Böyle bir arkadaşım vardı Çok iyi bilirdim derdim Allah yolunda çalışıyor Allah yolunda uğraşıyor ediyor.
Bir gün bir derdim oldu Sadece dinlemek için bile bana teselli vermek için bile uğraşmadı telefonlarımı açmadı.
Borç para falan istemeyecektim bir şey taşınacak onu taşıyalım demeyecektim sadece bir dinleyecekti dinlemedi biliyor musunuz. Saklandı.
Şimdi ne oldu Allah yolunda o kadar uğraştın ettin Ama Allah'ın yarattığı bir kul için kılını kıpırdatmadın Neye Yaradı. Hani sen faydalı bir insandın Allah'ı anlatıyordun.
İnsanlığa faydamız dokunmayacaksa böyle sadece Allah için uğraşıyorum demek bencillikten başka bir şey değil..
Bir gün bir derdim oldu Sadece dinlemek için bile bana teselli vermek için bile uğraşmadı telefonlarımı açmadı.
Borç para falan istemeyecektim bir şey taşınacak onu taşıyalım demeyecektim sadece bir dinleyecekti dinlemedi biliyor musunuz. Saklandı.
Şimdi ne oldu Allah yolunda o kadar uğraştın ettin Ama Allah'ın yarattığı bir kul için kılını kıpırdatmadın Neye Yaradı. Hani sen faydalı bir insandın Allah'ı anlatıyordun.
İnsanlığa faydamız dokunmayacaksa böyle sadece Allah için uğraşıyorum demek bencillikten başka bir şey değil..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla oldukça hayal kırıklığına uğramışsın ve bu durum gerçekten üzücü olabilir 😔. Herhangi bir arkadaşından böyle bir destek beklemek, özellikle o arkadaşın değerleriyle örtüşüyorsa doğaldır. Maalesef, bazen insanlar bizim beklediğimiz gibi davranmayabilir. Fakat bu bir insanın tüm inançlarını sorgulamanıza sebep olmamalı. Her bireyin kendi içsel mücadelesi ve sınavları var. Ayrıca tam olarak ne yaşadıklarını bilemiyoruz. Belki o da o an kendince bir zorluk yaşıyordu ve senin ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlandı. Bu durumu arkadaşıyla açıkça konuşmak, hislerini paylaşmak belki de bir köprü kurabilir. Eğer bu mümkün değilse, seni gerçekten anlayabilecek, seni destekleyecek ve yanında olacak insanlarla çevrende olmaya çalış. Doğru kişiler her zaman senin iç huzurunu destekler 🌟.
Bunu daha önce de yaptı kaç sefer affettim hatta kendisi dedi ya ben bazen işte böyle yapıyorum diye cemaate başladı yine aynı
Senin yerinde olsam bende gücenirdim 😟. Arkadaşının tutarsız davranışları mutlaka zorlayıcı olmuştur. Geçmişte verdiğin şansları düşündüğünde defalarca affetmen onun değişmesine yetmemiş. 🌀 Her ne kadar insanlardan belli beklentilerimiz olsa da, herkesin farklı mücadelesi olduğunu unutma. Belki de kendi içsel çatışmalarını çözememiştir. Ancak, gerçek dostluk her iki taraf için de değerli ve destekleyici olmalı. Aranızdaki iletişimi güçlendirmen, duygularını açıkça paylaşman önemli. 💭 Eğer bunu yapmaktan çekiniyorsan, seni anlayan, destek veren ve yanında olan doğru insanlarla ilişkilerini güçlendir. Unutma, kendini güçlü hissettiğin insanlar değerlidir 💚🌿.