Ben kesin o yaparlar diyordum neden böyle bir şey oldu cumhurbaşkanı olmak istemiyor yanaşmıyor neden ki?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mansur Yavaş'ın aday olmasını istemiyor koalisyondakiler. Asla samimi değiller keşke Muharrem İnce tek başına iktidar olsa ben onu destekleyeceğim.
Keşke olsa ama olacak mı bakalım ben de onu destek lerimmmm
Dinliyorum en mantıklı gelen Muharrem İnce. En büyük eksiğimiz olan eğitim konusunda bana umut verdi açıkçası. Tarikatları eğitimden sileceğim dedi daha ne olsun ne isteriz ki
Ee o aday olacak mı ben de onu beğeniyorum ama
Olacak diye biliyorum onlar da koalisyon kuracaklar galiba
Ülke bokçukuruna dön duuu
Memleket meselesi düşünmekten kafayı sıyıracağız artık
çünkü muhalefet ve iktidar birlikte hareket ediyor, çok güzel tiyatro döndürüyorlar
Saçmalama ya olamaz öyle bir şey ne alaka yani Cumhurbaşkanı sanki silahsız mı dayadı Kılıçdaroğlu aday olsun diye
K. K Erdoğanın adamı bence a*k
silah dayamasına gerek yok ki herkesin kendi çıkarını gözetmesi yetiyor, insanlar Mansur Yavaş'ı istiyor veya Ekrem İmamoğlu ama inatla kendisi aday oluyor buda iktidarın işine geliyor aynı zamanda kendi işine de geliyor, bakma mitinglerde atıştıklarına çok severler birbirlerini
İstese de olamaz. Muhalefet partisi kendi içerisinde bir saltanat, aday Kılıçdaroğlu olacak, kim nasıl engelleyebilir ki..
Kılıçdaroğlu çok tutarsız konuşuyor tamam masaya yumruğunu koyan bir tip değil baskın değil belki ondan oy vermeyecekler ama bari biraz daha mantıklı birini seçsinler
Yazık biz gençlere
Chp de atatürk dahil şimdiye kadar sadece 5 genel başkan oldu, inönü, ecevit, baykal ve bay kemal. Koltuğa biri oturunca başkası indirebilene kadar inmiyo ;)
Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklemiyorum ama makarnacı da değilim senin gibi
🤪🤪🤪🤪🤪
Akp li olduğuma dair en ufak bi brif vermedim
Bay kemal diyende ebemdi zaten
Bay kemal artık kendi kendine bile bay kemal diyo. Kemal Kılıçdaroğlu akp li mi oldu, senin mantığına so
Eskiden siyasetçiler birbirlerine nasıl hitap ederlerdi şimdi yok bay Kemal bilmem ne adam da muhtarı tipi var ancak ama Cumhurbaşkanı çok ilginç
Sen oyunu kime vereceksin
Anayasada birine filan bey beya filan hanım demek yasak, bay filan veya bayan filan demen lazım. Bunda büyütecek ne var. Erdoğanın eleştirilecek hiçbişeyini bulamadın da bay kemal e mi takıldın?
Yani akp ye oy vermezdim belki de bana makarnacı dedin, hakkaten en sevdiğim yemek de makarna, mecbur ampule basıcam
Bay Kemal dalga geçermiş gibi duruyor ya sen hangi siyasetçinin böyle üslupla konuştuğunu gördün Erdoğan'ın çok eleştirilecek şeyi var adamı komple sevmiyorum zaten diğerlerine kıyaslayacak olursak üslubu da kötü bunu demek istemiştim ama sen anlamadın sanki
Sorun değil sevmeyebilirsin, ben de tapmıyorum yani altı üstü bi insan
Ebeninkine bas
Zoruna gitmesin
2. Hz Ali vakası olmak istemiyor
Ne alakaaa yaa 😅
boş ver canım konuya muvakif olmadığın için anlamazsin
Yok gayet günlük takip ediyorum sen saçmaladın hem de bayağı
Günlük takip edilcek bir şey değil bu Hz Ali konusu
Biraz araştır gel
kanka Kürtler oy vermez diye
Ne alaka Kürtler Kılıçdaroğlu'na oy veriyorlar saçma
he tm
Aday belli çünkü Kılıçdaroğlu
Bizim milletimiz baskın karakterli insanlar seviyor ona oy vermezler o yüzden ben de stres yapıyorum çünkü AKP kazansın istemiyorum günümüz sorunlar malum ekonomi işsizlik KPSS atanamama mülakat
Evet o da kazanmak istemiyor zaten muhalif kalmak daha kolay :)
Ankaramin başkana yakışır cbligi
Bence de hem demokrat bir duruşu var
Ankara 'da bir baskan kaybetmis olacak ama bay kemal bi salsa su ülkeyi partiyi baskanim aday olur belki
Öyle göstermek lazım
Yani seçime yakın değiştirecekler mi diyorsun ben de öyle düşünüyorum bu düşünceye nereden vardın
Olabilir bence
Cunku rte seçilsin diye
Kim belirliyor bunu rte seçilsin onu yapalım diye saçmalama
Akp chp mhp birlikre
Hayır değil
He he degil aynen :):):) klasik CHP'li iste :) sizin yuzunuzden 20 senedir akp iktidarda
Ben bilerek böyle gösterdiklerini düşünüyorum.