Arkadaşlar sizce benim ile ne zaman iletişime geçerler gerçekten durumum olmadığı için istedim getirirler mi sizce 🤔

Arkadaşlar sizce benim ile ne zaman iletişime geçerler gerçekten durumum olmadığı için istedim getirirler mi sizce 🤔
Yavrucum yaşın kaç bilmiyorum ama cimer sana neden bilgisayar alsın yav ama akülü arabayı bilemicem ama alacaklarını hiç sanmıyorum bence çokta umut bağlama
Cevap
5Cevap
Bence vaz geçme sonuçta çok istiyorsun ama bu tarz iş alımlarında bilgim yok knk maalesef. umarım olur
Kanka bu iş alımı değil 😂 iyice oku
Baş buru denince iş sandım kanka :D yani iletişime geçerler mutlaka ama oyun bilgisayarı çok olmuş bence yani akülü sandelye sonrasını yapmayabilirler. ama umarım yaparlar knk gönlünce olsun her şey 🙏
İnşAllah eyvallah ben yine de şansımı deniyorum 😂
Arabayı verirlerde bilgisayarı verirler mi sanmıyorum.
15 gün ya da bir ay içinde cevap verirler ama bir çözüme kavuşur mu bilemem
abartmışsın akülüde bırakacaktın isteği bilgisayar istemek nedir bide oyun
seçim öncesi bol keseden dağıtıyorlar özellikle sosyal yardımlaşmada... getirirler umarim
Aile gelirin ne kadar
Aile geliri değişiyor babam serbest meslek boyacı bir de emekli bana al desem alamaz alsa bile gider en kötüsünü alır gelir şu an ki bilgisayarım çok düşük seviyeli ekran kartı ram işlemci GTA 5 almıştım ama oynayamıyorum ne yazık ki akülü sandalyeler de zaten normal araba fiyatları gibi uçmuş benim araçta 11 yıllık artık bayırda çekmiyor baktığım araç benim arabamın markasının üst seviyesi ve çok güçlü 180 kg ye kadar taşıma kapasitesi var
Şunun için sordum yanlış anlama gerçekten çok zor durumda olan insanlar var birine akülü araba almak istiyorum, ama gerçekten sandalyesi bile olmayan bir olmasını istiyordum.
Akülü arabadan sonrasını yapmazlar.
Neden gereğim var ama ben hep evde olan biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?