Ay ben hayret ettim valla resmen 20 yaş gençleşmiş adam :D dolandırıcı ama aklı çalışıyor. Milleti dolandırdığı paralarla estetik yaptırmış bi de yüzünü değiştirip tekrar dolandırıyormuş

Ay ben hayret ettim valla resmen 20 yaş gençleşmiş adam :D dolandırıcı ama aklı çalışıyor. Milleti dolandırdığı paralarla estetik yaptırmış bi de yüzünü değiştirip tekrar dolandırıyormuş
Aklı dolandırmaya çalışıyor ama başka bir işe çalışmıyor bence, azraille mukavele imzalayamaz. Bence o akıllı değil millet saf. Saf temiz oldunca insanlar daha uyanık oluyorlar özellikle böyle tipler. Yarın dolandırdığı insanlardan bide dayak yerse veya herkesin gözünden düşerde yalnız bahtsız kalırsa ne olacak oturur manzaraları tek başına izler para her zaman mutluluk getirmez kaybeder insan, yani öyle bu işler.
Tipini ciddi şekilde merak ediyordum ve sonunda görmüş oldum. Gerçekten çok ciddi değişmiş yani enayi yerine koyduklarının parasını adam kendisine yatırım yaparak kullanıyor demek ki.
Evet daha yeni gördüm haberi adam akıllı tebrik ediyorum ben sen beyinsiz olursan gelen vurur giden vurur türk kızları da öyle gelen vuruyor giden vuruyor
Cevap
32Cevap
İyi bir değişim olmuş.
Resmen şimdiki hali oğlu gibi duruyor. Estetiği yapan doktoru tebrik etmek gerekiyor oldukça başarılı bir iş olmuş. Normal bir arkadaşlık ve ilişki de ne erkek ne de kadın hiç bir zaman birbirinden borç para istemez. Para istiyorsa o kişiden uzak durmak gerekiyor
Aynen doktor başarısı kesinlikle burun bile nasıl doğal
Ben dolandırıcılık yapanları seviyorum. Çünkü paradan para kazanmaya çalışan bedavacı kıt beyinleri kekliyorlar. Hele bizim insanlarımız çiftlik diye bir sığırın peşine bile gittiler. Bu adamı da sevdim.
Ya millet nasıl bu kadar saf oluyor ya hiç tanımadıkları kişilere yüzlerce binlerce milyonlarca veya daha fazlası paralarını kaptırıyorlar anlamış değilim. Biz milletten 5 tl istesek vermezler 😆
En tehlikeli müvekkil grubum dolandırıcılar... Çok akıllıca yaklaşmak lazım valla vekalet ücretini peşin almadan kalem oynatmam 🤣
Adam sağlam değişmiş. Hoş olmuş.
Adamın etnik kökeni değişmiş... O derece estetik operasyon iyi olmuş. Yani para işte.. Nelere kadir...
"Dolandırıcı ama aklı çalışıyor." 😂😂 aklı çalışmasa zaten dolandırmaz.
Para insanı değiştirir harbiden öyle adam evrim geçirmiş valla kardeşim kanmayın zeki adammış şimdi yaptığı estetik ömür boyu onunla kalacak. 😊
50 milyon dolandımış. adam telefon ediyor ne cesaret. yakında yakalanır. müge hanımdan kurtulamaz
Ee bu bayağı yakışıklı olmuş. Öncesinin o olduğuna kim inanır 🤣
Dışını değiştirmiş ama karaktersizliğine maalesef estetik işlemiyor.. Keyifli günler..
Aman Allahım ne olmuş ona öyle. Doktor iyi iş çıkarmış : ))
Adam işi ticarete dökmüş dolandırdığı yüzle bile dolandırıcılık yapıyor :))
Şimdi hapiste yine onun estetikli suratını eskisi haline dönüştürürler yumrukla dayaklı
adam akıllı değil insanlar çok canım ondan dolandrıyor
Ulkede boyle p1slikler var tamam da bunlara inanan cahil milletimize ne demeli?
Adam bayanı yakışıklı olmuş. Aynı zamanda bayanda genç görünmüş.
İlk hali daha iyi geldi bana daha erkeksiymiş
Aklı çalışmayan biri milleti dolandiramaz zaten, aklı çalışmayan, dolandirilan millet
Herkesi , sülaleyi dolandıran amcamdan bekledigim performans 😂
Doblocu Osman abiden Audi'li Gökhan Bey' e dönüşmüş :D
estetik çok kötü Bi şey ya evleniyorsun çocuk oluyo başka birinin sanki 😂
Hey Allah'ım gün geçmiyor ki ne saçmalığa tanık olacağız 😂
Çirkin değiliz sadece fakiriz sözünün vücut bulmuş hali olmuş
Olum bu adam estetik olmamış yeniden döllenme yöntemiyle dünyaya gelmiş
Ala hala programda ben duymadım estetik demediler sanki
Ne zaman akp iktidara geldi hırsızlar dolandırıcılar tavan yaptı adalet zaten satılmış tosunlar çoğalıyor her gün böyle şeyler duyuyorum.
Şu karıda tip yok uslup yok ne diye meşhur ettilerse 🤣 harbiden olay çözüyor zannedenler var birde, bir savaş çıksada hepsi telef olsa keşke
Hahahha yok artik vay anasını 😂
Sanki başka biri gibi baya yakışıklı olmuş bence :)
İyy bunun önceki hali iğrenç istediği kadar yapsın genetiği kötü midem kaldırmaz vala bunu
Karakter meselesi yarin illa ki başına bir sey gelir nereye kadar böyle gidecek
Sen sus occccc memleketime laf ettin sen p. c
Nereye gittiyse artık bu nasıl bir estetikrir maşallah Allahım ya kim bilir nasil paralar vermiştir buraya
Adamın mesleği çok iyi bence işine yatırım yapmış
gençleşmiş resmen bu kadar mı fark eder
Estetik baya ilerlemiş😅
Kafasını çalıştırmış 😄
Valla doktoru kimse helal olsun
vay babağun kemiğuna
hasan abiden berkecana dönüşmüş adam 😃
Kahkaha attım ilk okuduğumda hala gülüyorum
Dün arkadaşım göndermiş şok oldum 😂
Agzi laf yapiyor agzi
gece ile gündüz gibi olmuş
Adam bildiğin Paul Walker olmuş.