Bilemedim sizce nedeni ne🙄
Bilemedim sizce nedeni ne🙄
İngiliz, Fransız sömürgesine niçin dur demek için bir hamle yaptık? Neden milyon tane insan şehit oldu? Herkes daha iyi şartları hakediyor fakat o zaman bugün savaş çıksa hepimiz kaçalım gidelim mi bu mantıkla?
Şu an uydurduğun şeyler ile benim sorduğum sorunun alakasını sorguluyorum bu arada ülkedeki mülteci ve ekonomik krizin sorumluları ortada bence
Uydurduğum derken, tarih dersi hiç görmedin sanırım. Bak beni yanlış anlama ben korumuyorum, savunmuyorum. Sadece bakış açınızın yanlış olduğunu görüyorum. Daha iyi şartları düşünüp hareket etmek her zaman doğru değildir. Bugün savunduğumuz Atatürk gayet tabi iş birliği yaparak daha refah bir hayat sürebilirdi ama tercih etmedi. Bağımsızlık için uğraştı. Bu sadece bir örnekti.
Pardon günümüz için konuşuyorsun sandım ben bu arada bu sorunu aslında halkımız çözebilir fakat halkımızın acınası hali ortada bi Sri Lanka ya da İran halkı kadar olamıyorlar fakat konu Futbol olduğu zaman milyonlar ayaklanıyor takım için kavga bile ediyorlar yani bu durumdayken gidene hak verilir bence
Kaçmak bence haklı bir davranış değil ama gidene de bir şey diyemem. Kaçtığımız ülkelerden farkımıza bakarsak eğer daha disiplinli olduklarını daha hakkaniyetli, daha çalışkan, sistemi sağlam olduklarını görürüz. Biz vatandaşlar olarak böyle değiliz ki ülkeyi yönetenler öyle olsun. 😂
Görüş
9Görüş
bır almanyada dog mus bırı olarak dogruyu söyluyor ulkemız cennet ama rtsız :)
Yurtdışında tuvalet temizlemeye gittikleri için öyle söylüyor bugün Suriyeliler nasıl göçmense ülkemizde onlarda Avrupa da göçmen bir farkı yok yanı
Bizim oğlanın bir dediği bir dediğini tutmaz heryer yabancı marka bize düşman olan kim varsa onun malını daha çok ülkeye sokan tek lider
Tiksiniyorum bu adamı görünce artık Türk olmaktan gurur duyup Türkiyede yaşamaktan utanç duyuyorum
Madem gençlerin yaşayabileceği imkanları Türkiye'de yaratsan kimse ülkesini terk edeceğini düşünmüyorum. Hem suçlu hem güçlü.
O kendi de ne dediğini bilmiyor boş ver
Ne dediğini kendisi biliyormu
Halk tv
😂😂
Ben yurt dışında yaşıyorum bilemedim ne diim
En İyi Görüş