AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Her zaman anlamsızdı biz bile bile koşuyoruz varya aptaIIık bizde gerçekten. Yalnız abinin hareketten sonra peşinden çok kızın koşacağı belli sjsjjs
Doğru insan... Yanlış erkeklerin peşinde koşan kızlara isyanı... Kızlar onu, o kızları anlayacak Ama iş işten geçmiş olacak.
Maalesef öyle, kime dokunsam erkek arkadaşım var diyor hadi demedi egosu ve garip düşüncelerinden geçilmiyor
Kimsenin peşinden koşmayın be alayına rest rest rest jaöalxks
Yeni bir kız düşürme taktiği 😆 durumuna acıyıp iletişime geçen arkadaşlar olmuştur bence😌
Doğal mavi gözlü isen konuşmamız gereken konular var demektir
#Hükümdar
Seni hayal kırıklığına ugrattigim için affet o zmn 😆
@fbk94 aha yine bir a msalak geldi
@Laqwze velet yedi ceddini ters yatırıp düz s. i. k. e. r. i. m g. ö. t. ü. n yerse açık adres ver kime bulaştıgına dikkat et hadsiz p. u. ş. t
@fbk94 ahahha kudur
Hem engellemis hemde benden acik adres istiyor ahahhaha ne hem abaza hem karaktersiz
Abi de tam semtine gitmiş.😁 Bu manifestodan sonra kesin manitası olur.
Kadın ya da erkek meselesinin tam hayatın göbeğine yerleştirmek biraz saçma geliyor
Bazen gerekiyor böyle çıkışlar. Farkındalık yaratıyor
Koşmayı bırakmadan önce son bir kez şansını denemiş ve ilan bastırmış :D
Kız düşürmek değerlendirmesi yapan bir erkeğe üzülemiycem
Sonunda doğru yolu bulmuş adam. Aferin. Adam olacak bunlar
Erkekler kadınlarla ilişki kurmayı bıraktığında yerlerini uzaylılar mı alacak?
@Banker_Bilo Erkeklerin hepsi kadınlarla ilişki kurmak zorunda değil.
O zaman bazı kadınlar da ilişkisiz yaşayacak.
@Banker_Bilo doğurganlık ve güzellik vasfi olmayanlar ilişkisiz yaşıyor zaten. Tıpkı saygınlık kazanamamış güçsüz erkeklerin durumu gibi
Saygınlık kazanamamakla veya güçsüz olmakla ilgisi yok. Kadınların bitmek bilmeyen taleplerinden, bencil ve tembel karakterlerinden, erkekleri köleleştirmeye çalışmalarından, ilişkilerde kendi isteklerini dayatmalarından uzak durmayı istemekle ilgisi var. Bu negatif nitelikleri taşımayan bir kadın güzel olmasa da ilişkisiz kalmaz. Anlamadığınız şey şu ki, güzel bir ilişki için kadının güzel, çekici olması öncelikli kriterimiz değil, sadece ilk etkiyi sağlar, o kadar. Karakter yoksa ilişki de olmaz.
@Banker_Bilo Bu düşünceler genelde 40 yaş üstü erkeklerde olur zaten. 40 yaş altı böyle düşünmüyor bence kusura bakma. Dediklerini elbette her erkek ister ama çoğu erkek o kadar zavallı ki hepsini bir arada isteme lüksüne sahip değil. Güzel ve alımlı diye * tiplere bile nikah kıymak isteyen zibilyon tane erkek var.
"Bu düşünceler genelde 40 yaş üstü erkeklerde olur zaten" demeni hakkımda pozitif bir değerlendirme olarak alıyorum. Maalesef herkese dış görünüşün her şey olduğu algısı yerleştirildi, herkes ambalajı en güzel, en cazip olanı arıyor. Zihinsel ve ruhsal uyum kimsenin umurunda değil. Bunlar olmayınca da ilişkinin yürümeyeceği er veya geç insanın kafasına dank ediyor.
Dediklerim sadece erkekler için değil, kadınlar için de geçerli.
@Banker_Bilo Senin de bu yüzden henüz bunlari dank etmemiş insanların var olduğunu bilmen ve kendi düşüncelerini evrensel bir yasa gibi gormemen gerekiyor.
@Banker_Bilo elemanın yazdıklarına dikkat edersen derdi düzgün bir kadın bulup mutlu olmak değil, bütün kızların ilgisini çekeyim hergun başka bir kızla olayım alem yapayım zevk peşinde koşayım düşüncesi. Amacına ulaşamayınca şimdi de ajitasyon yapmaya çalışmış dangalak. Nikah dışı ilişkilerde hipergami çalışır, Erkeklerin en güçlü yüzde 20 kısmı kadınların ( daha doğrusu zina yapan kadinlarin) yüzde 80ine ulaşıyor yani. Yüzde 20lik dilimde olmayan erkek boşuna çapkınlık peşinde koşmasın. Avucunu yalar ancak.
Nikahsız ilişkilerde hipergaminin çalışmasının nedeni bu toplumda kadınların cinselliği erkeğe bahşettikleri bir lütuf olarak görmeleri, yani "benim vajinam çok kıymetli, onu ancak benden daha üst sosyoekonomik düzeyde bir erkeğe sunabilirim". İlişkilerde cinsellik normalleştirilebilirse, hipergami sadece nikahlı ilişkilerde çalışır. O da kadının evlilikte kendini maddi ve manevi olarak güvende hissetme dürtüsünden kaynaklanır.
@Banker_Bilo helal olsun bro 👏
@Laqwze Niye ki bro?
@Banker_Bilo katiliyorum yani sana dediklerine ondan
@Laqwze teşekkür ederim 🙂
@Banker_Bilo dediğin şey sadece bu toplum için değil dünyadaki bütün toplumlar için geçerli. Nikah dışı ilişkilerde erkekler skor yapmak için onlerine gelen herkesle olur. Kadınlar ise sadece belli kriterlere sahip erkekleri seçer. Evet vajinamiz kıymetli. Önümüze gelene sunacak da değiliz. Kimimiz şerefini dusunup sadece nikah şartıyla sunarken kimi kadınlar da statüsü yüksek erkeklere nikahsız sunar.
Mdem vajinaniz kiymetli o halde kotu erkekleri sectiginizde aglayip da hepimizi suclamayacaksiniz cok komik ve sacma bir durum siz gidip ahmet mehmete sirf parasi var diye verin sonra erkekler niye boyle yaaa diye aglayin hassktir ben ne yaptim benim gibiler sadece hoslandigini isterken onun gibiler sizleri umursamiyor bile siz tapiyorsunuz onlara secim sizin katlanin @lifeisnice
@Laqwze ben kimseye parası için domalmadim yavrum. Bu kadar ağladığına göre asil sen duzgun kızlara değil de para için domalan motorlara kıymet vermişsin ama. Hatayı kendinde ara bende değil. Farkındaysan ben yukarıda iki seçenek söyledim. Nikah şartı veya para statü şartı. Ben de nikahsız ilişkiye karşı olduğumdan senin beni suçlamaya hakkın yok. Bizim gibiler olmasaydi kadınlara güvenip çocuk bile yapamazdiniz.
Ben senin icin demedim genel konustum geneli yanlis kisilere verip hepimizi suclayan tipler her kiz da paraa bakar bu ayri konu diger ayri konu ise hoslandigim kizlar para goz degildi imkansiz bana cok uzaklardi yani yanlis kisiye bunlari soyledin
@Laqwze
Madem paragöz değiller neden paralı adamlara verdiklerini söylüyorsun o zaman?
Bir kere şunu anlaman lazım. O paralı adamlar kendilerine para için gelen üstelik nikah bile yokken para için kendileri ile yatıp kalkan motorlara hakettikleri gibi davranıyorlar diye kötü veya yanlış erkek olmuyorlar. Ayni adam düzgün bir kadınla evlendiğinde eşine karşı çok iyi bir adam olabilir. Asıl problem o kızlara karşı doğru erkek modunda takılan erkeklerdedir. Bir kadın karşısındaki erkeğin iyi mi kötü mü olacağına kendi davranışları ile yön verir. Ben yanlış bir kadın olursam karşımdaki adam da kötü olur. Seçeneği fazla olan erkek direkt yanlış yapar seçeneği olmayan erkek de başta iyi numarası yapıp işi bitince o da kötü adama döner. O yüzden sürekli kendi hemcinslerine b*k atmak yerine o kızların neyi hakkettiğini düşün.
Ben benim hoslandiklarim parali adama verdiler demedim zaten mk nerenden uyduruyon sen sana ne anlatsam anlamazsin o kisilerle parali olsamda olmazdi zaten o ayri konu kizlarin paraya taptigini dusunuyorum cunku tip parayla olur parasiz kendine bakamayan adam tipsiz olur ve kadinda begenmez paeaya bakar her sye siz yine cebinde parasi olan pclere gidersiniz bunu anlayin ilkten tabiki sadece para degil efendi durust seven tipleri de sevmez umursamaz sizleri obje goren tiplere bayilirsiniz sen olmasan bile yuzde 99u boyle ve bu yuzde 99u o tiplerden darbe yiyince butun erkekler kotu deyip oraya buraya sallar
@Laqwze yavrum ona da bakarsan ben de kadın olarak param olmazsa duzgun giyinemem bakımsız olurum erkekler de beni beğenmez. O zaman erkeklerin de paraya taptığı sonucunu mu çıkaracağız buradan? Kadın erkek ilişkilerindeki başarısızlığını belli ki bu tarz inançlarla kamufle etmeye çalışıyorsun? Ben nedense çevremde arkadaşlarıma bakınca öyle pclerle muhatap olan görmüyorum. Hepsi gayet düzgün adamlarla evliler. Bence sen kızlara çamur atacağına asıl kendi çevreni ve tercihlerini degistir. Bataklıkta gezip heryerde sinek var diye şikayet etmen biraz komik oluyor. Yanlis hareketler yapıp sonra da erkeklerin hepsi s*refsizdir diyen motorlardan hiçbir farkın yok. Sen de en az onlar kadar zavallı davranıyorsun şu an. Hoş boşuna konuşuyorum zaten. Çünkü benim söylediklerimi kabul edecek cesaretin yok. Çünkü üzerinde düşünürsen kendinle yüzleşmek zorunda kalacaksın bu da seni korkutuyor haliyle. Bu kadar çene yeter, hadi ikinize de iyi akşamlar 😃😃
Benim yasadigimi bilmiyon konusma bence sen talihsiz kaza sonucu kotu oldun mu tip olarak parasizliktan da yaptiramadin boyle bir olay yasadin mi? ve her onune gelen yargiladi eee ne ne yapmami bekliyorsun yargilamadan once insanlar ne yasiyor diye dusunun bi bunu ben secmedim ama tum kizlar beni anlamayarak karaktersiz olmayi seciyor hadi byy
@Laqwze sanal ortamda kim olduğunu bilmediğim yüzünü bile görmediğim bir insanın ne yaşamış olabileceğini tahmin edemiyor olmak beni karaktersiz yapmaz. Reelde karşına çıkmış biri değilimdir bile. O yüzden böyle uc beklentilere girip sonra da bizi suclayamazsin
Farketmez send gorsen yargilardin cunku herkes oyle yapiyor bana diyorsun ya kendini sorgula diye ben neyimi sorgulim ben sectim bu skik kaderi? Kim ister demek ki bi sorunumuz var o yuzden boyle yaziyoruz degil mi bir sey yasamadan yargilamak kolay geliyor her zaman insana
@Laqwze Arkadaş nereden görüş paylaştım su soruda ya!!! İki cümle yazı yazdık konu nerelere geldi
Tanimadiginiz insanlari asagilamaniz ve yargilamaniz cok alcakca bir hareket bunu ogrenmeniz icin yazdim hee yine ogrenemezseniz insallah ogretir hayat size canli bir seyleri yasatarak
@Laqwze manipülasyon yapmaya çalışma seni asagiladigim filan yok. Sen daha kendini sevmiyorsun kendi kendinden nefret ediyorsun farkında mısın? Böyle yaparak insanları da kendinden itersin zaten. Sonra da yalnızım diye ağlarsın. Başına her ne geldiyse emin ol sadece senin başına gelmemiştir. Her şeye rağmen kendi ile barışık olan insan başkaları tarafından da sevilir. Kendini sevmeyen insan nelere sahip olursa olsun yine başkaları tarafından sevilmez, sadece kullanılır. Sen de bunu anla ve ona göre davran.
Evet herkesin basina geldi 9 yasinda dusmek disini kirmak 3 yil 1 dis eksiksiz yasamak doktor o c allahin belasi srrfsiz namussuz allahsiz maxilla kemigimi duzeltmemesi ve damagin daralmasi sonucu yuzun orantisiz olmasi +birde egzama cikmasi herkesin en az hayatinda 1 kez yasadigi sorunlar
@Laqwze herkesin demedim farkındaysan
Kimse yasamadi yasamiyor disarda kimsenin sorunu yok benim ise dermanim yok yillardir lanetli geziyorum ben
9 yasindan beri gulemiyorum fotolarda kucukken gulmusum sonra bir tane gulen resmim yok
Hele ki kiz olarak yasasaniz yasadigimi daha beter olursunuz
@Laqwze neyse kadınlar konusundaki dusuncelerinde paranın sadece bahane olduğunu asıl sorun sorunun yaşadığın talihsiz şeyler olduğunu anlamış olduk. Geçmiş olsun. Bu da senin imtihanın. Sabredeceksin.
Neyse demenden belli anlamadigin kisa kesip gitmek istiyorsun benim yasadigim seyler evet cok agir bunlar daha bir sey degil fakat size sunu soylim insanlarin secemedigi konulari yargilamayin insanlarin tipini boyunu fakirligini kizlarin sectigi kiyafete laf ettirmiyorsunuz ancak insanin secemedigi konudan dolayi asagiliyorsunuz iste bu insanlik degil bende neyse diyorum sadece sen bana kendini sorgula dedin ondan bunlari anlattim hadi iyi geceler
@Laqwze seni aşağıladigim filan yok. Kendi kendine algı yapıyorsun
@Xbbxbxxbxbx bir sen eksiktin. 185 yakışıklı erkekler kısa süreli de olsa çirkin kızlara baktıkları için o çirkin kızlar da kendilerini bir halt sanıyorlar çünkü.
Uzun süredir dahası hayatın bütünü bana göre anlamsız.
aslında şunu farkettim geçmiş ilişkilerim çevremdeki kişilerin ilişkileri vs siz ya da karşı taraf o sizin ya da siz onun hiç farketmez hayatına/hayatınıza zorla girmeye çalışıyorsa o ilişkiden hiçbir şey olmuyor.
📌📌📌
Zorla güzellik olmaz
@ofsıkıldımyine yes beybo olmazzz
Ben 5 yıl oldu bırakalı gençleştim resmen bu kadar mı fark eder hahaha
hahaha.. adam hakli.. benim kosloca kimya ogretmenim, esiyle evlenebilmek icin felsefe ogrenmis anlatirdi
😀😃
Mutlu muydu peki
@AsabiÖküz hayir bosandilar
Şu deli divane aşık olup evlenip sonra da boşanan tipleri hiç anlamıyorumben
@AsabiÖküz olabilir. evlenmek kadar bosanmakta normal
Güzel kardeşim lezbiyenlik küfür etmicem
Her şey normal artık
Sen de haklısın
İbineeelik*... götttverenlik*...
@AsabiÖküz ya aynen kiyamet yaklasiyor gibi. Hersey normal oldu.
T. C kezbanlarına fazla anlam yüklememek gerek. Bakin bunlar dünya kadinlarindan ayrılan farklı bir ırk. Çok cins bizim Türk kadınları Türk erkekleri olarak şansımızı seveyim desek azdır. Bu kadar sorunlu bir kadın topluluğunu dünyanın hiç bir yerinde bulamazsın.
Güçsüz erkeğin aynı zamanda slak olanına tahammül edemiyorum.
Bende bir kız arkadaşımın olmayacağı için ümidimi kestim (PES) ettim yani
Peşinden koşmak yerine köpek gibi davransa başarılı olurdu yanlış strateji.
Hata bende ise beni affetmesi için ugrasirim. Ama bir hatam yoksa kovalamam.
Bana da benziyor ama ben değilim arkadaşlar.. Bunu bilelim de..
#Vesselam
Bir sefer teklif ederim. Kabul ederse okk hayatta koşmam peşinden
Bu zamanda daha cok kizlar erkek pesinde kosuyor bence
Al bir yabancı kız rahat et türk kızına niye bakıyon sen böyle olursun işte
aman 34536534 kere reddelidik diye bırakmak mı ne gerek?
Onun yapalı çok oldu. İnsan olanla zaten yan yana yürünür peşinden koşulmaz
Adama hak veriyorum ne kadar peşinden koşarsan o kadar değersiz olursun. TC kızına ilgi sevgi ver senden kötüsü olmaz.
Valla anlamsız ya
Aşk meşk işleri yalan dolan
Kuzum ya denemediği şey kalmamış
Şu bir gerçek kadınlar düzgün erkekden hoşlanmıyor
İt kopuk erkek seviyorlar
İyi olsun yeter diyen kadın çok net yalan söylüyordur
Aba za memleketi diye boşuna demiyorlar. Koşmasın bıraksın insanları rahat.
Erkekler doğru dürüst davranırsa , Akılları fikirleri başka yerlerde olmazsa , Kızlarda bukadar savunmada kalmaz hep yalan hep dolan her şey o işi yapana kadar.
🙌🙌🙌
Çok ezikçe bir davranış bir insan kendini bu kadar düşürmemeli
Kaldığım yurttaki oda arkadaşım da bu taktiği deniyor ve kafası çok rahat gürünüyor. İsrafil arkadaşım gibi olmak isterdim 😅
Bende pes ettim 2 yıl önce fakat Türk kızları için geçerli o, yabancı kızla konuşuyorum şu an çok mutluyum keşke önceden olsaymış
Yalan be bu adam ne pes edecek ilgi odağı oldu işte 😂 neyzen teyfik sözleri gezdim dünyayı görmedim gam sana doyamadan gidiyorum kurban olduğum a* bu adam da bu pankarttan sonra kuzum birini götürmüştür
kızlardan illallah edip aydınlanma yaşamış türk erkeği :)
Koşmayacakdan koşma da bu kadar ilan etmene gerek te yok
Ama acı gercek şu! Cani isterse uine koşucak🤣anladiniz siz onu
Ben şu anda jet motoru taktim kız peşinde koşmak için
koşan yorulur yorulan oturur dinlenir sonra yine koşar
Birini gerçekten seviyorsan peşinden koşmalı emek vermelisin ama sırf sevgilim olsun, yanlız kalmıyım ya da cinsellik için birisinin peşinden koşmak anlamsız, saçma.
KOSUlmaz zat3n hic bi erkek KOSUP BU HATAYA DUSMEMELI
Aslında Bakırköyde koşmaya gerek yok birçok kadın pas veriyor zaten özellikle sahil yolu 👍
Adamı harbiden anlıyorum ya avrupaya özenen bunca insan var kızlar avrupada bir biraya veriyor biz burada kezbandan istiyoruz araba al bana dıyor, 😂
Ağa sen koşmasanda onlar seni yakalar Türk kızı bu dikkat et rahmetli o numaralar eskidi..🥰
haklı isyan iki senem var bende bi kız bulamazsam aynı bunun gibi vazgeçicem en iyisi
Dalga geçiyor. Gündem oldu ve amacına ulaştı. Evet.
Abi şansını yabancı kızlar üzerinde dene artık türk kızları egoist narsist karaktersizler
Hayatim boyunca kosmadim rezillik bence kiz pesinden kosmak
Yaptigi sey daha da anlamsiz
Amac ilgi cekmek. Vasat erkek profili
saçma zaten başka marifetleri yok
Yakında bütün kızlar evde kalır
Buradan bunu mu anladın bravo 😂
Hepiniz evde kalacaksınız 😈
Senin gibi mi? 🤣
Ben hep yollardayım yolluyum sanırım 😔
Nası yani? Evlenmedin de devamlı onla bunla mı düşüp kaşkıyon?
Yok be işim gücüm hep sahadayım 😅 bi de aşk olsun ben öyle biri miyim 😅
Allah kurtarsın amansız hastalığa yakalanmış
🤣
ben yillardir pes etmisim adam pankart acmiş cokmu
Bu da ayri bir ruh hastaligi...
Erkek peşinde mi koşsun
Anlamsız çünkü kendini bişi zannediyor
Kızlar bize kaldı desene 😂
Yalnız böyle düşürmüştür kereta
Evet dünyanın en anlamsız şeyi.