Cemaatçi yobaz aile?

Merhaba ben 22 Yaşında hayatını dini baskı altında geçirmiş ve yaşama sevincini yitirmiş bir gencim. Ailem aşırı dinci tarikat mensubu bir aile ben ise tam tersi ateist seküler inancı savunan birisiyim. Belirli bir zamana dek inancımı gizleyip uyum sağlayarak göze batmak istemiyordum fakat yakın zamanda istemeyerek kendimi ele vermiş oldum. Bütün kitaplarımı bulup incelemiş ve benim inancımın ne yönde olduğunu öğrenmişler. Bu noktada yine de itiraf etmeyip kendimi gizlemeye çalıştım fakat aptal değiller inanmadılar yani inancımı biliyorlar ve aksini iddia etsem de inanmıyorlar. Babam beni sürekli yargılıyor bütün hareketlerimi ve sözlerimi analiz edip bana karşı silah olarak kullanıyor sürekli hakaret ediyor. Bir ay önce telefonumu incelemek istedi ve vermeyince delirdi saatlerce bağırdı çağırdı ve beni dövdü babam olduğu için karşılık vermedi fakat daha da abartıp eline bıçak alıp beni öldürmeye çalıştı zaptedip zorla durdurdum. Hayatım boyunca her şeyime karışıldı fakat şu an daha abartılı bir baskı altındayım. Telefonuma, hattıma, bilgisayarıma el koydu. Arkadaşlarımla görüşmeye kesinlikle izin vermiyor. Kendimi çok yanlız hissediyorum bir aydır hiç bir arkadaşımla görüşmedim hiçbiri de bana ulaşamadı veya ulaşmaya çalışmadı. Beni mutlu eden spor, sanat ve kitaplarımdan uzağım hiçbirine ulaşamıyorum. Babamın işletmesinde çalıştığım için şu an maddi bağımsızlığım da yok ve bana para vermiyor. Bir çıkmazın içerisindeyim. Ailemden nefret etmiyorum bana çektirdiklerine rağmen onları seviyorum insan ne kadar sevmediğini söylese de olmuyor ancak kendini kandırıyor. Fakat artık bu şekilde yaşayamam. Ya şehri terk edeceğim kendime farklı bir yerde farklı bir hayat kuracağım. Ya da intihar edeceğim. İkinci seçenek bana daha kolay geliyor, fakat hayallerim amaçlarım yaşayamadıklarım var. Bu benim yardım feryadım lütfen birisi bir çıkar yolu göstersin psikolojik olarak çöktüm bunalımdayım sürekli olarak sinir krizi geçirip kendime zarar veriyorum.

Cemaatçi yobaz aile?