. ama. ama önemlidir biliyorsun, karizma olarak ve bilgi olarak devleti tam anlamıyla yönetebileceğine nedense inanmıyorum şahsi düşüncem. yanlış anlaşılmasın herkesede saygı duyarım. yani devlet yönetmek gerçekden çok önemli, sadeceiçerde değil uluslararası areneada temsil çok önemli. evet denemeden bilemeyiz diyenleri duyabiliyorum ama fikrim o yönce izlenimim. oyüzden oy kullanıyoruz zaten. ben tayyip erdoğanın uluslararası arenada iyi yönettiğini düşünüyorum, ancak ülke içindede o yetersiz. ekibi bana göre çok yetersiz. tek başına ülkede yönetilmiyor. durum ortada zaten. gerçekden bu seçimde herkesin kafası çok karışık son dak kadar fikir değiştiren olacağına inanıyorum. en zor secim olacağına eminim. ama allah hangisi ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olacaksa onu nasip etsin diyorum. ve herkesinde düşüncesine saygı duyulmasını isterim yargılamadan.
parti başkanlığını bile yapamıyor, İstanbul 'a aday oldu oy veremedi, ssk yı batırdı, pkk ile kol kola , Tuncelili ama Kürt değil ermeni, ABD nin siparişi Fetönün destekcisi. daha ne olsun. şimdi düşünüyorum da Deniz Gezmiş boşuna öldü. Kahrolsun Amerika derken samimiydi ama hizmet ettikleri amerikancıydı.
Olsun olsun, Türkiye bunu hak ediyor..

Kılıçdaroğlu'nun iyi bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum ve ayrıca akademik başarısıda mevcut. Problem kaç seçim istenmediği belli olan kişinin ısrarla aday olmak istemesi, kısaca koltuk sevdası.
Olmasın iki lafı bir araya getiremiyor
AKPli değilim
Bu adama 10 tane koyunu güvenip'te vermem, bir de devlet mi verecez
Hala oes etmedi ya aptal adam hiç bir şey bildiği yok anca biş biş konuşsa
olmasın kardeşim olmasın.. anlamıyor adam, tyybe çalışır olursa..
3 yorum var ben hariç olmalı diyolar.. grafik yüzde seksen olmamalı çıkmış nasıl oluyo bu mk.
Ben de olmasın dedim ama yorum yapmadım ondandır
Olsun olsun da, görsün tersten :P
Olsun olsun 😄😄😄
Kazanma şansı 0. Aday olmamalı kesinlikle
Olmalı
Evet
Ondan bi b. k olmazz
bence olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?