Tüm cemaatler kapatılsın diyen şahıslara soruyorum. En son ne zaman yardıma muhtaç aileleri tespit edip yardım yaptınız?

Hayfed gibi İsmail Ağa Cemaatine bağlı derneklerden Allah binlerce kez razı olsun ki gezip dolaşıp yoksul ailleri tespit edip yardım , toplayıp, yardımı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyorlar. Hanginiz bunların yaptığı yardımın binde birini yapıyorsunuz? Bu cemaatleri kapatınca siz onlar yerine sokak sokak gezip yardıma muhtaç aileleri tespit edip, onlar için yardım toplayıp, yardım ulaştıracak mısınız? Nedense hiç sanmıyorum..

Ve bir ihtiyaç sahibi aileye de soba yardımı ulaştırdılar 👇

https://www.instagram.com/reel/Cl3xhSkjHbE/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Güncellemeler
+1 yıl
cemaatler babasının kesesinden toplamıyor, bu kış soğuğunda sokak sokak gezip fakir aileleri tespit edip yardım ulaşması için çağrı yapıyorlar. Yardım etmek isteyen kişi ben yardımın nereye gittiğini görmek istiyorum derse aynı cemaat sizi fakir aile ile tanıştırıp, benim yaptığım yardım da görünsün derseniz sizi de çekime dahil ediyorlar. Sizin gibi oturdukları yerden İslam'a sallayan cahillere güzel kapak yapıyorlar.
Tüm cemaatler kapatılsın diyen şahıslara soruyorum. En son ne zaman yardıma muhtaç aileleri tespit edip yardım yaptınız?