Kadıköy'deki tüm umudunu kaybetmiş adam = Ben
Karşı cinsin peşinden koşmaktan yorulan bu abi benim içimin dışa yansıması oldu gerçekten. 🥲
Nereye kadar koşmaca ya?
Sizce de bu çaba bir yerden sonra anlamsızlaşmıyor mu? 🤨

Kadıköy'deki tüm umudunu kaybetmiş adam = Ben
Karşı cinsin peşinden koşmaktan yorulan bu abi benim içimin dışa yansıması oldu gerçekten. 🥲
Nereye kadar koşmaca ya?
Sizce de bu çaba bir yerden sonra anlamsızlaşmıyor mu? 🤨

Çocuk eli yüzü düzgün belli ki zeki esprili bir zihni var eğer bu yazılar bu fikir bu çocuktan çıktıysa, kitap okuması kültürlü olması gerçekten benim kriterim fakat hem yabancı kızlar açısından hem özellikle de türk kızları açısından bir engele takılmış ''düzenli bir geliri olması'' engelinden bahsediyorum. Şimdi ben her zaman internetten her ülkeden insanlarla sürekli konuşurum. Dil sınavları için kalın kalın kitaplar okurum. Nabızlarını az çok biliyorum. Çok uzatmayacağım sorana anlatırım. Türk kızlarının aile içini siz pek küçümsüyorsunuz. Abi, kız kardeşi varda bile fazla bilmiyordur. Şimdi türk annesi öncelikle kızını her bulduğu yerde kenara sıkıştırıp erkek arkadaşı var mı mesleği ne diye sorar. Allah'a şükürler olsun benim öyle bir annem de yok babamda yok. Fakat bunlara şahit oldum. Teyzeleri halaları vs tüm akrabalar sana gelir ders niteliğinde, işi parası çok önemli şeklinde konuşur. Mesela benim teyzemin 2 kızı doktor oldu bu sene atandı biri ve diğeri zaten çalışıyordu. ikisi de evlenemedi çünkü aile psikolojisi çok farklı seni etkisi altında tutuyor. Bir süre sonra bu baskılar belki bana da sıra gelecek, şu an mesela ben rahatım belki sevgilim olmadığı için rahatımdır. Sonra akşam sabah büyük küçük herkes hafif emirvari bir dille hafif nasihat verir dille sert ve yumuşağın ortası tüm kızların aşina olduğu o ses tonu ile seni inceden inceye fitler. 300gr altın mihir senin hakkın derler, filancanın kızı düğün bile yapmadı şimdi bahçede çalışıyor derler. Hep bunlar türk kızının geçtiği dersler. Ben hala çevremde çok fazla ben düğün yapmam fazla para harcatmam. Aşk evliliği yapıcam tarzı konuşan kızlar var. Küçük ve sade bir hayatın özlemini çekiyorlar ve ailelerinin bu baskılarını yaşamak istemiyorlar ama seni bunlarla büyüten kocaman bir aileden kurtulmak kolay değil. İlla gönlü olsun diye akşamdan annenin dediği gibi ''sert tavrını'' koymaya başlıyorsun oğlan ailesine vs. Bence toplumumuzda bu baskıları terkedemiyoruz. Her zaman birilerine aktarıyoruz. Kendi şahsi fikrime bakarsak. Hayatım boyunca beni seven param için sevdi.
Eli yüzü düzgün değil eli yüzü düzgün yakışıklı olur.
Herkesin fikri farklıdır bu konuda ben çocuğu dışarda çok dolandığım için biliyorum bir sürü yamuk adamdan daha yakışıklı buldum. Kıyaslama yaptım. Tabi benim beğendiğim erkek tipi bambaşka ben koreli erkekleri beğeniyorum.
Paran olupta 22 yaşında aldığın maaş nedir ailen mi zengin
Ailem zengin evet
@Nekizmisim bu adam sanırım incel erkek.. orta okul ve lise yıllarında öğretmen bir kızın yanına oturtmak istediğinde ''ıyyy ben onunla oturmam '' muamelesi görmüş... üniversite yıllarında kampüste hep tek takılmış... sivil hayatta kadınlar yüzüne bile bakmamış, bu adam hayatı boyunca ne zaman birine aşık olsa hep nefret edilmiş... kısacası hayat bu adamı incel erkek olmaya zorlamış ve olmuş da...
@Laqwze Kendilerini fiziksel açıdan yetersiz gören ve kadınların alfa erkek tercihi yüzünden asla bir şanslarının olmayan topluluk.. kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar
@Laqwze var aslında ama kadınlar çirkin de olsa sevgili bulabileceği mantığı ile hareket edildiği için kadınlar için pek kullanılmıyor bu terim...
@GülayAydın neyse inşallah Allah resimdeki adama gönlüne göre verir. Bizde olağanüstü güzel yüze sahip değiliz hepimiz kusurlu insanız. İnşallah bahtinda iyi biri çıkar. Yani şunu düşündüm etrafta çok yakışıklı ya da çok güzel kadın yok. Ben bile çirkinim gibi bilmiyorum ama. Bazen şunu da düşünüyorum biz kadınlar çok acımasız oluyoruz. Çok yargılayıcı oluyoruz. Erkekler in bir çoğu Bizim yüzümüze özgüvensiz
@GülayAydın cok yanlis dusunuyorsun cunku erkekler seks partneri para ile de olsa bulabilirken kadinlarda seks partenirini buluyor anca onlar da asla sevilmiyor (cirkin kizlar) sevgili de bulamazlar o kaadr erkefi goruyoruz sevgili yapabildiklerini cirkin kisa da olsa yani bu terimi kullanan ve cikartan kesinlikle erkek dusmani olan feministlerdir
@melissakübra Koreli erkek hıı parlak götlü erkekleri seviyosun demek 😂
@Laqwze farketmiyor partner bulsa bile o gerçek sevgi olmuyor...
@Nekizmisim evet olabiliyoruz bazen çok yanlış bu... güzellik konusuna gelecek olursak kendimle barışığım yani kendimi güzel buluyorum fakat dediğin gibi kusursuz insan yoktur...
@Laqwze boşu sen yapma bu terimi diyen ben değilim ayrıca evet sade güzel diye bir insan sevilmez bir süre sonra sıkılırsın ama farklı özellikleri olursa her türlü peşinden koşturur neyse ya dediğime bin pişman ettin beni söyleyeceklerim bu kadar..
@GülayAydın erkekleri rencide etmenizi sacma buluyorum ben asla dediginiz kavramdan degilim bastan soylim cunku su halime bile teklif edildi daha once ki param olsa cogu kizi satin alirdim cunku travmamdan dolayi kotu bukuyorum kendimi bunin disinda incel erkek diye dalga gecmeniz sacma cunku emin ol incellik varsa kizlara da oyle cirkin kizlar var ki erkekler zkmez bile
@Laqwze Türkiye'de incel kadınlar var ve gerçekten tehlikeliler. Arabalarıyla başka mahallelere gidip her gün köpekler için kovayla et döken 30 yaş üzeri bekar kadınlar incel kadınlardır. 30 yaşından sonra içgüdüsel olarak çocuk bakmak istiyorlar ama evlenemedikleri için köpekleri çocukları olarak görüyorlar. Sokaklarda bilinçli olarak çoğalttıkları köpekler her ay yüzlerce çocuğa saldırıyor. Bu çocukların bazıları ölüyor, bazıları ise kalıcı olarak sakatlanıyor. Çocukları korumamız gerektiğini söylediğimizde "çocuklar köpeklerden önemli değildir" gibi cevaplar veriyorlar. Türkiye'de ciddi bir psikopat incel kadın sorunu var.
@LimonPili kesinlikle kadinlarda incel olur ama kimse bunu sosyal medyada gundeme getirmiyor nedense hep erkeklere soyleniyor ve su bir gercek artik bu kelime normal olan incel olmayan erkeklerede deniyor sirf kadinlara istemedigi seyleri soyledigi icin mesea bu sitede erkeklere camur atan cokca kadin var bence onlarda incel
✨✨😂🥂🥂🥂
Ne uzatmıssınız Bee siz ne erkek bulursunuz nede kadın bu çok bilmişliklerle
Gerçekten çok anlamsız bunu hayatın boyunca çok iyi anladım kusura bakmayın biraz sonraki yazacaklarımdan dolayı tüm kadınlardan özür dilemeyeceğim çünkü yaptığınız şeyleri anlatacağım, biz erkeklerin kadınlara karşı zaafları var bunu kabul ediyoruz bu cinsel olabilir aşk olabilir Sevgi olabilir adını ne koyarsanız adına ne söylerseniz söyleyin ama ben her zaman temiz ve duygusal sevdim değer görmek istedim değer verdim karşılığında herhangi bir şey görmedim hep üzüntü istenmeyen kişi olmak arkadaşça görülmek dostça görülmek hep kendimden fazlasından verdim kendimi üzdüm kendimden ödün verdim belki de en büyük hatayı burada yaptım bilmiyorum.
Ama ne yazık ki kadınlarda şunu gördüm kadınlar kendilerine gerçekten değer veren kıymet veren onu mutlu etmeye çalışan hatta mutlu etmek için canını bile verecek olan insanlara bir köşeye atıyorlar kıymetli değiliz yani ama nerede kadının değerini bilmeyen sırf parası uğruna kadına değer veren sevdiğini söyleyip kullanıp bırakıp giden erkekler hep değerli oldu artık uğraşmıyorum hiçbir şey için bıraktım her şeyi
Kadına kötü davranıcaksın, iyi değil. Bak nasıl kapında köle oluyorlar.
Haklısın
Şimdi ben objektif bir şekilde yorum yapmaya çalışacağım. Bazı kızlar egolu kabul ediyorum. Aklı sadece sevgili değiştirmekte olan kızlar var mı var inkar etmiyorum. Ama şu an hiç tanımadığı bir insanla güzelce tartışmaya çalışan, yapılan yanlışları kabul eden ben gibi birçok kadın var bunları es geçmeyin lütfen. Bütün ilişkiler söylediğiniz gibi değil bazen erkek reddediyor sadece bu örnekle kadınları genellemek doğru olmaz kadınlar yapıyorsa erkekler de yapıyordur çünkü bunu yapan bir insan. Allah erkekleri çok dürüst saygılı mütevazi bir şekilde yaratmadığına ve bütün güzel huylan tek cinsiyete aktarmadığına göre onlar da yapıyordur. Misal narsist erkek borderline kadın profili diye bir şey vardır psikolojide. Erkek ilk önce ilgi verir verir kadının her istediğini yapar kadın da ondan ayrılmak istemez. Sonra erkek bir anda değişir 180 derece döner. Kıza kötü davranır ama kız yine ayrılmak istemez. Ne yapacağını şaşırır bu neden böyle davranıyor ne istiyor anlayamaz. Bu devam eder en sonunda psikopat erkek gelir kızı öldürür. Yorumlarda da millet maço erkek seçmeseydi der. Bu tip ilişkiyi haberlerde de görüyoruz her yerde karşılaşıyoruz. Görüldüğü üzere de bu ilişkide ikisinin de psikolojisi bozuk durumda. Narsist erkek olmanın altında yatan cocukluk anıları, borderline bir kadının yasadığı kötü cocukluk anıları var. Sizin söylediğiniz örnek gibi olanları da var. Demek istediğim erkek kadın fark etmez toplumumuzun psikokojisi bozuk durumda. Ne istediğini bilemeyen kız erkek fark etmez insanlar var. Sizce böyle bir tonlumda bunların yasanması normal değil mi? toplumda bunların yaşanması normal değil mi? Anormal bir durumdan normal beklenti beklemek imkansız gibi bir şey. Böyle bir toplumda da suçu sadece kadına atmak haksızlık değil mi?
Geleneklerimiz, erkeğe verilen değer kadına verilen değer her şey bu ilişkileri etkiliyor. Eğer suçu birine atmak istiyorsanız böyle gelenek görenekleri kabul eden (mesela kadınların regli saklaması vs. daha çok var) ya da erkeğin kadından üstün olduğunu söyleyenlere ve bunu destekleyenlere, kadına olan öfkeye ses çıkarmayanlara, düzgün evlat yetiştiremeyip ne hali varsa görsün diyenlere atın. Çünkü bunlar sizin eleştirdiğiniz ilişkilerin baş sebepleri oluyorlar. Aslında daha yazmadığım analizlerini söylemeyemediğim çok örnek var keşke sesli bir şekilde muhabbet edebilseydik ancak bu kadar söyleyebiliyorum. Sizden sağduyulu ve yanlışı tek bir cinsiyete atmamanızı tavsiye ediyorum. Varlık yokluk önemli değil. İnsan sevgilisinin vereceği ilgiyi kendisine de verebilir. Kimse kimseden bir şey beklememeli...
Emin olun Ben kimseye suç atmıyorum ve söylediklerinize de katılıyorum ancak şu anda psikolojik olarak iyi değilim yani kendimi kötü hissediyorum canım herhangi bir şey yapmak istemiyor yemek yemek su içmek birileriyle konuşmak yani böyle kafam yerinde değil sanki belki yanlış bir yorum yapmış olabilirim bilemiyorum
O zaman kendinize biraz zaman tanımakta fayda var.. Lüften genelleme yapmayın..
Bilmeden kırdıysam özür dilerim haklısınız
@iyikiben54 güzel yorum
Söylediklerinizin tamamına katılmakla beraber şu yanlışı düzeltmeyi kendime borç bilirim; yakındığınız şeylerin cinsiyeti yok. Sadece belli bir topluluğa addetmek çok yanlış. Bunları kadınlar kadar erkekler de yapıyor ama siz tabii ona şahit olamazsınz çünkü muhatap olduğunuz kesim, kadınlar. Biz de erkek versiyonu ile muhatabız ne yazık ki 🙂
Haklısınız sanırım içim dolu olduğu için içimi dökme isteğinde bulundum
Bir görüşün altında ne güzel seviyeli bir yorumlaşma olmuş 🤗 bu sitede hasret kaldığımız hususlardan biri 🤦🏻♂️
Cinsiyetler konusunda genelleme yapılmasından nefret ederim, Allah insanı farklı yaratmakla kalmamış, aynı zamanda her insanı farklı yaratmış, hayvanlar arasında bazı türlerden örneğin; kelebeklerin hepsi zararsızdır, virüslerin hepsi zararlıdır gibi genellemeler yapılması kadar doğal bir çıkarım olamaz. Ancak insan standart bir kalıp üzerine yaratılmamış, düşünebilme yeteneği ve özgür irade gibi müthiş özellikler ile donatılmış, bu bağlamda da her insan bambaşka karakteri (iç dünyası) olan bir canlı olması kaçınılmaz, yani bu farklılık bizim yaratılış hamurumuzda varken; tüm kızlar aynıdır veya tüm erkekler böyledir gibi genellemeler yapmak hem saçma hem de acımasızca...
Mesela ben yaşanmışlıklarımdan örnek vereyim size, "karşı cinslerin bana hep hayal kırıklıkları yaşattığı"
Bir kız tanıdım; beni maddi olarak sömürdü
Bir kız tanıdım; ikiyüzlü çıktı
Bir kız tanıdım; yalancı çıktı
Bir kız tanıdım; amacı cinsel çıkar sağlamaktı
Bir kız tanıdım; boderline kişilik bozukluğu varmış
Bir kız tanıdım; melek yüzlü şeytanmış
Bir kız tanıdım; psikopat çıktı
Bunca "kaktüs gibi" kızlara rağmen, halen "gül gibi" bir kızı tanıma umudum var; çünkü tüm kızların aynı olmadığını biliyorum (sadece henüz doğru kişiye denk gelmedim)
Güzel yorumlar için bende teşekkür ederim kötü bir niyetim yoktu aslında
@dilhun328 O melek yüzlü şeytan diğer kızların tüm kötü özelliklerini kendinde topladığı için onu tek bir kötü özellik ile betimlemek istemedim 🙄 ilk zamanlarda tıpkı polyanna gibiydi ama maskesi düşünce tam bir kleopatra çıktı 😖 bu nedenle bu sözü ona uygun buldum 🙃
@GeceMuhafızı için rahat olsun yani kötü niyetin olmadığı çok açık ve net 👍🏻 sen sadece bazı acı gerçekleri dillendirmiş oldun, dilerim; hayatına öyle bir kadın girer ki, tüm geçmişindeki yaralarını hızlıca iyileştirir ve seni mutluluk delisi yapar inşallah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
Kötü bilirdim 🤭 burnunun güzelliğini ilk defa duydum ☺️ kleopatra çok güzel bir kadınmış ama aslında hırsıyla tarihe damgasını vurmuş, sadece mısır değil yani tüm dünyayı egemenliği altına almak istiyormuş, ancak bu arzusunu makul sayılacak fetihlerle değil; hileler, oyunlar, entrikalar, hainlikler, katliamlar ile yapmaya çalışıyormuş ve çoğu zaman dişiliğini kullanarak emellerine ulaşmaya çalışırmış 🤷🏻♂️
Polyanna varsın saf, cahil, kültürsüz, hiç okula gitmemiş biri olsun; masumiyeti, temiz kalbi, iyi niyeti ve merhametiyle insani değerlerde nirvana olmuş birini ben ömür boyunca baş tacı ederim 🤗
Kardeşim zaten kadın dedin mi bir güzellikleri gelir iki oyunları ön planda gelir 40 tane oyunu çevirirler erkeği elde ederler sonra canını okurlar ortada bırakırlar
🙄 ama püf noktayı unutmayalım yani genelleme yapmak yok 😉
Tamam
Vallahi şu anda siz bana kadınlarla ilgili ne söylerseniz söyleyin bu aralar pek olumlu şeyler düşünecek modda değilim
Evet ☺️
Yok yok kusura bakmayın Ben de aslında kötü bir şey demedim bir iletişim kopukluğu oldu
Her şeyi yapmış ama kitabın kuralına göre yapmamış. Belli ki artık oda durumdan haberdar. Kız peşinde koşulmaz kızlar peşinde koşturulur. Bunu açıklayacak bir dizi yazı yazabilirim ancak bunun için doğru yer burası değil. Hem diyelim ki her şey doğru ama yine olmadı diyelim. Kızlar kendilerine güven duyan yalnızken bile kendi ile mutlu olabilen insanları seçerler. Üzgün insanlarla ya da yarası olan insanları seçmezler seçen kitlede çok azdır zaten. Eğer sen kendini mutlu etmekten dahi aciz biri isen neden seni seçsinler ya da seçmek istesinler. Kural bu noktada bozuluyor zaten. Hem her şey ilişki demek değil kendinle önce arkadaş ol sonra yar yaren. Hem baktın kimseden fayda yok diğer elini tut seni kendinden başka kimse anlamaz kardeşim.
Ne yazmış okumadım fakat şuna değinmek lazım. İster kız ister erkek olsun karşı cinsin peşinden koşmamalı. Yüz yüze gelirsiniz duygusal bir çekim oluşur hoşlanma etkilenme gibi filan o zaman tanışmak amaçlı adım atılır tanışılır anlaşılırsa ilerisi olmalı.
Sırf sevgili olsun diye karşı cinsin peşinden koşmak saçma geliyor. Ayrıca bu tarz şeyler açıp dikkat çekip acındırmak yerine insan gurur olmalı. Özelini gizli tutmalı herkesin kendince sorunları var başkalarının yanında acılarımızı gösterip ağlamak saçma geliyor. Her zaman dik durmak lazım olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil.
Cevap
131Cevap
Evet bende anlamsız buluyorum kimse kimsenin peşinde koşmamalı
Normalde bu tür davranışları abartı ve utanç verici bulurum ama artık işler öyle yere geldi ki maalesef haklı.
Türk kızlarının her şeyi erkekten beklemesi, kendi tipine bakmadan erkeği full paket istemesi, asla ilk adımı atmaması, zemini olmayan egosu, nazı, tribi vs. yüzünden ben de aramayı bıraktım. Cinsellik dışında masaya hiçbir şey koyamayan Türk kızı, erkeği mükemmel istiyor. Oldu canım başka? Tabii bunun her kadına yazan ağzı akan abaza amiplerin de etkisi var. Türk kızı da sanıyor ki bu tipler kara kaşı, kara gözüne hasta oldukları için DM kutularını dolduruyorlar.
Günümüz Türk kızları gençliğinde her türlü haltı b. rzo, h. nzo ve serseri tiplerle yiyip yaşları geçince "efendi" ve "düzgün" erkek adı altında kredi kartı özelliği olan ve yanında her emrine itaat edecek süs köpeği pardon "erkek" arıyorlar.
İşin iyi yanı ise artık erkeklerin bu duruma uyanmış olmaları. Sadece cinsellik için kadına bir sürü taviz verip evlenmenin aptalca olduğunu anlamış olmaları. Hatta bunun için güzel bir söz bile var: "Bir bardak süt için inek beslemek mantıksız."
Bi düzine şikayet edip sonra da yalnızlıktan ağlamanıza ne demeli peki :D öyle veya böyle. Kimse kolay lokma olan bir kıza da değer vermiyor. Şurda hepiniz aşık Olduğunuz kızları yazın bakalım. Ortak özellikleri "zor" olmaları. Koşmayı seviyorsunuz doğanızda var.
Hiçbir zaman "zor" olanı sevmedim sevmem de. Sırf kendini ağırdan satıyor diye bıraktığım kız çok oldu. O yüzden tanımadığınız insanlara zor sever yaftasını yapıştırmayı kesin. Zor seven erkek amacına ulaştıktan sonra kızı s. ktiri çeker. Düzgün erkek kovalamaz. Doğamızda falan yok kovalamak. Bu kızların hiçbir şey yapmamak için uydurdukları bir bahane. Klavye başından ağladığımı nereden çıkardınız bilmiyorum. Yalnızlıktan şikayet edip Türk kızını eleştiremiyor muyuz? Yalnız olmak istemiyorum ama çevremde toksik T. C. kızları var maalesef. Bu tür toksik insanların arasında yalnız olmaktan tabii ki şikayetçiyim.
@Neyebakacaktimben Hiç alakası yok. Naz yapan kızların mesajları whats app ımda duruyor. Aylardır yazmamışım. Çoğunun numarasını sildim. İnstadan da oldu. Sırf naz yaptığı ve işleri yokuşa sürdüğü için cinsellik olacağını bilmeme rağmen kızın bana ettiği barda buluşalım teklifini red ettim. Sizin bu saçma taktikleriniz yüzünden iki taraf da yalnız kalıyor. Biraz kendinizi geliştirin. Naz yapmayın, ilk buluşmada sevişin. İşleri uzatmayın.
@Strong_Warrior oldu canım başka? 😂 Ayrıca ben o kızlardan bile değilim benimle uzay boşluğunda bile sevişemezsiniz 😂 körler sağırlar birbirini ağırlar. Ne halinizi varsa görün.
@Neyebakacaktimben Kim kör kim sağır? Asıl sen ne halin varsa gör. Görüyorum ki verdiğim cevaba karşılık bile verememişsin. Hadi naş yorumumun altın eğer cevabın yoksa. 😏😎
Aaa sana özel olarak mı cevap vermem gerekiyordu fasülye :D üslubun çirkinliğine bak. Bu kadar yazmam bile yeter senin gibisine 😏 hadi byes.
Asıl senin ben hiçbir şekilde kimseye bir şey yazmama rağmen milletle bir tutmuşsun. Ben de seni diğerleri ile bir tutup kezban diyorum
Adam müsveddesine bak yani mağduriyet nirvanası yapmış kendini ama hiç içim cız etmedi 😡
Beter olsun ve ne hali varsa görsün yani yazdığı manifestodaki anafikir; beyni uçkurunda olan, kızları cinsel obje olarak gören, cinsel çıkar sağlama içgüdüleri yaşama amacı olan, insan olmanın ve hayatın tüm güzelliklerini gölgede bırakan bir libido ekseninde kaybolmuş bir canlı 🤷🏻♂️ (kızların bedeni senin zevk ihtiyacını karşılama bahçen değil)
Bunun gibi o kadar çok kişi var ki, erkek veya kız fark etmez yani Allah insanları neden yok var etti diye kafa yorup, var olma sebebimize göre yaşamak yerine, hayatını cinsel arzular üzerine temellendiren ve yaşama gayesi bununla sınırlı olan zavallı yaratıklar olmayı tercih ediyorlar! Halbuki Rabbimiz bizi özümüzde bu kainatta en önemli canlı olarak yarattı ve zaten kainatı bizim için yarattı, ancak rabbimizin emrettiği gibi yaşayıp bu kainatta en kıymetli varlık olmak ve öldükten sonra sonsuz cennette yaşamak için gayret etmek yerine, hayvanlardan ve hatta bitkilerden bile daha değersiz bir varlık olarak yaşayıp öldükten sonra cehennemde acı çekmeyi tercih eden gafillerin bu gaflet uykusundan uyanması dileğiyle... 🤲🏻
Bunun reklamını yapması, pes ettiğini değil, popüler olup ilgi çekebileceğini zannettiğini gösterir. Kadınlarla romantik veya cinsel ilişki kurmak istemeyen bir erkek bunu pankartla bütün ülkeye duyurmaz, hatta bunu sadece kendisi bilir. Kendimden biliyorum, ben de ilişkileri arkadaşlığın ötesine taşımak için çabalamayı gereksiz bulduğum için bıraktım, ömrümün geri kalanını romantizm ve cinsellik olmadan geçirebilirim diye düşünüyorum ama bunu şehir meydanında pankart açıp duyurmuyorum. Bırak ilişkiyi, flört etmeyi bile unuttum. Toksik, yıpratıcı, yorucu bir ilişkinin içinde olmaktansa yolun kalanını tek başıma yürüyebilirim, birinin eşlik etmesine gerek yok. O kadar büyütülecek bir şey de değil.
Buna benzer bir video izlemiştim. yalnız erkekler diye eskiden kadınların bir çok hakkı olmadığı için mesela kiminle evleneceğini seçemeyeceği gibi o dönemlerde yalnız erkek sayısı azdı. ama şu an bir çok haka sahip oldukları için kadınlar bazı erkekler yalnız kaldı. Bu yalnız kalan erkeklerin tipi iyi veya nazik olması veya zengin olmasıyla alakalı bir durum değil. Bu tarz olan erkekler bir zaman sonra kadınlardan nefret etmeye ve şiddet eylemi gerçekleştirmeye başlamış. Hatta kadınlara saldıran erkek vakaları var. Bu durum benim çok garibime gitti. Çünkü uzun yıllardır bekar olmama rağmen erkeklere karşı nefret duymuyordum ve de bu konuyu da umursamıyordum. Ama aynı durum abimde olduğu için onun bu konu için ne kadar endişelendiğini anlayınca çok şaşırdım ve o zaman daha iyi anladım. Erkeklerin kadınlara ne kadar çok ihtiyaç duyduğunu.
O dediğin videoları ben de izledim. O videolar Avrupa tarihi üzerinden yapılan videolar. Türkler müslüman olana kadar Türk kızları istedikleriyle evlenirlerdi. Müslüman olduktan sonra bile yobazlaşmamış bazı Türk boylarında kızlar istediklerini seçerlerdi.
Eskiden halkın 1%'i bile etmeyecek bir azınlık hariç kimse masa başı iş yapamazdı. Mesleklerin çoğunluğu erkek kuvveti gerektirirdi. Şimdi insan kaynakları gibi, kadınların kolayca yapabileceği meslekler var. Eskiden ev işlerinin bazıları bile kuvvet gerektirirdi. Mesela ısınmak ve yemek yapmak için odunları erkekler keserdi. Eve su gerektiğinde erkekler taşırdı. Şimdi bunlara gerek yok. Eskiden kadınlar çalıştırılmıyor değildi, çalışabilecekleri yeterli sayıda meslek yoktu.
Erkeklerin yalnız kalma sebebi kadınların çalışması değil. Türkiye'de kadınlar 100 yıl kadar önce de çalışırlardı. Atatürk'ün açtırdığı fabrikaların videolarında çalışanların yarısı kadınlardı. Sabiha Gökçen (dünyadaki ilk kadın savaş pilotu) 1937'de işe başladı. Bunun gibi çok örnek var.
Detaylı anlatsana
@LimonPili İyi güzel de o zaman tuzlu kahve olayı ne? Kız istemediği için ve de bunu ailesine söyleyemediği için gelen görücüye benim senden gönlüm yok demek için kahveye tuz koyardı. Üstelik eski dönemde bazı kesimde çalışan kadınlar vardı. Kadınların çoğunluğu çalışan nüfus değildi.
İlk yorumumda da yazdığım gibi, İslam'a geçince Türk boylarının bazıları yobazlaştı, diğerleri kadınlara değer veren kültürlerine devam ettiler. Mesela, Konya ve Sakarya gibi birkaç ilde yobaz çok var, bu yüzden senin örnek verdiğin tuzlu kahve gibi olaylar var. Ama kadınlara değer veren bir bölgede yaşayan bir kız başka bir ilde yobazlar olduğu için kendi mahallesindeki erkekleri dışlayınca saçmalamış oluyor.
@LimonPili eee yani sonuç olarak dediğim doğru. din veya başka sebepten olması sonucu değiştirmiyor. Kadınlar kendi eşlerini bile seçme lüksüne sahip değildi. Bu yüzden erkeklerin yalnız kalma oranı düşüktü. Sadece avrupa veya islamiyetin olduğu topraklar için geçerli değil durum. Genel olarak dünyada kadınlar eşlerini seçemezdi. Aileleri seçerdi. Bu duruma örnek olmayan tek şey Amazon savaşçılarıdır.
Doğru
İslamiyet öncesi Türk tarihini okumanı öneririm. Türkler'de erkek kağanların eşlerine sormadan karar verme yetkileri bile yoktu. Mete Han'ın Çin'le yaptığı anlaşmalarda bile kendisi değil, eşi imza atmış. Ama, Türkler'de kadın kağanlar eşlerinden izin almadan karar verme yetkisine sahiplerdi. İslamiyet öncesi Türkler'de kamlar (Tengricilik'teki din insanları) çoğunlukla kadınlardı. Aynen Amazonlar gibi kadın savaşçılarımız bile vardı. Arap kültürünü alınca bu durum değişti.
@LimonPili Yahu ben bunları biliyorum zaten. Ama genele yaydığında dünya çapında kadınlar eşlerini seçemiyordu.
@Xbbxbxxbxbx Hayır onla alakalı değil. Vİdeoda hem tipi hemde boyu olanlar da yanlızdı.
Bir erkegin hem tipi hem boyu varsa yalniz kalmasi imkansiz o kisi istemiyordur @TEMBELKEDİ1as
@Laqwze yaa kardeşim adam kadınlar benle olmuyor diye cinnet geçirmiş o tarz. Yalan mı söylüyoruz?
@edfvawesf Tamam kardeşim haklısın. Sal beni istediğini düşün.
Abimize "Geliştirmeli" notunu verdim..
Çünkü birinin peşinden koşarak onu tavlamayazsınız.
Aksine karşı tarafı kendinizden daha çok uzaklaştırırsınız.
Oyunu kuralına göre oynamayı bilmeyen bir kişi topun peşinde ne kadar koşarsa koşsun yine de bir mağlubiyet sağlayamadı gibi diskalifiye olması da kaçınılmaz son olur
Abimiz işi bilmiyor bence.
Pankart yazısı bile olmamış yani
Eğer birini beğeniyor ve birlikte olmak istiyorsanız kaleyi önce içten feht etmelisiniz..
Unutmayın ki zamanin da en büyük zaferler bu sayede kazanılmiştır.
İçten fehtilen her ssekmesi tarafı savunmasız bırakır
1453 İstanbul fetih..
Adam haklı birileri sanki başkası yokmuş gibi kendilerini nimetten zannediyorlar, aslında en sonda o kendilerini nimetten zannedenler ortalıkta kalıp ortalık malı olup bu hayatta yapayalnız kalıyorlar. Ben karşı cinse yazarım, kendiliğinden yazmasınıda beklerim hep erkek yazacak diye bir şey yok, ben yazdıktan sonra baktım kendini beğenmiş g**tü kalkmış kendisini eşsiz bulunmaz hint kumaşı zanneden tavırlar sergiliyorsa, onu unutamayacağı bir hiperego ile ezip s**ktir ediyorum ve hiç umrumda olmuyor. Bir adam kendisine moral kaynağı olacak sadakatli sempatik tatlı mütevazi hamarat bir kız ister ki o kişi ona her anlamda çok iyi gelsin ve oda ona bütün bunların karşısında hak ettiği değeri elinden geldiğince vererek onunla devam edip mutlu mesut bir hayat yaşasınlar.
Erkeklerin bir ortası yok. 😂
Biri peşinde koşuyor diye sızlanır, digeri vazgeçen hep benim diye böbürlenir.
Biraz seçici olsalar, kendilerine en uygun olanı seçseler ve o kişiyi iyi tanıyıp orta yolu bulmayı deneseler her şey çok daha kolay olacak ama haberleri yok.
Resti çeken neden bu kadar böbürleniyor, demek ki doğru kişiyi hayatına alacak kapasitede değilsin, yanlış kişiyle beraber olmuşsun ki rest çekmişsin. Bunda böbürlenecek ne var?
Kız peşinde koşacagına, sevdiğin ve emin oldugun biri için çabalasan pes edecek duruma gelmezsin.
Bunun iki türlüsü de sizin hatalı seçimleriniz yüzünden oluyor.
Seçenekler degil, tercihler mutlu eder 😉
Hep orta yolu bulmaya çalıştım ama karşı taraf her şey kendi istediği gibi kendi istediği şekilde olsun istedi, kendi istediği şekilde biri olmamı bekledi, yakışıklısın ama birazcıkta konuşkan olsan, kimi geveze olmamı istedi kimi geniş, kimi ise g. o. d. o. ş😆
Siz kızlar erkeklerden betersiniz. Konuşma. Şşşşşşş!
@Strong_Warrior sadece bir kez bir hata yaptım tercihimde, bence çok beter falan değilim 😉
🙌🙌🙌🙌
Romantik filmler başta olmak üzere günümüz ilişkiler aldatmacası kafasıyla haraket ettiği için zaten peşinden koşmuş. Zira tecrübeli olanlar bilir Hayatının merkezini karı kız elde etmek peşinde kurgulayan sürekli peşinden koşan her dediğine evet diyen birini hatunlar sevmez. Bu yüzden umursamaz puştlar kazanır hep Çünkü böyle adamlar kadınların saygısını kaybederler. Zira karşıya ben kadına muhtac bi eziğim imaji verirler sonu boyle olur. Meseleyi geniş şmekilde detaylandırmak lazım aslında anlaşılması için ama anlayan anlar zaten
Bunun reklamını yapması, pes ettiğini değil, popüler olup ilgi çekebileceğini zannettiğini gösterir. Kadınlarla romantik veya cinsel ilişki kurmak istemeyen bir erkek bunu pankartla bütün ülkeye duyurmaz, hatta bunu sadece kendisi bilir. Kendimden biliyorum, ben de ilişkileri arkadaşlığın ötesine taşımak için çabalamayı gereksiz bulduğum için bıraktım, ömrümün geri kalanını romantizm ve cinsellik olmadan geçirebilirim diye düşünüyorum ama bunu şehir meydanında pankart açıp duyurmuyorum. Bırak ilişkiyi, flört etmeyi bile unuttum. Toksik, yıpratıcı, yorucu bir ilişkinin içinde olmaktansa yolun kalanını tek başıma yürüyebilirim, birinin eşlik etmesine gerek yok. O kadar büyütülecek bir şey de değil...
Çok doğru gamer ve tarihçi dostum
Karaktersiz olup sadece basit kızların peşine düşmüş, koşmuşsa tüm çabası boşunadır. İsterse dünya yakışıklısı olsun eğer ki karakteri bozuk veya dengesizse şansı yaver gitmez. Günümüzün kızları çok akıllı artık. Ne boş sözlere, ne de dengesiz tavırlara kanmıyorlar. İstersen çirkin ol ama tipsiz, salaş bakımsız olma. Bir kadına nasıl davranacağını biliyorsan, saygıyı koruyorsan. Tutarlı bir insansan onun gözüne güzel görünürsün zaten. Sırf dikkat çeksin, ilgi odağı olsun diye bu pank kartı açmış bile olabilir. Çünkü açtığı pankart çok şaçma. Bu şahıs imaj değişliği yaparsa belki şanslı 🍀 olabilir.
Boş yapma
Bazı çok akıllılar da şimdi bununla alay eder. Sanki kendilerinin hayatında onlarca arkadaşı varmış gibi... Artık arkadaşlık, dostluk, sevgili diye bir kavram kalmadı ak adam naapsın. Yanlış bir şeye karşı isyan etmiyor ki? Çorap değiştirir gibi sahte arkadaşlıklar - ilişkiler... Kimse biraz ciddi olamıyor sanırım.
Bazı kesimler var zaten "cesaretsizliğinden" ötürü bu tür risklere hiç mi hiç girmek istemiyor. Onlar da pek haksız sayılmazlar ama yalnız ve asosyal yaşadıkları hayatları hakkında da ikide bir isyan etmesinler. Madem hiç bir adım atmaya cesaretleri yok, sonucuna da bir zahmet susarak katlansınlar...
Hayatımda çok fazla depresif olduğum zamanlar oluyor ama "ya karanlığa küfredersin ya da ayağa kalkarsın" diyerek yaşamıma ve umutlu olmaya devam ediyorum.
Umutlu olmak kendini kandırmak diyen insanları da hayatımda çok tutmam. Her zaman şükredecek şeyler vardır. Hayat hem b. ktan hem de muhteşem bir şey. Muhteşem taraflarını öne alırsan sana gülümsüyor bunu defalarca kez test ettim.
Bu arkadaş bence kendine olan saygısını tamamen kızlar üzerinden kuruyor. Ben bu durumu şöyle aştım "herkes tarafından kabul göreceğim diye bir kural yok" diyerek. Kırılgan olmaya gerek yok. Bu dünyada milyonlarca kadın var.
Bir de bence bu arkadaş kadınlara çok fazla değer verdiği için kaybetmiş. Özgüveni tam olsaydı, kızları bu kadar merkeze almasaydı eminim çok kıymetli olurdu.
Yani karşı cinsin peşinden koşmak sizin neyinize bir insan fazla yüz verirseniz onlara yaranabilmek için kılıktan kılığa girerseniz sonunuz böyle olur. Biraz kendi önünüze bakmaya çalışın kendi hayatınızı kurun. Tamam yalnız ve bir hayat yaşamak biraz zor olabilir ama karşı cins için böyle sokaklara düşmek de
Erkeğin kendi bir hayatı olması lazım ve kız da bu hayata dahil olmak istemeli. Beraber olursak güzel olur, olmazsa sorun yok düşüncesinde olmalı ve ne olursa olsun kendi hedefleri ve yolunda devam etmesi lazım.
Kızlara yaranabilmek için kılıktan kılığa girersen, kendinden ödün verip kızların her istediğini yapan birisi olursan hem sevmezler hem de böyle olursunuz.
Karşıma çıkıp durdun. Sonunda bir görüşünü okudum
bi görüşünü okuyunca
diğerini de okumak zorunda kaldım.
Acaba nasıl bir m4nyaksın
çok merak ettim
Manyak mı? Ben ne yaptım size? 🫤
Bir şey yapmadım. Bunları yazan m4nyağın merak ettim.
Zamanında ben de böyle yazıyordum.
Kendimi gördüm.
Kötü yazdığım şey pardon şeyler nedir? Ben bir çok yorum yapıyor, soru paylaşıyorum. Nerde bir anormallik var?
İnsan gibi takılıyorsun. Zoruma gitti.
Bana hayvanlık lazım
Kendime mi benzettim birine mi benzettim bilmiyorum ama kendime benzetmem gerekiyorken
occus diye biri vardı onu hatırlattın.
Allah Allah acaba mı dedim
Görüşlere de bakmam pek ama
sürekli önüme çıktın
2 kelime 2 kelime derken
buraya geldik işte
Aslında hatırlattığın kişiye hiç benzemiyorsun ama ne bilim
öyle bi his oldu
kendi yarattığım bir yanılgı büyük ihtimal
Dediğin kişi ben değilim buna emin ol yeter. Beni başkaları ile karıştırmazsan memnun olurum.
Yaptığım yorumlardan , sorduğum sorulardan da anlayabilirsin. kendi halimde takılıyorum ben. kimseye zararım yok diye düşünüyorum
iyi beeee ne kızıyon
Aklımıza geleni dile getirmezsek
yolumuzu bulamayız
Neden kızayım kendimi ifade etmem de mi suç. Bence sen Şu an benimle alay ediyorsun.
Cevabım
hayır. alay etmiyorum.
1,2 sorunu gördüm
allah Allah acaba o mu dedım
ama bu profil biraz daha akıllı
herhalde farklı versiyonları ile siteye teşrif edip duran bi şizofren değildir diye düşündüm. Ve o olma ihtimalini sıfırladım.
yine de dile getirdim.
Kendime de benzettim
ona çok benzetemedim gerçi ama nedense öyle bi his oldu
her neuse
nası bi m4nyaksın acaba
bi gün taşınırız belki
Böyle olmak manyaklık ise ne diyeceğimi bilemedim şimdi 😑
Tanıştık sanırım. Bi gün gerçek yüzünü görebilirim belki* diye değiştiriyorum.
Çok haklısın. Çoğu erkek bukalemun gibi beğendiği kız için tüm hayatını karakterini tarzını iki günde değiştiriyor. Hangi kadın böyle bi erkeğe aşık olur saygı duyar ve ilişki Yaşar ki. Hepsi seks köpeği. Ha bi de çoğu erkek 40 yaşına geliyor hala hayatı mesleği evi arabası hiçbir düzeni yok aile evinde yaşıyor. Her bokunu anasına soruyor. E öyle herifi de kadın ne yapsın.
muhtemelen kızlara yaklaşırken muhtaç bir şekilde yaklaşmış. kızlar kendilerine muhtaç, eksik erkekleri istemezler. olmuş erkekleri isterler. arkadaşın kafa yapısında sorun var. bu kafa yapısıyla kızlarla ilişkiler konusunda başarılı olabilmesi mümkün değil ki olamamış da zaten
Özele yazdım mesaja
Bende aynı pankartı açardım çünkü bende erkekler koşmakla uğraşmasın, kezbanlık yapmayalım diye sevgiyi ilgiyi alakayı kesmedim, kimseyi terslemedim bu yüzden tüm erkekler beni cepte bildiği içinde değersizleştim. Kısacası bende artık pes ettim arkadaşlar. Değmiyor kimseye. Herkes payına düşen hayatı yaşıyor işte.
@Rukama Tesekkürler
Ahh be kankam. Kalemin güçlüymüş, ama bunu aleyhine çevirmeyi bile başarmışsın. Her b**u bilmişsin, ama hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edilemeyeceğini anlamamışsın :D Ayrıca bu kadar parçalanacağına, o modası 25 yıl önce bitmiş olan top sakalından kurtulsaydın, hayat ''bu çocuk çabalıyor ya biraz yoluna yeşillik koyalım'' derdi bir noktada 😁
Tüm yorumlar kız peşinde koşmak üzerine. Kimse son cümleyi görmemiş. Hemde adam koyu renk yazmış. Asıl sorun burada... ANLAMLI OLANIN PEŞİNDE KOŞMAK VARKEN, GİTTİM ZEVK VERECEK OLANIN PEŞİNDE KOŞTUM. İşte asıl sorun burada... Koşmakta değil... Bu yüzden akılsızlıginin bedelini ödüyor...
Arkadaş kadın kadın diye kafayı kırmış. Mutluluğu kadınlara bağlı olan, kadın elde etmek için her şeyi deneyecek kadar muhtaç olan bir erkek asla güven vermez, çekici gelmez ve böyle bir erkeğe pek kimse ilgi duymaz. Haksız mıyım kızlar? Siz söyleyin. Mavi hapı günde iki kez tok karna almış reis. Neyse. Umarım bundan sonra hayatı istediği gibi gider ve umarım bu durum onu eski haline çevirmez.
Yakında ben bu aga... Doğru insan diye biri yok. Doğru birinin insan olması ihtimali bile yok gibi geliyor artık. Çağın insanları o kadar basit ve iğrençleşti ki uzaklaştım herkesten, her şeyden. İçim çekse de yalnızlıktan kaçmayı mecburi güvenli tek alan şu an benim için.
Bana fazla ezikçe geldi. Bir kızın peşinden koşmak ise mantıklı değil. Resti çeken taraf olduğum için hayatta yapmayacağım şeyler.
Kesinlikle aynı kafadanız. Bütün erkekler böyle olmalı. Yukarıdaki erkeğin durumuna düşmemeli asla bir erkek. Yalnız kalsa dahi düşmemeli. Kalitesini bozmamalı.
@Strong_Warrior bunlar zaten cinsimizin yüz karası :D
Peşinde koşmaktansa yol vericeksin en iyisi o
Zodiac boyun kaç cm acaba?
Kendini rezil etmekten başka bişey yapmadı koşma o zaman kardeşim kızlar bayılıyor sanki sana hayatın kanunu bu kadın nazlıdır cilvelidir herkese evet demez erkek koşar peşinden bir kadını 100 erkek ister 1 erkek alır. Bu çakal bu olaydan sonra kaç manita düşürmüştür kim bilir uyanık 😂
Amaç o zaten
Zihin yapısı kökten bozuk bir toplumda ney sağlıklı ki ilişkiler sağlıklı olsun? Bu adamın hareketini mantıklı bulmadım. Yakarış reklamı yapmaya değecek bir konu değil. Kendisi biraz fazla ciddiye almış bu konuyu. Halbuki hiç gereği yoktu. S*ktir etmen gereken şeyleri s*ktir edeceksin. Bir şeyin peşinden koşmamı gerektirecek bir duruma sokmam kendimi. Hele böyle bir konuda asla. Çok onursuzca ve aşağılıkça.
Evet kendimi 500 erkekten fazlası kullandı. Kadınsızlik bir hastalik gibi geldi. İstedim olmadı. Kadınlık hormonu aldım.500 erkek arkadan o erkeklik akıntısı bana boşalttı. Zevk almazsam da sıcacık bir rahatlamasi oldu. Evet doğru. Erkek doğmak mantıksız geliyor. Kadın olsam dünya bana dönüyordu
Kimsenin peşinde koşmamak hatta birisinin yanında bile yürümemek gerekiyor. Kim olursa olsun, insanlar senden her zaman çok ama çok daha fazlasını bekleyip sömürmeye devam edecek. İnsanlar bazı duygularını tatmin etmek, sadece düz, basit bir ait olma hissi duyduğu için seninle beraber. Çok toksik bir durum.
Karşı cinsinin peşinde koşan her insan açık ve net eziktir. 28 yaşımdayım ömrüm boyunca hiç bir kadının peşinden koşmadım. Olmayan bir ilişki için ne arkasından koştum ne ağladım ne zırladım :D
Bizim ülkemiz de ki kadın ve erkekler çok ezik cidden ezikler yani.
Hiç bir zaman bir kızın peşinden koşmadım koşmadımda hayır dedimi bitmiştir. Sonrasında peşimden koşsa bile işim olmaz bence doğru karar vermiş hatta geç bile kalmış hayatta yapacak çok fazla güzel şey varken kadın olsun erkek olsun bir insanın peşinden koşarak harcamak mantıksız, illaki insanın hayatında uğrunda fedakarlık edeceği biri olmalı ama o kişi hakettiğini düşündüğümüz kişi değil hakeden kişi olmalı
Adamin yaptigi show mk ben de pes ettim boyle duyurmadim ben gerci pek kosmadim sadece hoslandigim asik oldugum kizlari dusundum hayatim boyunca kosmak iki mesaj atmak degil israr etmek bunun icin kisiligini bile degistirmektir bi kiz icin kisiligimi degistiregime yalniz ölurum daha iyi ya a msalak abazalar olmasa kizlar bize gelecekde iste neyse benim 1000 derdim var benim kiz neyime
Adama bi yandan hak vermiyo değilim kaç yaşında önemi yok zaten büyük ama dil öğrenmişsin kişisel gelişimine katkı sağlammışsın artı olarak spor yapmışsın oda hem fiziksel hem bedensel ruhsal olarak katkı sağlar ama erken pes etmiş gibisin hocam yapma benimde elim bu zamana kadar başka kızın eline değmedi zaman zina zamanı boş ver hayatı yaşa şuanda hayattaysan hayatı yaşıyosun demektir hayat kızlardan ibaret değil
hep doğru erkekler yanlış kızların peşinde koşar, doğru kızlar da yanlış erkeklerin peşinde koşar ve sonra" neden aşık olmuyorsun?" gibi sorular çıkar.
"Teklif var ısrar yok" mantığı çok güzel bir yaşam felsefesi, aile arkadaş eş dost sevgili vs. Çevrendeki herkes için geçerli.. zaten seninle olmak isteyen yanında olur. "İKNA EDİLMİŞLERLE YOLA ÇIKILMAZ, İNANMIŞLARLA ÇIKILIR. 😉
Bunun başlığını ilk gördüğümde herhalde ekonomik darda olan bir insanın buhranı diye düşünmüştüm. Konuya girdikten sonra facepalm yapmaktan alnım kızardı.
Gerçeği çok geç yaşta fark eden bir kardeşimizdir.
Ya bu adamı bana bulun. Benjm düşüncelerimi eyleme geçirmiş. Yetti gari bu ülkedeki psikolojisi bozuk insanlarla uğraşmak psikolojisi bozuk kızlarla uğraşmak istemiyorum. Bu adamı bulsam en yakın dostum olur. Helal olsun ne diyim.
O kadar çok abaza var ki bu kızları rahat bırakmayan bırakın peşlerinden koşmayalım zaten bizim kız seçme gibi bir şansımız yok bunlar yüzünden evet onlar bizi seçerse şanslıyız öyle değil mi :D :D
Bu yaşıma kadar hiç kimsenin peşinde koşmadım. Kendimi o kadar düşürmedim. Çünkü benim kendime saygım var. Kendine saygısı olmayanlar, kuyruk sallayanların peşinden koşabilir. Neticede herkes kalitesini bir şekilde belli eder.
Ben de aynısını iş için yapmak istiyorum. Pankart açacağım ben iş aramaktab yoruldum. Şartlarım aşağıda mevcuttur. İlgilenen dolandırıcı olmayan işverenler iletişime geçsin ama alacağız seni diye umut vermesinler diyeceğim. 🌼😁😁
Ne diyo la bu kız peşinden koşmakta ne bu işler nasip kismet işi her gördüğüne yazarsan adın başka bişey olur ayrıca kız peşinde koşmak diye bişey yok gönül kayması var gönlünün kaydigiyla ilgilenirsen savasirsin her kıza yazılmaz bence o arkadaş yeni bir yöntem geliştirip ava çıkmış bizim saf kizlarda ona sefakat le yaklasmislardir kimbilir kactanesi hemde adam amacına ulaştı yani
Türm erkekler organize olup 1 hafta kimse ilgilenmese, kadınlar ellerinde pankartlarla beni de sevin diye sokakları basacak da organize olamıyoruz.
Kız peşinde koşacağına para peşinde koşsaydı kızlar otomatik gelirdi. Ben sadece başarı ve iş peşinde koşarım.
Kendinle bu adamı nasıl özdeşleştirdin? Hiçbir kadın erkek için çabalamaz ki, oturduğunuz yerden bir sürü teklif geliyor günde zaten.
tr kezbanlarının peşinde koşacağına gidip yabancı manita bulsaydın kendine şimdi keyif vodkanı içerdin be gardasm gençliğini mahvetmiş ama bazı şeylerin de farkına varmış olması güzel.
Kız veya erkek. Hiçbir varlık uğruna bu kadar düşürmem kendimi.. Tamamen ilgi çekme amaçlı yapılmış bir şey bu. Siz önce Müslümanım diyip namazınızı kılın sonra düşersiniz kızların peşine 👏
vay ezo vay rezil etti bizi kadınlara görüyormusun püü senin kalıbına sîçăyım yani bukadar şart mı ulan kız bekar kalaydında bizi aşağa çekmeseydin
Nedne sadece erkekeler karşı cinse koşuyor karşılıklı olmalı bence ama keşke kadınlar da erkeklerin peşinden koşsa ama öyle bişey yok he le de Türkiye'de
daha erken yaşlarda aldığım bir karar ve uygulamaya devam, koşmak nedir yahu, su akar yolunu bulur, olursa ekime olmazsa s2me ayyy sıkıldım bu işlerden
Nasil bir kitliktayiz böyle ya kadınları koşsun peşlerinden yani Züleyha gibi sevende zor bulunur bu zamanda
Bazen anlamsız oluyor buna meçbur bırakılıyoruz ve başka çare kalmıyor. Tükeniyor insan sonuç ise pes etmek oluyor.
Şeytan tüyün yokmuş abicim, biz napalım?
Bir yerini yırtsan yine olmaz.😅
Sen koşmak için yaratılmışsın, yine koşacaksın eminim. Ckf
Bir insan nasıl kendini acizliğe sürüklediğini gösteren yol haritası gibi geldi bana.
Erkekler kendine değer veren kadını hor görüp sürekli tek gecelik şeylerden koşarsa böyle olur
Amaç ilgi çekmek ve manita düşürmek. Kız düşürmek için düşülen durumların en alçakçasını görüyoruz. Şekil a işte
Ülkeni değiştir bu ülkede şimdiki kadınların internette çok alternatifi var o nedenle en iyisini arıyorlar çaresi Kadın nüfusunun çok olması
Abi kızların peşini bırakalı bende 9 sene var iyi ki bıraktın sevmiyorsa bıeakın platoniğe kapılmayın
vay be. aksam okucam. bende aynı durumdayım artık bıktım valla. gökten kız düşerse anca öyle artık durum vahim:(
Hala prim peşinde. mslak olunca insan böyle oluyor. Emin olun hala burdan ekmek yer miyim acaba diye düşünüyordur.
Ben bu arkadaşın yaptığını 2011 den beridir yapıyorum. Biraz geç fark etmiş. Ben daha erken fark ettim ve kendimi yıpratmayı bıraktım.
Ciddi derecede psikolojisi hasar görmüş kişi, hiç kimse değer algısını karşı cinse göre belirlememeli
Karşı cinsin peşinden koşmak gereksizdir.
Değer bilirse bilir zaten fazla naz yapmaz. Yoksa kendisi kaybeder..
Böyle reklam yapması saçma. Tamam bıraktıysa bıraktı Sigarayı bırakıp reklamını yapsa daha makul olurdu
Anlamsız evet, adamda zengin değildir büyük ihtimal, lüks bir arabası olsa, instagrama storyler atsa çok kolay şekilde kızlar ona ulaşırdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?