Bana da bu soruyu sorduran düzen utansın 😅

bunun eğitimini bize askeriye de vermişlerdi. hiç bir avrupa Ülkesinde bizim toprak bütünlüğümüz gibi toprak bütünlüğü yok
Türkiye 4 mevsimi birden dolu dolu yaşıyor
. kaynaklarımız çok ( çıkartamıyor olsak da )
daha bir çok nedeni olmakla birlikte
koskoca bir Osmanlı tarihimiz var .
bizim savaşçı genlerimiz atayürk den değil OSMANLI torunları oluşumuzdandır
çünkü biz TÜRKÜZ bizi TÜRK yapan atatürk değildir
batının hiç bir tarihi yok. hepsini bizim ATALARIMIZ yönetti
ve savaşçı ruhumuzun olduğunu , dinimizin sağlam olduğunu ve VATAN uğrunda DİN uğrunda gözümüzü kırpmadan öleceğimizi biliyor
işte bu yüzden yeni nesil erkekler
top gay yaptılar
savaşa erzak mermi taşıyan annelerimizin kız torunlarını
işte bu yüzden lezbiyen biseksüel cart curt yaptılar
bizi hiç bir şekilde savaşarak yenemeyeceklerini bildikleri için
yeni nesil bebeleri kendileri gibi yaptılar
bir de iyice pof poflansınlar diye adlarını
Z kulağı koydular
bizim g. kalı yeni nesil de sanıyor ki uzayı keşfettiler
halbuki bizi içten içe fethediyolar
onlar istiyor ki erkekler top gay olsun
kızlar lezbiyen olsun
yarın birgğn savaş çıktığında Türk erkekleri
ayol ne savaşı kız alın biz de topraklarımız da siziniz ne savaşı ayol sevi-şelim savaş da ne
desinler . durum buna doğru da gidiyor zaten
Bunun bir çok nedeni var..
1- Türkiye de hayat pahalı olduğundan dolayı yeterli düzeyde beslenilememesi yüzünden insanlarımız artık fitleşiyor 😉
2- erdavar gibi bir liderimiz var, İsrail e "One minute" diye rest çekip, Ortadoğu'da gönülleri fethetti.. Sonra da kendi petrol gemicikleriyle petrol sattı ve Ticaret hacmini arttırdı.. Söyleyin bana hangi lider böyle yapabilir? 😉
3- BOB (Büyük Ortadoğu Projesi) eş başkanı sayın erdavar; başta Ortadoğu ülkelerinin sahiplerine arsacıklar, yalıcıklar hediye ederek ülkemizi kalkındırdı.. Bunu hangi lider yapabilir? 😉
4- Dünya mülteci alma konusunda Birleşmiş Milletler kayıtlarına göre bir numarayız. Ve kıyamadık maaşa bağladık, ve yine kıyamadık gelin lan sizi vatandaş edelim dedik ve zorla vatandaş ettik.. Bunu hangi lider yapabilir?
5- Avrupa Birliği bizi askıya aldı ve açıkca dedi ki "Türkiye başında böyle bir lider varken, Türkiye için Avrupa Birliği bir hayal" Sayın erdavar da ben böyle bir karar tanımıyorum. Onlar kim ki dedi, onları devlet yapan biziz dedi..
6- Kişi başına düşen milli gelir olarak dünyada 1 numarayız.. Evet yanlış duymadınız.. Amerika bile bizden sonra geliyor..
7- Kasaları sıfırlama, ayakkabı kutuları ve saat olaylarında adı geçenleri bile ödüllendirdik.. Biri Macaristan büyükelçisi oldu öteki bilmem ne.. Suçluyu yargılamayan ve ödüllendiren bir devlet anlayışı varken dünya bizi neden kıskanmasın?
Yüzlerce madde sayarım ama sıkmak istemem..
E Dünya bizi niye kıskanmasın?
Valla
kim kimi kıskanıyor orasını bilmem lakin..
Hayat gittikçe zorlaşıyor
Neyi kıskanıyorlar biliyor musun? Bu kadar aç açıkta varken hala şükrediyoruz, idare ediyoruz kuyruğu dik tutmaya çalışıyoruz diye aptallığımızı kıskanıyorlar
Cevap
56Cevap
eskiden gülerdim şimdi sadece acıyorum böyle düşünenlere, kıskanılacak bir tane bile bir şeyimiz yok. :D
40 yıldır terörle mücadele eden yurtiçindeki yetmiyormuş gibi bölgesindeki enerji koridorlarına yerleştirdikleri asimetrik unsurlarıda yok eden üstüne yetmiyormuş gibi ta libyadaki deniz yetki anlaşmasıyla dogu akdenizde rum kesimini 1959 zurih ve londra anlaşmalarına aykırı olmasına rağmen deniz yetki alanlarını genişletip orada avrupabirliği kıta sahanlığını rum kesimi denilen çakma devletle yapmaya çalışıp bölgedkei hidro karbon kaynaklarına çökmek isteyenlerin tekerine çomak sokan yetmiyormuş gibi içerdeki bir sürü mankura rağmen fabrikamda fabrikam demelerine rağmen ki çoğunu sovyetler kurdu bu zihniyetin onlarda endustri 2.0 çağdışı kalmış fabrikalardır ve o yüzden 70lerde almanyaya ülkesini terk edip almanın sokaktaki çöpünü temizlemek için işçi kabul edildiği diye kurban kesecek hala getiren zihniyetin üstüne çöktüğü söz de çağdaş özünde mankurt ve otokrasinin ağababasını yapan zihniyetten son 10 yılda kurtulan bu kadar mankurta rağmen bölgesinde dengeleri hem diplomatik hem de askeri ateş gücüyle değiştiren sadece almanyanın dedğil dünyanın kıskanılacak rol model ülkesidir Türkiye beğenmeyen tabiki gidebilir zaten yeterince fazlalık sosyal güvenliğimize ve kamu bütçemize fazla o eti ekmeği bırak bu ülkede bugun memleketteki ailesinin sesini duymak için 2-3 yıl sonrasına sıra alınan bir ülkeydi Türkiye nerden nereye geldi üstelik bu kadar terör bu kadar mankurt bu kadar yobaz bir statükocu zihniyete rağmen geldi bu noktalara alın size o muazzam muasır medeniyetler seviyesindeki ülkeniz bir zamanlar Türkiye bu yobaz zihniyetten nerden nereye gelmiş
https://www.youtube.com/embed/a_iMrbIVwK4guzel açıklama olmuş ama bunu bızımkılere anlatmak zor
Ekonomik olarak tabii ki kıskanmaz ama doğuştan savaşçı bir millet olmamızı kıskanabilir, uzun yıllar boyunca oynadıkları tüm oyunlara rağmen hala yıkılmadan ayakta kalabilmemizi kıskanabilir, her gittiği yerde destanlar yazan güvenlik güçlerimizi kıskanabilir mesela
Almanya savastan. ciktiginda cok kotu haldeydi...
Projelerle atilimlarla bunu gun be gun ustunden atti yukselise gecti..
Ee yuksekte ne var... yalnizlik... tatminsizlik...
Bizdeki yasamama standartlari... garip durumlar... hic bir. planin. olmamasi.. duzensizlik... adsmlara cekici geliyor...
Bundan kopamiyorlar...
Akillari fikirleri bu garip duzende...
Akil sir erdiremiyorlar...
Ve elbette bu durumu hazmedemeyip..
Kiskaniyorlar;))
Maalesef otokratisiye dönen bir yönetim var.
Ülkenin bu hale gelmesinde en büyük payı olan sn CB Erdoğan öyle konuşuyor ki sanki ana muhalefet partisinin lideri gibi hissediyorum.
Ve bunu Akparti'ye oy veren kardeşlerimiz hâlâ fark edemiyor, ya da istemiyorum...
İnsanca yaşamak hakkıyken maraba gibi göründüğünü keşke görseler...
Avrupa'nın bizi kıskanmasını ben şeye benzetiyorum, hani her ailede vardır; zengin ama nedennnnnnse kendisinden daha az varlıklı aileleri kıskanan aile! Bizde vardı mesela, durumu çok iyiydi ama nedense kendisinden daha az kazanan aileleri kıskanır, bir şey aldıklarında tribe girerdi. İşte Avrupanın bizi kıskanma ihtimali böylesine komik, böylesine anlamsızdır (şayet kıskanıyorsa)
avrupa Türk insanını kıskanıyor ülkeyi ya da ekonomik durumunu değil, avrupa ülkelerinin bir kaçını gezmiş biri olarak konuştuğum kişiler Türkiye'nin coğrafik yapısından olsun insanlarının sıcak kanlı ve misafir perverliği olsun sürekli bahsederler ve kiminle konuşsam bir kez daha ziyaret etmek istediğini vurguluyor yoksa ekonominin ya da yönetimin kıskanılacak zerre yanı yok.
İnternette yapılacak basit birkaç arama ya da birkaç youtube videosu izlense bile öyle mi değil mi çok çabuk karar verilebiliyor.
Bunca bilgi kaynağına ve ulaşma imkanına rağmen nasıl bu türde söylemler ortaya çıkıyor. Düşündürücü bir durum.
Avrupa bizi neden kıskanıyor bunca vergiye bunca yolsuzluğa bunca hırsızlığa karşı halk sesini çıkarmıyor halen daha kral çıplak demeyip sarayci oluyor ya Avrupa bu insanları kıskanıyor :) onlar yapamıyor burdakiler yapıyor
Survivor heyecanını yaşayamadıkları için. Dandik binaların altinda kalmadan uyanabilirsek ayda 250-300 euro için işe gidiyoruz, tabii bir bombali saldirida ölmez ya da birine baktık diye bicaklanmazsak. Aksam 6'da eve girebiliyorsak şanslıyız.
Avrupa bizi kıskanmıyor aksine sadece topraklarımızı istiyor. Bunun için çalışma, üretme ve uyu diyor. Şimdi az biraz çalışmaya başladık diye bizi konuşmaya başladılar.
Avrupa sana kıçıyla gülüyor , 6 tane Türkiye ekonomisi anca Almanya ediyor ki o alman ekonomisi her sene fazla veriyor cari açık değil neyse buzdolabım var gideyim ona bakayım
peki avrupalıların bundan haberı varmıymış
gıydın don bıle amerıkan malı ceneye geldımı gezegenler kralısınız
Evet gençlerde Avrupa’ya destek olsun diye Avrupa alıntısı oldu şahsen vergileri gördükçe orada yaşamak istiyorum dil olsa giderdim direkt. Bıktık.
Tabiki kıskanırlar dünyanın hangi ülkesinde bizimki gibi askıda ekmek olayı var ya da ya da bizim reis gibi kim çay atiyorki vatandaşının üzerine
kanka bu resimde aylık asgari ücreti anlatıyor galiba?🤔 kıskanmaları iklim ve coğrafya yüzündendir😏
Tabii kıskanıyor, şu an bizim refahımız konuşuluyor.
A haber izleyip tuzu kuru olanın götünden uydurduğu bir element.
kimileri Türkiye'nin varlığından bihaber ne kıskanması ya
Ülkedeki futbolu kıskanıyor. takimlarimiz alman futbol takimlarini yenip tur atliyolar...
Kıskandığı falan yok altındaki sebebi söylerdim ama uyarı alıp duruyorum ban yemek istemiyorum.
Avrupayı bilmem ama şımarılacak bir durum olmadığı gbi vahim bir halimiz var
kardeş bizim şahinimiz var 40bin tl = 5bin dolar
almanlar bmwsini satsa bizim arabamızı alamıyor tabi kıskanırlar
tek almanlar degil tüm dünya bizi kıskanıyor
Avrupanın bizi tek kıskanma sebebi ülkenin kurulduğu coğrafya
Ne diye kıskansınlar ki. Saçmalık Türk ve yandaş medyaların uydurması.
bizim gibi ayfona 26 bin veremiyolar çatlıyorlar 🤪
Kıskananlar çatlasın bak bizim yumurta onların 4 malzemesinden daha değerli 😀
Avrupa çöktü. Bitik. Evsizler dolu insanlar aç sigorta sistem çökğk hersey leri bitik
Almanya daki vatandaşlardan daha çok çalışıp daha az kazanıyoruz ama padişahım çok yaşa diyoruz ondan kıskanıyorlar 😂😂
@sams7v o zaman senin söylemek istediğini ben söyleyeyim.
Evet kıskandıklatrı falan yok birileri oy alsın diye gözümüzü boyuyorlar çünkü kazananlar böyle oynar karşı tarafa kazandığını düşündürerek.
Boşa yaşıyoruz şu lanet ülkede kaçacağım ilk fırsatta
Kendi ülkesine lanet diyebilecek kadar alçalmış bir cahil. Diyecek söz yok
Almanya nın bizi kıskanacağı tek şey Vatan konusunda vatan sever olmamız ve Türk Mutfağı onun haricinde asla ama asla kıskanılacak yanı yok Türkiyenin
Fransiz ihtilalinden buyana yasadigimiz gerçekleri ne zaman degıstirecegiz.
Kendi halkları bizimkiler gibi cahil olmadığından her şeye kanmadıklarından kıskanıyorlardır.
Biz bir olduğumuz zaman kimse önümüzde duramaz. Birliğimizden korkuyorlar. Bir de mesele vatan olunca ölmekten korkmayan tek milletiz...
son yıllardakıı gelısmemızı kıskanıyor su ankı oldugumuz yerı degıl ama boyle gıdebılırsek kıskanılacak yere de gelecegız

Herşey cokomelli çünkü
29 yaşındayım ve az kaldı 40 ya da 45 yaşındaki Alman bir kadınla evlenip gidecem buradan.
Kıskanmak değil de ezberleri bozuluyor diyelim..
Yaşıyorsun:))
Burada değil ama ((:
Yoktun evet kapattın sandım
Tekrar açma ihtimalim olmasaydı kapatırdım da.. O kadar kararlı olamadım.
Bazen kararsız olmak iyidir
Hiç sevmem kararsız olma durumunda kalmayı..
Ama kalınıyor işte:))
Keşke hep sevdiğimiz şeyler gelse başımıza ama işte...
Baş bu. Neyin geleceği muamma (:)
😊😊
Kshfodhfi en çok da eğitim sistemimizi
O kadar yıkmaya çalıştılar içimizdeki hain köpekler ile nasıl yıkılmadık diye kıskanıyor
Acınacak halimize gülmemizi kıskanıyolardır 🤣🤣
Emin ol Avrupa Türkiye'yi kıskanmıyor
Zekâ özürlüler avrupanın bizi kıskandığına inanır.
Yazan yazmış zati, bize laf düşmez :)
Gerızekalı çomarlara göre kıskanıyor.
Kıskanıyorlar ama halkları değil siyasetçileri 🤣
Avrupa bizi deveye biniyor sanıyor jsxjxjnd
Sağlık sistemimiz iyi diye uydurulmuş bi laf
Tüm ahmaklara göre dış ülkeler bizi kıskanıyor.
Külliyen yalan 🤣🤣
Avrupa BIZE dotuyle gülüyor ne kiskanmasi
Kim dedi?
Reisler :))
Yok öyle bişey. Duydunmu kulağınla. Her söylenene inanma
Google amcaya sor o ne diyor
Yalan haber.
Senin hakkında iftira atsalar ve birileri duysa bu gerçek demek olmuyor.
sen bu sorunun da cevabını biliyorsun :)
Bizim insanımız sıcaktır. ve çalışkandır.
Ne mutlu... diyene
Deseydin iyiydi :))
Biz dururuz:))
Ninnirinininirn o zaman halay 😀
Olur mu omuz omuza olan halay iyidir 😀
Tabi 😀
Hatunun dibi dibi😂
Yapma 😅
Kıskanılmayacak insanlarmıyız😂😂
avrupa bizi kıskanıyor bense seni be gülüm
Kiskanmiyorlar guclenmemizden korkuyorlar
Kıskanıyorlar mı bence biz onları kıskanıyoruz