Türkiye de Akp nin 20 yıldır hüküm sürmesinin nedeni mahalefetin olmayışı. Olanlarin da amac hizmet olmadığı. Tayip gitsin de kim olursa olsun düşüncesi bana pek samimi gelmiyor. Boyle giderse yine Akp kazanacak.
Ayasofya Başörtüsü Kuran kursları İmam hatip okulları Camiler İşyerinde Cuma namazı resmi izine çevrildi Her ortamda huzurla ibadet rahatlığı Ve daha pek çok şey...
Öncesini okumadığın belli de neyse. Ayrıca bizim için İslam paradan değerli. Biz imanlı insanlarız. Kandırılmıyoruz aksine bunları yapsın diye destekliyoruz
@uykusuzpandadiyebiri ben dindar değilim hatta din hakkında çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum öğrendim ama akpliyim çünkü askeri olarak gucluyuz akp sayesinde
İktidar varken kaç tane çocuğa tecavüz edilip kaç tane kadın öldürülmüş ve yapbislet şeklinde yürütülen okumamış bir damat olarak çalışmadan emek vermeden trilyonluk olan kişilere bakalım ekonomigi geçtim bir kere yani zateb ekonomik durum bitik seklinde neyse çok şeyler var belli yolumuz
Dostum CHP tamamen yandaş buna dediğim bir şey yok a parti ya da b partisinde değilim cidden CHP yolunda bile değilim ama ak partiye de vermem şahsen hepsi aynı kim yolunu çözerse kim kimi koparırsa
Dediklerin de haklisin dostum. Akp ilk yillar da oldukca iyiydi. Lakin son yillar da ic siyasette kotu. Bir seylerin değişmesi lazim. Ulke icin Hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin
Kesinlikle başta gelişi ve duruşu eyvallah buna bir sözüm yok fakat geldiğimiz won nokta artık kimseye güvenin kalmadığı belli dedim ya CHP vs isim değil iyi parti de değil yani kime güveneceğiz belli değil artık tabiki değişmesi lazım ama ne derece doğru olur bilemeyiz çocuk gibi siyaset yönetiliyor sağlıcakla dostum
alım gücü olarak Avrupa ile kıyasladığımız zaman , orada 300-400 eurodan başlayan kiralar ve 1400-1500 euro maaş. Peki biz de şu an da İstanbul da 5000 tl den aşağı kiralık ev yok? Ya da bir örnek vereyim arkadaşım çocuk gelişim mezunu işyeri 2000 tl teklif etmiş. Sizce de bunlar büyük bir ekonomik kriz değil mi? Mutlu değil insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
21Görüş
Akpartinin karşısında tabure olsun Tabureye oy verecem.
Hak edene oy vereceğim. Hak etmeyen gidecek, hak eden hak ettiğini alacak.
Mavi tuvalet terliğine. Malum parti dışındaki herkese
Bu ülkede her şey her an değişebilir seçim ayına girmedik henüz haziranada daha çok var bekleyelim bakalım hayırlısı olsun
Türkiye de Akp nin 20 yıldır hüküm sürmesinin nedeni mahalefetin olmayışı. Olanlarin da amac hizmet olmadığı.
Tayip gitsin de kim olursa olsun düşüncesi bana pek samimi gelmiyor.
Boyle giderse yine Akp kazanacak.
Insllh kazanacak zaten
Boyle vasifsiz bir muhalefet olduğu surece kazansin😂😂
Bay kemal sağolsun
🤣🤣
Muhalefete iktidara oy veren pahaliliktan ekonomiden multecilerden şikayet etmesin
Yks öğrencisiyim Akp ye basacağım.
Peki ekonomi kötü değil mi sizce de? Bu durumu düzeltebilecekler mi?
Reis herşeyi yapar ona güvenim sonsuz.
Diyen aç insanlarda var işte
Espirimi anlamayan biri daha.
Hshshs özür dilerim doluyuz 🙏💐💐💐 afedersin
Her zaman Reis inşaAllah
Mart ayını bekleyin. Ekonominin durumunu anlarsınız.
Ben oyumu ekonomi için vermiyorum. Paradan önemli manevi değerlerim var benim.
Manevi değerleriniz neler Akparti size ne sağladı bu konuda?
Ayasofya
Başörtüsü
Kuran kursları
İmam hatip okulları
Camiler
İşyerinde Cuma namazı resmi izine çevrildi
Her ortamda huzurla ibadet rahatlığı
Ve daha pek çok şey...
Farkettiysen hep dini içerikli şeyler sizleri böyle kandırıyorlar sizin gibi dinini seven insanların gözlerini boyuyorlar ama tabii sizin tercihiniz
Öncesini okumadığın belli de neyse. Ayrıca bizim için İslam paradan değerli. Biz imanlı insanlarız. Kandırılmıyoruz aksine bunları yapsın diye destekliyoruz
Peki bu camiler her zaman olacak aslında, diğer partiler başa gelse bile bu hakkınız elinizden alınamaz ki
Ayasofya yı müze yapacağız diyorlar şimdiden
@uykusuzpandadiyebiri ben dindar değilim hatta din hakkında çoğu şeyi yeni yeni öğreniyorum öğrendim ama akpliyim çünkü askeri olarak gucluyuz akp sayesinde
👍👍
İktidar değişmez bence (haksız çıkmayı isterim)
Pepe'nin dedesi aday olsa ona oy vereceğim
Kimse oy vermeyeceğimi biliyorum sadece
Ak parti diyenlere şaşırıyorum hshshhshhs
İktidar varken kaç tane çocuğa tecavüz edilip kaç tane kadın öldürülmüş ve yapbislet şeklinde yürütülen okumamış bir damat olarak çalışmadan emek vermeden trilyonluk olan kişilere bakalım ekonomigi geçtim bir kere yani zateb ekonomik durum bitik seklinde neyse çok şeyler var belli yolumuz
Herhangi bir siyasi görüşüm yok. Ama chp ye oy verenin aklına sasarim.
Dostum CHP tamamen yandaş buna dediğim bir şey yok a parti ya da b partisinde değilim cidden CHP yolunda bile değilim ama ak partiye de vermem şahsen hepsi aynı kim yolunu çözerse kim kimi koparırsa
Dediklerin de haklisin dostum. Akp ilk yillar da oldukca iyiydi. Lakin son yillar da ic siyasette kotu. Bir seylerin değişmesi lazim. Ulke icin Hayirlisi ne ise rabbim onu nasip etsin
Kesinlikle başta gelişi ve duruşu eyvallah buna bir sözüm yok fakat geldiğimiz won nokta artık kimseye güvenin kalmadığı belli dedim ya CHP vs isim değil iyi parti de değil yani kime güveneceğiz belli değil artık tabiki değişmesi lazım ama ne derece doğru olur bilemeyiz çocuk gibi siyaset yönetiliyor sağlıcakla dostum
Eyvallah dostum
Kimseye. Kendime vericem
Mhpliyim ama oyum AKP ye her daim
Kanka askeri harekat yapıyoruz bütün 6 lı masa karşı duruyor her şey ekonomi değil
reis
dünya kötü
ekonomi yçmuyor
ama aç yok
alım gücü olarak Avrupa ile kıyasladığımız zaman , orada 300-400 eurodan başlayan kiralar ve 1400-1500 euro maaş. Peki biz de şu an da İstanbul da 5000 tl den aşağı kiralık ev yok? Ya da bir örnek vereyim arkadaşım çocuk gelişim mezunu işyeri 2000 tl teklif etmiş. Sizce de bunlar büyük bir ekonomik kriz değil mi? Mutlu değil insanlar
düzelmetecek sanma..
Peki neden her hafta zam geliyor herşeye? Düzeltmek için adım atılıyor mu sizce?
onun da sonu gelecek
dsp hükümeti zamanınsa
anamız ağlıyordu
Tabi ki Millet İttifakına
Muhalefete inat akpye oy atcam
Aday yok ki henüz.
AKP'ye vericem.
var biri aklımda
Bay kemal değildir inşallah
@Yaşayabilmerem bakıcaz