İstanbul'da kıyamet kopucak milyonlarca insan büyük İstanbul depreminde ölecek?

Yüzde yüz kesin gerçekleşicek İstanbulsa büyük yıkıcı bir deprem olucak şiddetti 7.5 7.9 arasında japon jeolog bilim adamları ve Naci görür celal Şengör bas bas bağırıyorlar celal Şengör İstanbuldan kaçın diyor o gün kıyamet kopucak depremde milyonlarca ev ve milyonlarca insan enkaz altında kalıp ölecek ben Kartal'da yaşıyorum celal Şengörun videoları var riskli tehlikeli semtler arasında Kartal da var denize yakın fay hattı geçiyor bizim binada direk yıkılır müteahhitler kar etmek için fazla para kazanmak için malzemeden çalıyor dandik kağıttan evler yapıyorlar gerçekleşecek muhtemel depremde 20 milyon insan yaşıyor İstanbul'da 8 ya da 9 milyon insan ölecek yüzlerce video yapıldı bu deprem hakkında onlar söylüyor bilim adamları da aynısını diyor İstanbulum yarısı gidicek bende ailemde İstanbul'da yaşayan milyonlarca insan bir gece ansızın molozlarım altında acı vererek ölecez can vericez. Ve bilim adamları japon deprem uzmanlarinun söylediğine göre bu depremin 10 yıl içinde gerçekleşme ihtimali yüzde 100 yani bu demek oluyor ki bu 10 yıl içinde her an olabilir ama benim tahminime göre iç sesim max 4 5 yıl içinde büyük İstanbul depremi Olucak diyor 10 yıl içinde kesin olur artık 3 mü 4 mü 5 mi 6 yıl sonra mi olur bilemeyiz ama olucak Maalesef ki
İstanbul'da kıyamet kopucak milyonlarca insan büyük İstanbul depreminde ölecek?