+1 yılBir terör saldirimi yoksa başka bir patlamami doğalgaz tüp gibi bu konuda açıklama daha yapılmadı sanırım en son 6 kişi yaziyordu haber kanalları sonra ne oldu yayın yasağı geldi şerefsizler herşeyi gizlesinler zaten milletten orada ölen insanlar var bunların aileleri var yaralan insanlar var bunların aileleri nasil haber alacaklar peki geçmiş olsun ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Milyonlarca çöl maymununu kayıtsız kuyutsuz ülkeye doldurursan böyle patlama olur olayı dahi aydinlatamazsin ve sadece yayın yasağı getirirsin, kaçıncı yüzyılda yaşadığı sanılıyor bilmiyorum ama senin saçma yayın yasağın falan bir şey engellemiyor.10 yaşındaki çocuk parçalanmış insan bedenlerini bile anında görüyor artık, kusura bakmayın ama bu kadar maymun ülkede dolaşırken şu saatten sonra ülkenin bir kontrolü olduğunuda sanmıyorum, tamamen bu bombayı patlatanlarin insiyatifindesin, peşpeşe 10 bomba dahi patlatabilirler yani, fazla konuşmak istemiyorum ne geliyorsa başımıza hakediyoruz biz ülke olarak kimse kusura bakmasın ölenler için üzgünüm, yaralılara acil şifalar diliyorum
161 Yorumla- +1 yıl
Kadın yakalanmış, esmer Suriye'nin kuzeyinde yaşayan insanlara benziyor. Uyrugu zaten açıklanmaz buna eminim, kadın askeri bot, kamuflaj, haki renk gömlek ve Anadolu'da fazla görülmeyen bir başörtüsü bağlama şekli ile istiklalde panik panik hareketler yapıyor ve hiçbir güvenlik gücü farketmiyor. Diyecek söz yok. Vatandasa bir şey diyemem artık, müdahale eder, kadına şiddetten ve dahası başörtülü kadına şiddetten hayatı kayar, bu ülkenin bu canım bu kadını hazırlayanlar çok iyi bildiği için birde başörtüsü takmışlar.
Ülke olarak bir çok şeyden yoksunuz
ve alakasız şeyleri birbirine bağlamayı iyi biliyoruz
Net olması önemli değil aklımızda ki şüpheler bizim netliğimiz
Empati yoksunu garip bir toplum olmuşuz
siyasilerde halkın cahilliğinden besleniyor
ALLAH rahmet eylesin ölenlere
kalanlara acil şifalar versin
00 Yorumla
Gündem konusunda 689 cevap paylaştı. İlk duyduğumda hemen orada olan tanıdıklar aklıma geldi. Bir kaçına da yazdım. İnşallah sıkıntı yaşayan yoktur ama bir çok kişi de zarar gördü. Umarım bir daha yaşanmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun herkese.
00 Yorumla Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Haberi duyunca çok üzüldüm.
Taksim zaman zaman bizimde gezmek için gittiğimiz bir semt.
Biz veya bir yakınımız da arada olabilirdi..
Ateş düştüğü yeri yaktı yine
Orada ki insanların tek suçu hafta sonu tatil günün de Taksim de biraz gezip güzel vakit geçirmek istemeleri ve sonuç can kaybı ve yaralılar.
Geçmiş olsun Türkiyem :(135 Yorumla- +1 yıl
😔😔
- +1 yıl
Hayırlı akşamlar Dilek Hanım Aynen ben de ara sıra gider Taksim'de gezerim yani gezdiğim yerlerden gördüğüm yerlerde böyle bir patlama olması �stanbul'da Türkiye'de böyle bir patlama olması beni içten yaraladı Allah ölümlere rahmet yararları acil şifalar diliyorum milletimizin başı sağ olsun Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah
- +1 yıl
Taksimin nesini geziyorsunuz anlamadim
- +1 yıl
Sabah ablam bana ''Beraber çiçek pasajına gidelim bir ara'' diyordu öğleden sonra bu olay oldu
Şurda yorum yaparken dahi bin kere düşünmek ne saçma. Ne hale gelmişiz de sanki kimse farkında değil. Düşünce özgürlüğü diye bişi kalmamış. Düşündüklerimizden ötürü ceza almak an meselesi. maalesef ben inanamıyorum planlı olmadığına. Koskoca ülke istihparatının İstanbul'un göbeğinde patlama olana kadar haberi nasıl olmaz? Her seçim öncesi bunları yaşamak zorunda mı insanlar? Daha söyleyecek o kadar çok şey var ki... Ama işte maalesef susmak zorunda bırakılıyoruz.
Allah rahmet eylesin ölenlere. Tabi bize de... Asıl yaşayan bizlerin Allah'ın rahmetine ihtiyacımız var bu şartlarda yaşarken. Tam olarak sözün bittiği yerdeyiz...
50 Yorumla
+1 yıl- Haberi duyduğum an hemen baktım faceb tw ins you hepsi erişime kapalı yinemi kapattılar dedim cok gecmeden bir video geldi bakmasaydım diyorum sadece gördüğüm yerde yatan 3 ÇOCUK bi kaç yetişkin gözüme çarptı bacağını göremedim oysa dikkatlice bakmıyordum
- Ya bu sosyal medya erişime acık olsaydı olmayan resimler bile yayılacaktı propoganda yapacaklardı
- Veya görseller görmek istemeyen kişilere gidicek daha cok üzüleceklerdi
- HERNEYSE GECMİŞ OLSUN İSTANBUL GECMİŞ OLSUN TÜRKİYE BAŞIMIZ SAĞOLSUN İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HER KİM YAPTIYSA CEZASIZ KALMAMASI ÜMİDİ İLE :-( :-(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakındır iranda ki dini baskıcı mollalara dönücek ülke. İnternet kısıtlamaları, kılavyemizden dilimizden çıkıcak kelimeleri 5 dk düşünüp toparlayıp söyeleybiliceğiz anlaşılan ilerde. Tüm dünya özgürleşiken düşünce özgürlüğü artarken azalan nadir ülkelerden gene türkiye. Aynı şekilde tüm dünyada internet hızı ve kapsama erişimi her gün hızla yükselirken ve ucuzlarken... türkiyede yavaşlayıp pahalılanıyor👏 İnsanların haber alma imkanına kısıtlama getirmek durumu daha iyi ya da kabul edilebilir yapmaz. En sonunda george orwell büyük bilader işine döner bu şekilde.
313 Yorumla- +1 yıl
PKK ile seçime giren dinsizler yüzünden oluyor bu sahneler altılı ganyanin hepsinin vatan haini olduğunu biliyoruz
Cevap sahibi+1 yıl"Dini inancı olmayan herkes PKK üyesi diyosun "🤣👏👏👏 Büyük biladerci de geldi aramıza. İşte sen gibi insanlar din vs. gibi içi boş palavralarla ayrıştırarak insanları bölücü terör örgütü görevi görüyorsunuz. Bu ülkede kimliğin de T. C var ise kürdü türkü dini dinsizi bu ülkenin vatandaşıdır. Sırf bir inancı yok diye ya da kürt, çerkez diye ayrıştırma çabalarına girenler bu ülkenin düşmanıdır.
- +1 yıl
Dini inancı olmayan bir türk nasıl türk olabiliyor?
- +1 yıl
@Sabırsızbrad okursan görürsün hristiyan, musevi de olabilir beyin önemli organ kullan be avam avam gezme hazarlar musevi türk topluluğudur.
Tarih bize Hristiyan Türklerin var olduğunu bir çok kez göstermiştir. Çuvaşlar, Yakutlar, Batı Kumanlar, Peçenekler, Karamanlılar, Gagavuzlar Hristiyanlığı benimseyen Türk kavimleri olarak tarihteki yerlerini almışlardır. Bunların çoğu Ortodoks, bir kısmı da Katolik ve Protestan olmuşlardır.
BEYİNSİZ CAHİL İNSANLARIN ALDIĞI OKSİJEN HARAM KEŞKE YAŞAMASALAR...
Cevap sahibi+1 yıl@Yalnız_adam_007 👏 direkt olarak müslüman demek türk demektir ya da tersi şekilde özdeştiricek kadar yobaz bir toplum var.
Önemli olan tek şeyin ayrıştırıcı ve öteleyici davranışların düşmanca algılanması gerektiği. Birleştirici hareketlerin ise olmlu ve tutucu karşılanması gerektiğidir. Ülkeler toplumlar bu yüzden sırf ayrıştırıcı insanlar yüzünden oğul babayı akraba akrabayı öldürdü yüzlerce yıl.- +1 yıl
@asiprens2905 dini olanlar pkk yı meclise aldı. Araştır bak. Akp hükümetinden sonra pkk meclise girdi.
- +1 yıl
@Sabırsızbrad Türkiye de yaşayan herkesi müslüman mı zannediyorsun. Neyin kafası bu sizdeki anlamıyorum. Ayrıca ülkenin milli takımında bile yabancı oyuncular oynadı ya da halterde, koşularda yabancılar temsil etti. Ama Türk vatandaşıydılar. Buradan biraz kafayı esinlendir istersen.
- +1 yıl
ErtuğrulKARTAL1903 sacmalama Ertuğrul ben tarihciyim din karşıtları senin gibi hep okumayan insanlar. İlk PKK'lılar 1990 da meclise girdi. İlk ittifaklarıni da sizinle yani CHP ile yaptılar. Çünkü iki tarafta Amerikan mandası
- +1 yıl
@asiprens2905 Amerikan sömürgeciliğine karşı çıkanlar hep devrimciler oldu. Onları da bilerek astılar zaten. Tarihçiyim diyorsun da boş.
- +1 yıl
@ErtugrulKARTAL1903 Bugün bütün devrimciler emperyalist ABD nin kucağına oturmuş durumda örneğin ben Leninist-Stalinist ideolojiye sahibim diyen PKK ABD kucağında hoplatıyor
- +1 yıl
@Yalnız_adam_007 asimile say onları
- +1 yıl
Yorumlarınıza katılıyorum saygıdeğer hanımefendi sevgi ve saygıyla.
+1 yılBu feci olayda vefat edenlere rahmet , ailelerine sabır, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Ne kadar acı ve üzücü. Sorun neymiş anlaşıldıktan sonra ilgili açıklama yapılacaktır kesin. Sonuçta her. bilgi sızıntısı doğru olmayabiliyor ve panik havası yaşatıyor.
50 Yorumla
+1 yılYayın yasağı gelmeden önce videoları izledim Twitter dan. Yazık insanlara ya, Allah acil şifalar versin. Patlamanın etkisiyle camlarda kırılınca komple kan içindeydi insanlar. Yerlerde yatanlar, yakını için bağıran bir kadın..
Zaten twitterda birisi 14:41 gibi "PATLAMA GELECEK" diye tweet atmış. 17 gibi de gerçekleşmiş511 Yorumla- +1 yıl
abim bu haberi paylaştın ama başın belaya girmesin
- +1 yıl
Twitterdakilere ceza gelsin mümkünse, ben onların paylaştıklarını yazdım.
- +1 yıl
ama düzenlenen yasa saikiyi ile diyor yanı yayını yapanda o yayını paylaşanda yayan kadar eşit kusurlu oluyor 3 ila 5 yıl hapis cezasını içeriyor
- +1 yıl
Allah aşkına bu ülkede hangi yasayı doğru düzgün uygulayan var? Katiller serbest, hırsızlar dolandırıcılar serbest bana mı ceza var😑
- +1 yıl
üstünlerin hukukunu istersin hukukun üstünlüğünü mü iyi düşün derim
- +1 yıl
Kullanıcı ismi neydi nasıl önceden bilmiş merak ettim açıkçası söyler misiniz bende bi bakacağım
- +1 yıl
@sarafalanfilan Maalesef twitter'a bile giremiyorum ki doğru düzgün, erişim problemi var yoksa gönderirdim fakat kaldırmışlardır bence.
- +1 yıl
vpn programı yükle girersin
- +1 yıl
Sen gözünle gördün mü öyle bir paylaşım olduğunu
- +1 yıl
Ve girdiğinde basıp atarsan sevinirim hala duruyorsa
+1 yılÖlenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim ve yaralılara da acil şifalar versin rabbim. Ve geldik insanların bilgi sahibi olması gerekmesi gereken bir yerde RTÜK denen kurum neden bi yayın yasağı getirir ne kadar anlamsız ve saçma bi kurum
418 Yorumla- +1 yıl
@Gelduamol gerçekleri nasıl öğreneceğiz. Kendi acizlikleri ortaya çıkmasın siye yapmasınlar kesin. Seçim günü de böyle yaparlarsa ne diyeceksin
- +1 yıl
@Gelduamol madem öyle ve Allah göstermesin yarın bilmediğimiz bir şey olursa nasıl öğrenmeyi düşüyorsun söyler misin o zamanda mı propaganda vs olduğunu söyleyeceksin. Kendi acizlikleri vs çıkmasın diye karartma başka hiçbir şey değil
- +1 yıl
@Gelduamol tv haberi mi? Tarafsiz yayın mı kaldı. Özgürlüğünüz elinizden alınıyor ya yapmayın etmeyin. Ülkemden bi haberim şu an
- +1 yıl
@Gelduamol basın hürdür sansürlenemez… istibdat dönemini yaşıyoruz resmen
- +1 yıl
@Gelduamol nasıl basın değil orada da bir çok haber sitesi var. Bireysel haber yapnlar var. Bu ülkedeki çoğu adalet sosyal medya sayesinde yerini buldu.
Yarın birgün başına bir şey gelirse sesini duyurmak üçin sosyal medyayı kullanamayacaksın - +1 yıl
@Gelduamol dikkat et de o ateş bir gün seni de yakmasın ))
- +1 yıl
@Gelduamol sen düşünme kabiliyetinde yoksun olduğun için bunları yapıyorum yoksa inan yapmazdım ))
- +1 yıl
@Gelduamol ya sus youtube bile kaptmışlar
- +1 yıl
Elif sürekli ağzına allah lafını alıyorsun ama hayat tarzının islamla alakası yok
- +1 yıl
@Sabırsızbrad sanene ulan sana mı kaldı dürzü. Sen mi engel olacaksın, kimsin sen? Senin hayat tarzını sever. terbiyesiz kansız köpek. Hayat tarzıymış. sen yolsuzluk yapana, kul hakkına girene, yetim hakkını yiyenlere destek ver üstüne gel milletin karısını kızına laf at. Gtün yiyorsa gel ailesinin yanın da bakalım. Senin cibilliyetin skm.
Çok istiyorsan anana peçeyi tak, kendine de 3-4 tane baba edin, sktrın gıdın arabistsna. - +1 yıl
@Crazychild00 sgkodumun oğlu anani * senin ben kızı tanıyorum nasıl biri olduğunu biliyorum
+1 yılHer seçim öncesi ülkede bir kaos ortamı oluşuyor bu tesadüf değil heralde. Teröristleri ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz diye İçişleri bakanı patlama sırasında Suriye'de açılış yapıyordu ulan sen önce kendi iç güvenliğini sağla! Aldınız IŞİDcileri ülkeye elini kolunu sallayan girdi şimdi de bombalar patlıyor işte
30 Yorumla- 14 Yorumla
- +1 yıl
Bir bura kalmış zaten kapatılmayan sosyal medya
Bildiklerin sende kalsın genç. Paylaşma. Ölü yaralı sayısını buradakiler bilmesi... Kimseye fayda sağlamayacak. RTÜK doğru kararı verdi. Ayak takiminin dengesizligini frenlemek lazım böylesi zamanlarda. Aşağıdaki politize beyinli mankurtlarin lakırtılarini okuyunca... Bir kez daha doğru karar vermiş RTÜK dedim.
20 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin bunu yapanların. Fakat haber ve internet yasağı getirmek de bunu yapanların istediği şey işte. İnsanların korkması, hiçbir şeyden haberi olmasın, engellensin terör örgütlerinin istediğini şeyler ve amaçlarına ulaşıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
@Consept34 ikna oldum şimdi o zaman
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlayla ilgili kimse bir sey bilmiyor ölü sayisi artti mi o bombayi hangi örgüt koydu (malum teror örgütü bolluğu) bu patlamada multecilerden biri mi yapti... bilmiyoruz... bilmedikce bekledikce ortam bence daha fazla karisiyor dogrular yanlışlar birbirine girdi...
10 Yorumla Detaylar belli olmadan üzerinde konuşmak zor, zaten yayın yasağı da geldi çok bilgi sahibi olamayacağız gibi.
Ölü ve yaralılar var, çok üzücü bir olay.
Umarım olabildiğince az hasarla atlatabiliriz.
Eğer bilinçli, kasıtlı yapılan bir şey ise ne yazsam az kalacak...
10 YorumlaÇok üzüldüm bugün normalde taksime gidecektim gezmeye ama plan uymadı iptal oldu diye gidemedik bir yandan kendim gitmedim diye seviniyorum bir yanda da vefat eden yaralanan insanlarimiza üzülüyorum çok zor bir şey bugün birde üstüne yakınımın memleketten vefat haberi geldi günüm zehir oldu 🙁
00 Yorumla
+1 yılOradaydım yorum fotoğraf video veyahut üyelerin sorumluluğunu üstleniyo musunuz? @KızlarSoruyor kayıt olunca sözleşmenizde üstlenmediginiz aleni açık madem öyle yayın yasağı getirilen haberlere neden müsaade ediyosunuz?
34 Yorumla
Soran+1 yılYayınlamak yasak değil ki KS sadece bir suç durumu olursa sorumlu değiliz diyor. Yani paylasimlarından sadece sen sorumlusun
- +1 yıl
Sorundan bahsetmiyorum gelen yorumları inceledim kişileri zan töhmet altında bırakacak beyanlar mevcut evet kişi kendisi sorumlusu burada ayni noktadayız basin açıklaması gelmeden halki toplumu infial yaratacak söylemler suçtur suçu üstleniyolar mı? Şu an vpn ile sosyal medya hesaplarında dolaşım dahi kısıtlandı bant kısıtlandı bazı hesaplar inceleme altına alındı siz admin misiniz?
- +1 yıl
yayınlamak ve bilgi vermek suç değil ama milleti yanıltmak ya da yalan bilgi vermek suç. bu paylaşımda hiçbir sorun yok şu anki haliyle. mesela İstanbul valisinin yayımladığı 6 ölü, 53 yerine gidip 20 ölü falan yazmak suç. dolayısıyla herkes kendi yaptığı paylaşımdan sorumlu olur ki bu sadece KS'de değil her sitede böyle. doğru haberi verirsen hiçbir problem yok
- +1 yıl
@Quelina galyana ve infiale diye söyledim yukarıda ayrica kayit sözleşmesinde suç unsuru olan sorumluluk üyelerin sorumluluğu altındadır bunlar farkli şeyler benim abrat gösterdiğim yorum beyanları yerlikaya nin açıklamasına binaen eşdeğer postlarda problem görünmüyor. Yayımlanan paylaşımların gerçekliği şüpheli 10 sene önce video fotoğraf kirliliği dönüyo ortalıkta
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe hakla susturuluyoruz biz? Ortada bir olay olmuş ve bizim bilgi sahibi olmak hakkımız. Fotoğrafları görmek istemeyenler bakmayabilirler ama kimsenin sosyal medyaya erişimini yasaklamamak gerekiyor. Bu nasıl bir katı kuralcılık? Kuzey Kore'ye döneceğiz iyice.
31 Yorumla
+1 yılPatlamanın şiddetine ve fotoğraflarına bakarak maalesef daha da kötü haberler gelecek bence. Allah sonumuzu hayır etsin. Gerçekten artık bu ülkeden yıldım.
431 Yorumla- +1 yıl
Tamda ülkeyle alakalı
- +1 yıl
Seçim yaklaştı 💁🏻♀️ ve bir şey daha var ama başına bir şey gelsin istemiyorum çok meraklıysan git araştır
- +1 yıl
@nursu0236 he zaten bi türkiye aldi mültecileri🤦♀️
- +1 yıl
Hey Allahım ya
- +1 yıl
@yenibirii = 🧠🚫
- +1 yıl
Patlamanın videosuna ulaştım Terör eylemi gibi durmuyor Kaldırım altından gelen bir patlama yuvarlak şekilde he yinede ihtimal sıfır değil ama olayı siyasileştirmek saçma bir diğer gurupda Pkklıları belediyeye aldınız diye suçluyor gerek yok bunlara bu yuzden zaten yayına yasak geliyor. Milletin derdi secim oy olmus
- +1 yıl
O yüzden İnternet çöktü ınstagrama falan girilmiyor anlıyorum evet
- +1 yıl
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE dediğim gibi ihtimal sıfır değil tabi Ama kaldırımın altından geliyor ve yuvarlak biçimde Saçılma dağılma yok gibi Bakalım gorecez neymiş
- +1 yıl
Bu ülkeden yıldıysan sınır kapısı orada gidebilirsiniz zorla tutan yok
- +1 yıl
@SinNEMCÜKLE hanıma katılıyorum bu arada
- +1 yıl
🐑
- +1 yıl
Zoruna giden benim yorumun altında vızıldıyor. Bi bitmediniz
- +1 yıl
4 gözlü belediye başkanı ne düşünüyor acaba bu konuda merak ediyorum doğrusu
- +1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 lan konya beyefendisi sen bu siteye nasıl girip de yazabildin IQ nasıl yetti lan hayret kaldım 😅😅
- +1 yıl
132 IQ ya sahibim canım benim umarım sana yeter
- +1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 Knk niye cevap veripde IQ nu onun seviyesine düşürüyorsun ki sen?
- +1 yıl
Kiminle muhatap olması gerektiğini öğrenmesi lazım böyle geri kafalı birinin
- +1 yıl
- +1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 bana bak aktroll rezil olma sus. Şu ülkenin hudutunu avm kapısı kadar koruyamadınız susun lan artık.
Gelmiş bir de ekrem imamoğluna laf atıyorsun canım adam belediye başkanı ülkenin iç güvenliğinden mi sorumlu.
Susun artık ya konuştukca cahilliğiniz yüzünüzden akıyor. - +1 yıl
Zora gelince hemen ak partili olduğumu iddia etti daha hangi partiyi tuttuğumu bilmiyor geri kafalı işine gelmeyince beni Ak troll yaptı câhiller böyledir işte kıçı sıkışınca ne yapacağını şaşırdı
- +1 yıl
HDP'yi meclise CHP soktu soktuğu gibi temizlesin 4 gözlü belediye başkanına öyle söyleyin oda diğer 4 gözlü parti başkanına söylesin
- +1 yıl
4 gözlü parti başkanı birde utanmadan başsağlığı mesajı yayınladı bugün 🙂
- +1 yıl
@Konya_Beyefendisi42 Adamlar daha geçen Tsk kimyasal kullandı diyen kadını savundular Genel başkanı ypg yi terorist olarak gormeyiz diyor sezgin millet vekili pkk cenazesinde belediye zaten pkklıylı isimler alınmış gidip akplilere ye koruyamadınız diye laf atıyor. Ne lahana turşusuysa kendileri tertemiz mubarek 🤣
- +1 yıl
Yeter ya gidin özelde tartışın ikide bir sizin yüzünüzden bildirim geliyor ☹️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPatlamanın emri kobaniden pkk tarafından verildi bu ülkede bunca vatan haini varken 6 yıldır patlamayan bombanın bu gün patlaması çok normal bence vatan haini hpkk lılar olduğu sürece bir şey değişmez ama değişecek onlara rağmen değişecek hepiniz göreceksiniz vatan hainleri burası Amerika uzantılı bir sitede Türkiye lehine ne konuşulur ki sitedekilerin çoğu vatan Haini amerika mandasını isteyen şeref yoksunu insanlar var
00 YorumlaHayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara geçmiş olsun diliyorum.
Ne yazık ki birileri can derdindeyken birileri keyfine devam ediyor. 2-3 güne kadar büyük çoğunluğu bu olayı unutup normale döner.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUlan savcıyı ne ara buldun da yasak koydurdun elimiz kulağında savcı elinde kalemlemi bekliyordu maşşallah
Bu kadar saklandığın göre olay vardır birilerinin parmağı alışkınız biz millet olarak
10 Yorumla
+1 yılHer geleni Ülkeye alırsak böyle olur Antalyada ve İstanbul'da Çok fazla psikopat yabancı var Hepsi yabancilardan geliyor Ülkeyi bit pazariba çevirdiler
20 Yorumlaarkadaslar devlet niye boyle paylasim yapilmasin diye interneti kesiyolar snapchatte gördüm. feci sekilde can vermisler birinin bacagi kopmus birrinin kolu sözde polisler giriş vr cikisi termal kamerayla konyrol ediyolar Allah rahmet eylesin
03 Yorumla
+1 yılPatlamaya ilişkin yayın yasağının getirilme nedeni halkı korku salmasın diye yoksa youtube da Ankara otogarı patlaması gibi binlerce iğrenç görüntü var. Bu patlamaların devamı gelir mi bilinmez ama kalabalık yerlerden uzak durmakta fayda var.
00 Yorumla
+1 yılÜlkede 8 milyon tane yabancı uyruklu var böyle olacağını en başından biliyorduk buna şaşırmadım. Bu yabancı sığınmacıların hepsi canlı bomba eğilimde.
30 Yorumla
+1 yılHain şerefsizler bunu insanımıza vatnımıza milletimize yapanları kınıyorum, yakınları zarar görenlerin ailelerine sabır diliyorum, Allahım herkese sabır güç kuvvet versin
10 YorumlaCok ûzüldüm, Allah rahmtet eylesin, yakinlarina sabir versin.
Böyle bir habende yayin yasagi ne amacla konuluyor aklim almiyor, anlayan varsa aydinlatin lütfen. Ve buna Kim karar veriyor
11 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok yakınlarda değilim. Allah rahmet eylesin, yakınlarına acil şifalar dilerim.. Ülke güçlendikçe terör saldırıları başlıyor. Yapanlar, yaptıranların umarım yanına kalmaz..
10 Yorumla - Gündem konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBilinenler bunlar acaba gerçek sayı bu kadar mı?
Yayın yasağı gelmeden önce yayınlanan görüntülerde nedense ben daha fazla gördüm ama inşallah ben yanılmışımdır.10 Yorumla
u +1 yılÇok geçmiş olsun, umarım kimseye bir şey olmamıştır. Ölü veya yaralı yoktur 😕
12 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef var 😔
- +1 yıl
Evet, soruyu görünce bi bakayım dedim.. çok üzüldüm.. başımız sağ olsun.
- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl7 Haziran 1 Kasım arasında bu ülkeyi kim kan gölüne çevirdiyse yine aynı zihniyete sahip kişiler yapmıştır
20 Yorumla İşi gücü yok bunların, sosyal medyayı kapatıyorlar
Haber alma özgürlüğü denen bir şey yok. Böyle bi saçmalık olamaz.20 Yorumla
+1 yılYakınlarda değildim.
Hazımsızlık mı diyen arkadaş burdan cahil cesareti olduğunu için biraz kıskandığımı dile getiriyorum keşke biraz yaşının getirdiği olgunluğunu kullansada engellemese00 YorumlaBüyük geçmiş olsun, ölüve yaralı sayısı daha az demişlerdi, çok acı çok üzücü... Allah ölenlere rahmet etsin yakınlarına sabır versin, yaralılara acil şifalar! Terörizme hayır!
00 Yorumla- Gündem konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılYakınlarda değilim vefat edenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Az önce instangramda bir sayfa patlama sonrası görüntüleri paylaşmıştı..
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'un ne Türkiye'nin başı sağ olsun Rabbim ülkemize ve milletimizi vermek isteyen Vatan hainlerine ve terör örgütlerine fırsat vermesin inşallah kahrı perişan etsin hepsini
00 Yorumla
+1 yılKazazedelere büyük geçmiş olsun, hayatını kaybedenler için Allah rahmet eylesin. Umarım büyük bir eylemin küçük bir başlangıcı değildir, rabbim korusun bizi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlenlere Allah rahmet eylesin yaralılara Allah acil şifa versin evet ben 1 haftadır hep oraya gitmeye hayal ediyordum çünkü görmediğim yerdi İstanbul'da yaşıyorum ama bana baya uzak iyi ki kimseyle gitmemişiz üzüldüm açıkçası galiba bu gidişle İstanbulu istediğim gibi görememicem her an İstanbulu görmek kalksam gitmek istesem bana birsey olacakmış gibi aileme birsey olacakmış gibi hissederim artık normalde İstanbulu çok severim ama böyle olaylar yüzünde sevemiyorum artık
10 YorumlaVideoda patlama çok kötü görünüyor. Yakında olanlar varsa çok geçmiş olsun :(
30 Yorumla
+1 yılSus pus olmuş hersey sadece 4 duvar arasında konuşmaya ve susturulmaya mahkum kalmış bir ülkede yaşamak çok ağrıma gidiyo diyeceklerim bukadar
11 Yorumla
+1 yılSansürsüz bir şekilde patlamayı ve ölenleri izledim. İsteyenler sansürsüz izleyebilmeli. İnsanların haber alma hakkı engellenmemeli. Bırakın da hassasiyeti izleyen kişi belirlesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı görüşleri paylaşmak eminim sorun çıkarır ama olayı baya bir araştırdım her şey çok net bir şekilde anlaşılıyor şuanlık ama dediğin gibi yayınlama yasağı olduğu için susmak ve olayın aydınlığa kavuşmasını beklemek en doğrusu
10 Yorumla
+1 yılTelegramdan güncel bilgilere ulaştım bir kaç yerden de ama paylaşmam. Allah rahmet eylesin eminim ki planlı bisey
10 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin rabbim düşmana fırsat vermesin inşallah çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum 😢😢😢😢
10 Yorumla- Gündem konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılYayın yasağı neden geliyor bunu anlamıyorum. Yani önemli bir mesele neden haber alma hakkı engelleniyor?
19 Yorumla- +1 yıl
Görüntülerin hassasiyetinden bence
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 yahu hiç mi hassas görüntü görmedik. Görüntüler konusunda belli kurallar var zaten. En ufak bir toplumsal olayda yayın yasağı geliyor. Haber alma hakkımız engelleniyor
- +1 yıl
arkadasim bu patlama teröristler tarafindan yapiliyor ve amaclari zaten gundem olmak, buradaki amac teror propagandasi yapilmamasi ve ekmeklerine yağ surmemesi... Sosyal medya da her turlu her seyi gosterebiliyor ve toplum huzuru ve psikolojini bozabiliyor... sonuc olarak resmi bir aciklama yapiliyor ve her turlu haberi duyuyorsun... biraz daha kapsamli dusunursen anlarsin..
- +1 yıl
@sEn_tabiki_26 toplum huzuru zaten patlama ile bozuldu. Haberinin yapılmasına engel olunmasını fikren doğru bulmuyorum
- +1 yıl
Toplumun huzurunu evet bu tarz eylemler bozar, haberin yapilmasina engel olsa zaten hic duymazdik, amac ta haberi sosyal medyada yalan yanlis bilgilerle susleyip gundeme oturup istediklerini vermemek, bunu algilarsan zaten anlam verirsin.. su an haberin var.. ne istiyorsun? yaralilarin veya olenlerin videolarinimi bunlarimi gormek istiyorsun
- +1 yıl
@sEn_tabiki_26 şu an haberim eksik. Görüntüler değil derdim. Yasak olması sorun. Hangi örgüt üstlendi bunu öğrenmek isterim en başta. Amaçlarını anlamak isterim. Sürekli yasaklayarak insanları susturarak baskı altına alarak bir yere varılmaz.
- +1 yıl
Bunun anlaşılması için zaman lazım. Çalışıyorlar ve ilgileniyorlar. Ama yasak koymasa panik ve kargaşa kulaktan dolma bilgiler vs Bi sürü şey olacak. Toplumlar böyle böyle kaosa sürükleniyor. Çıkıp Bi açıklama yapmaları gerekiyor evet ama şu an olay çok sıcak
- +1 yıl
@UNUTMAKYOK2 yasaklara bu kadar sahip çıkmak doğru değil... Sadece bu kadarını söyleyeceğim... Daha da yorum anlamsız.
- +1 yıl
Bencede aman
+1 yılSeçimler yaklaşıor diye akla getirtendir. Umarım altından bu çıkmaz ve doğalgaz kaçağıfalandır
10 Yorumla
+1 yılYazmak istediğim o kadar çok şey var ki fakat susturulmak...
Yazıklar olsun sebep olanlara ve göz yumanlara !
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar neden istiklal taksim var beyoğlu var başka yerler var istiklal = bağımsızlık caddesi en önemli anlamlı cadde bir de neden istiklal uyarı mı bir fikri ya da mesajlarını yorumlayacka olan var mı? Bu olayı kim yaptı bir de?
00 YorumlaGündem konusunda 491 cevap paylaştı. Öncelikle başımız sağ olsun. İlk görsellerde 6'dan fazla ölü olduğu ortada. Neyse buraya bir şey yazınca suçlu oluyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKaynağı bilinmiyor denmesi saçmalık bariz terör saldırısı klasik seçim öncesi ülkeyi karıştırma çabası
00 Yorumlaherkes buradan konuşuyor iş icraate geldiği zaman tırt hep boş laf elinde telefon yazıyor herkes
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah-u Teala buyurdu ki;" Yer yüzüne benim iyi kullarım mirasçı kalacaktır." Böyle hain saldirilar bizi korkutama.
Ölenlere Allah merhametiyle muamele etsin.
Kalanlara da baş sağlığı dilerim.00 Yorumla
+1 yılFarkındaysanız kılıçdaroğlu abd de kaybolduktan yakın zamanda oluyor bu olaylar bakın görün bunun altından abd ve chp çıkmazsa
05 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim siyasetten anlamıyorsan yorum yapmam zorunda değilsin ben son zamanlarda gelişen olayları göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum
- +1 yıl
Bu patlayan bomba terörist işi hdpnin desteklediği terör örgütlerinin işi hpd de chp sayesinde meclise girdi sorumlusu dolaylı yoldan chp oluyor bu nedenle ben bilgiye dayalı yorum yapıyorum sizin gibi bir kişi ak partiyi kötülüyor diye binlerce kişi arkasından gitmiyoruz
- +1 yıl
Kardeşim ülkeye giren çıkan belli değil ülkeye mülteci alanlar ve bu bizim başımızda ki kim? bu olayları düzenlemek yerine gidip başka ülkelerle toplantı yapan bir başkanımız var bütün bu olanlar zaten suikast bilerek yapılmış olayları ört pas etmek için ben adalet üzerinde okuyorum biraz sağdan soldan bilgiler ile gelmek yerine meclis bilgileri ile geliniz lütfen chp başkan bile değil asıl bu ülkenin lideri hırsız terörist biraz gözünüzü açınız bazı olarlar örtbas edilip medyada gözükmüyor sizi kandırıyorlar ne yazık ki.
- +1 yıl
Seninle tartışmaya girmeyecem Haziran da görüşmek üzere
- +1 yıl
Tamam güzel kardeşim
+1 yılTam İstanbul'a gideceğim zamanda bu haberi almak kötü oldu 🙄 valla sokaklarında adım atmaya korkar oldum..
Ölenlerin mekanı cennet olsun 😔00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende taksimdeydim kaldığım yerin yakınında oldu ama tam görmedim. İnsanlar bağırıyordu sonra polis kapattı orayı. Terörist çok var özellikle mülteci gibi gelenlerde biliyoruz
06 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san kim osurdu garip osurdu
Cevap sahibi+1 yıl@Konya_Beyefendisi42 seçimde olabilir
- +1 yıl
Bence kürtler yapıyor onlar da terörist
Cevap sahibi+1 yıl@Konya_Beyefendisi42 olabilir
- +1 yıl
iyi misin Konyalı
Soran+1 yıl@Konya_Beyefendisi42 umarım elinde kanıt vardır. Yoksa isler senin için iyi olmayacak...
Ölenlere Allah rahmet eylesin yaralananlara geçmiş olsun umarım durumları iyidir ben bile görünce şok oldum 😕
01 YorumlaÖlenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralıların da biran önce sağlığına kavuşmasını.
00 Yorumla
+1 yılTerör saldırısı be planlı bir eylem hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum yaralılarada acil şifalar versin rabbim
03 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkeyi mlsf ben yönetmiyorum @Xmorx
+1 yılAllah yardımcıları olsun çok kötü bir olay patlama anını izledimde birileri yine seçim öncesi düğmeye bastı... umarım devamı gelmez..
00 YorumlaÖlenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralıların da biran önce sağlığına kavuşmasını.
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat