Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Yerli otomobil markamız yollara çıkmasına az kaldı. Togg banttan inme törenine Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu davet edilmelerine rağmen programıza uymuyor diyerek katılmıyacaklarmış. Temsilci göndereceklermiş. 29 Ekim'de böyle ülkenin gelişimi için yapılmış adım için biz istemiyoruz iktidarın yaptığı hiç bir şeyi mantığı ile programımız yoğun diye katılmamalarını nasıl buluyorsunuz?
Ama şu açıdan bakarsak istemiyoruz düşüncesi oluşturan bu girişim yarın bir gün onlar kazanırsa fabrikaları kapatacaklar mı Togg piyasadan silecekler mi? Onlarca yatırımı durdurup çalışanları işsiz mi bırakacaklar.
Elbette hayır devam ettirecekler buna rağmen nedir bu tavırları?
Ülkenin gelişimi için yapılan her adımı desteklemeleri gerekmiyor mu siyasi partilerin?
Bu arada banane aralarında ki sorunlardan ama böyle yaparak onlara olan güveni sarsıyorlar.
Günümüzde çok geç kalınmış ancak geç olsa da yine atılmış iyi bir adım umarım daha ileri taşırlar, bir gün bizler olmasak dahi ileride torunlarımız belki onların çocukları sıfır araba alabilecek güce erişebilirler, ancak bu sadece araba ile olmaz, araba yalnızca tek bir adımdır. Daha ilerisi daha çoğunu yapmamız gerek, ki atılan adımlar daha fazlasını gösteriyor, bu sebeple ki mevcut iktidarın ya devam etmesi ve ya mevcut muhalefetin politika değiştirmesi gerekmekte.
Muhalefetin gördüğü ve açıkça olan şey şu ki iktidar gerçekten bu konularda çok büyük başarılar elde etti, daha da edecek, bu sebeple ki bu başarıları milletin faydasına olarak görmeyip, kendi yapamadıklarını bir başkasının yaptığını ve hedeflediğini ve hatta rüyasında dahi görmedikleri adımları attıkları için hazmedememektedir.
Bu sebeple ki muhalefet bu gibi olaylara pek katılacağını düşünmüyorum.
Kılıçdaroğlu ve Akşener'in tutumuna doğru demiyorum fakat iktidarın da tutumu doğru değil bu projeye. Tabi ki kim başa gelirse gelsin mevcut projeler devam edecek ama iltidar kendileri giderse hepsi duracak gibi bir izlenim bırakıyor. Ayrıca aklımızla da oynamayı seviyorlar. Yerli ve milli diye bir slogan tutturmuşlar, ama ne gerçekten sanıldığı kadar yerli, ne de alım gücüne hitap açısından milli.
Hiç bir şey yüzde yüz yerli olamaz özellikle bir çok parçadan meydana gelmiş ürünlerin ama marka adı olarak ve bir çok hakların sahibi olunca öyle oluyor. Sadece bu tutumları çocukvari profesyonel bakış açıcıyla hareket etmeleri lazım.
Kendileri böyle halkın ülkenin ilerisi için gerekli savunma ve ekonomik gelişimi olan bir çok şeyde böyle yaklaşıyorlar. Onlar birbirlerine programım yoğun diyerek bahane uydurması kendi içlerinde birlik beraberlik sergilenmesi noktalara da ayrışması halkın da fanatikleşmesine sebep oluyor
Siyasileri o kadar gözde büyütüyorlar ki Atatürkle peygamberle kıyaslıyorlar.
oysa aldıkları eğitimleri veya paraları ünvanları bir kenara dursun seçimle seçilen sıradan insanlar onlar profesyonelce bakmadıkça halk büyüttükçe büyütür.
Bende katılmam olsam Ucuz dediler Bu fiyata kim alabilir o arabayı Max 700 000 TL olmalıydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Jaguar markasiyla ayni fiyata satilak Turk markasini hangi Amerikali, Avrupaliya satscaksiniz. Secmenlerin gozunu boyamaktan fazla nasil bir gelisme saglayacak bu proje? Halkta kimin milyon parasii var togg alacak. m
Bunu açıkladım partiler geçici bunu böyle düşünen parti başkanları kendi güvenlerini sarsıyorlar madem başarı olarak görmüyorlar bu adımları o zaman kendileri başa gelince yok etmeyeceklerine göre hazıra konacaklar zaten bu işi profesyonelce görmüyorlar aralarındaki soruna değil geleceğe odaklı olamıyorlar.
Bu iş artık Türkiye'nin arabada ki geleceğinden çok malum parti propagandasına döndü. Katilmamakta gayet haklılar. Zaten motoru ve dizaynı İtalyanlara ve daha 6 ülkenin parça tedariğiyle ortaya çıkan bir araba için fazlaca propaganda döndü.