Güncellemeler
1 yıl
erken secim istiyorlaesa adaylarini da açiklasinlar. Gerçekten en beceriksiz muhalefet
Ak partinin adayi belli erdogan ancak muhalefrtin adayi belli degil. ya imamoglu olucak ya da yavaş. Hangisi olucaksa niye açıklanmoypr. Yoksa ozgur ozel kk gibi son dakika kendisini mi dayatmayi planliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adayin gizlendigi yok. Özgür Özel acik acik söyledi, aday ya Ekrem Imamoglu ya da Mansur Yavas olacak.
Hangisinin aday olacagi, secim dönemi belli olacak, parti icinde daha karar verilmedi.
İki isim de istiyor gibi. Eger adayı açıklamayı geciktirirlerse iki isimde birbirine duser. Kim aday olacaksa belirlenip aciklanmali ki neden bu kadar kararsiz kaliniyor onu da anlamadim mansur imamoglundan daha çok sevildiği net olarak belli
İki isim de cumhurbaşkanı adayiymis gibi hareket ediyor. Bu acemilik ve plansızlık olarak gozukuyor iyi bir imaj degil. iki isimle de konuşulur aday belirlenmeli şahsen benim istegim yavaş cumhurbaşkanı adayı olsun başbakan da omamoglu olur parlamenter sisteme donulurse. Ancak aday, oy alma potansiyeli daha yujsek olan isim yapılmalı.
Adayin son anda açıklanması secmende iyi bir imaj yaramıyor. Seçmen diyor ki bunlar adaylarına guvenmiyor son dakika acikliyr bunların guvejmedigine ben niye guveneyim. Bence siyasi bir hata bu.
Secmenin öyle bir derdi yok. AKP muhalefetin adayini karalamak icin belli olmasini istiyor ve öyle bir algi yaratmaya calisiyor.
Secmen icin fark etmez, Ekreme'de Mansura'da oy verir.
bence mansur kazanacak aday mansura guvenilmeli ve secmene de adayımiz mansurdur diye söylenmeli. bak bahceli ozguvenli sekilde adayımiz erdogan diyor muhalefetin kaybetme sebeblerinden birisi de bu ozguvensizlik.
Bak dediğim tam olarak bu. Kaybetme sebeblerinden biri de bu osguvensizlik. Neymiş adayimiz karalanacakmis adayina guven yav biraz. Bu kadar korkaklıkla seçime mi girilir. Halk korkaklığı fark eder ve sevmez kardesim. Mansur yavaş da karalanacak bir aday degil imamoglunu pkk diye karalarlar ise de yarar ama mansura hiçbir şey yapamazlar. Hiçbir şey
Biraz da adaya guvenmek lazım, ersogan illaki kara propaganda yapacak onunla mücadele edemeyecek birisi zaten hiçbir zaman kazanamaz.
Yani taktik açıdan adayin son anda açıklanması bence buyuk bir hata. Kaybetme sebeplerinden birisi. Kilicdaroglu nun kaybetme sebeplerinden birisi de buydu.
Halkın gozunde korkak, çekingen vs. birisi olarak goruluyorsun. Turk halkı ozguvenli insanları sever. Yani bu adayı geç açıklama seçimi kaybetmenin tek sebebi değil ancak Yuzde 1 oy bile kaybettiyorsa ciddiye alinmalkdkr. Sonuçta erdogan da yuzde 52 ile aldı fark atmadı.
Halk Ekreme''de Mansurada oy verir. Halk icin hangisi önemli degil.
Patronlarından haber bekliyorlar kimi göstereceklerini onlar söyleyecek
Seçim mi var
seçim yoksa bile aday belli olmalı. Akp nin belli mesela. Muhalefet niye gizliyor onu merak ediyorum. Amacı ne. Böyle gizlemesi acaba son dakika birini mi dayatacaklar diye dusunduruyor
Hiç belli olmaz bunlara ama tarih resmi olarak açıklanınca söylerler gibi
Bence şimdi açıklanmali