Hayır, istemiyorum
Evet, onlar bizim din kardesimiz
Fikrim yok, fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstemiyorum benden daha iyi hayat yaşıyorlar benim ülkemde
kayıt dışı çalış çok para kazan getirdiğin parayı harca oh ne ala memleket ev kiraları aldı başını yürüdü hayat gerçekten pahalandı bide bunların varlığı antepte gerçekten zor biz sınıra yakın bir iliz en fazla acısını gördük sorununu da gördük hala görüyoruz..
Evet gerçekten iyileri de vardır ancak kötüleri asalakları fazla ve böyle insanlarla aynı ülkede ben yaşamak istemiyorum.. ancak şartlar bunu gerektiriyor ancak savaşında artık pek fazla olmadığı hatta hiç. olmadığı ülkelerine dönmeleri iyi olacak..
diye düşünüyorum artık
Mülteci sorun değil terörist Hainler en büyük sorun Yoksa bizim Irktan bile o kadar caniligi vahşet yapanlar var örnek ali sayan isimli Şeref yoksuni Anansinin boğazını kesip balkondan aşağı atan Şeref (siz her ırkta vardır önemli olan onları testip edip en ağır cezaları alması genelleme Yanlıştır
Mülteci de teröristte sorunn. Doğruluğunu bilmem ama az önce Taksimde patlama yapan kişi hem terörist hem de suriye uyruklu olduğu söylendi bi haberde
Hayır istemiyorum mülteci ülkemde
Eig için teşekkür ederim
Hayır istemiyorum çocuklarımızın geleceğimizin hakları yeniyor buna tahammül edemiyorum
Cevap
17Cevap
Hayır, istemiyorum. ama malum kişi istiyor anlaşılan o ki.
hayır canım o yüzden erdoğan zübük zadeye oy yok
kiril çorbacı erdoğana oy yok
Canım erdoğan değil konu, mülteciler
canım mültecileri kim getirdi erdoğan o giderse mültecilerde gidecek
Hayır, o kadar kolay değil Verdiği hasarı önümüzdeki 50 yıl hicbir iktidar çözemez ne yazık ki
o konuda haklısın tatlım
ülkemde yabancı istemiyorum!! Hele arabına hiç tahammülüm kalmadı artık.
Irkçılıksa evet ırkçıyım
Ülkemizin demografik ve ekonomik yapısını bozdukları ve belki de gelecekte beka sorunumuz olabilecekleri düşüncesiyle ülkemde kesinlikle mülteci istemiyorum.
Kesinlikle istemiyorum onun için göndereceğim diyenleri destekliyorum. Din kardeşimiz diyenler dinden kardeşlik olmadığını , kardeşliğin soydan geldiğini bilmiyorlar galiba.
Ülke adeta gelen geçen hanı oldu. Ne idüğü belirsiz milyonlarca insan ülkemize yerleşti ve Türk milletinden daha ayrıcalıklı imkanlara sahipler. Ülkemde mülteci istemiyorum!
Her meyve nasıl dalında güzelse herkes kendi ülkesinde güzel. İnşaallah savaşlar biter de onlar da ülkelerine döner.
Kendi vatanına milletine sahip çıkmayanın bizim ülkemiz de ne işi var
bugün Türkiye de savaş çıksa kaçar mısınız?
Bizim irademizi yok sayan devlet var ne fark eder bizim ne istediğimiz?
Bu ülkenin anayasasına ilkelerine kültürüne aykırı değilse kalabilir
İstemiyorum. Herjes ülkesinde mutlu olsun, insan gibi yaşasın istiyorum.
Hiçbir milleti istemiyorum. Hatta mümkünse bir 5 yıl turist bile almayalım.
Hayır istemiyorum. Ben de başka bir ülkede mülteci olmak istemem
Bence herkes kendi ülkesine dönsün bizimkiler de geri gelsin
Kimse ulkesinde multeciye sicak bakmaz kimsede multeci olmak istemez. Ancak... oluyor iste dunyada bir cok ulkede mülteciler var bu bir insanlık sorunu
Sen de iktidarı nasıl savunurum diye uğraşıp duruyorsun
sende hükümeti nasıl eleştiririm diye düşünüyorsun normal bunlar herkes farklı düşünebilir
Hi hı haklısın. Mülteciler gelsin caniiimm onlar bizim din kardeşimiz değil mi?
mültecinin istenmeyen bir sey oldugunu yazmıştım. mülteciyi kimse istemez kimsede mülteci durumuna düşmek istemez.
Sen istiyor musun güzelim?
İyisi gelsin ama yük olacak olan gelmesin.
mülteci isteyen alsın evinde beslesin.
Afgan suriyeliler yollansin
Hayir isteunde defolsun
sktrip gştsinler
Hayır ya
İstemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?