AKP'nin kadın düşmanı olduğu ve kadınların özgürlüğüne düşman olduğu ifşa oldu artık. Kimse AKP Atatürk'e, Cumhuriyete, millete, kadın özgürlüğüne bağlı demesin. İran'da saçı göründü diye öldürülen kadın için en ufak ses yok. Eğer türban taktı diye, dünyanın herhangi bir yerinde bir kadın öldürülse haklı olarak yer yerinden oynar. Saç teli göründü diye, ahlak polisince dayak yiyen ve ölen kadın için ses seda yok. Şeriat, teokrasi isteyen kadınlara da ders olsun. Kadın özgürlüğü ancak laiklikle sağlanır. Bu çağda uğraşılan şeye bakın değil mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet akp kadın düşmanıdır zaten. ama bunu bir tek kadınlar ve akpliler göremiyor
Ak parti donemin de kiz cocuklari daha cok okuma orani yakalamis.
Cocuk gelin sayilari azalmis.
Calisan kadin sayisi hem kamuda hem ozelde artmis.
Okullarda acik kapali kisitmasi kalkmis.
Ayni zamanda da kamuda da kalkmis.
Ama sana gore Ak parti kadin dusmani
Vay beeee 😄
Yani ne diyelimki dünyada şeriat ile yönetilen bir toplum yok bir müslğman elbetteki şeriat isticektir kimse istedi diye kötü bakılmamalı insanların inançlarıyls alakalı bir şey
Akp Cumhuriyetin tüm ilke ve değelerine düşman bir yapılanmadır. BOP'un ürüdünür. Milli güvenlik ve beka sorunudur.
Milli güvenlik sorunu pkkyla kucak kucağa oturan terör örgütlerin anası ve hainlerle işbirliği yapan chpdir
@RedDragon97 zamanında pkk ile masaya oturan kimdi? terörsitleri davulla zurnayla karşılayan kimdi? kandile hdplileri yollayan kimdi? valilere teröristlere dokunmasınlar diye talimatı veren benim sorunu olan bana gelsin diyen kimdi? çadır mahkemeler kurup teröristleri aklayan kimdi? teröristler rahatsız diye T. C.'yi ve andımızı kaldıran kimdi? chpnin bugün yaptoğının kralını akp yaptı. size de devlet politkası diye yutturdular. sen o gün akpye ses çıkarmdaysan chpye ses çıkarmaya hakkın yok. iki partide iki partinin seçmeni de birbirinden beter. hepiniz teröristlerle kucak kucağa olanlara destek verdiniz.
Hop dur orada bakalım ben AKP'ye hiç oy vermedim benim partim değil, akp çözüm sürecinde teslim olan teröristleri karşıladı televizyona cikip konuşan terörist itirafçıydı bugün CHP'nin yaptığı ile arada uçurum var , Chp genel yapısı itibariyle Sol örgütlere en çokta PKK'ya en yakın partidir en çok desteği veren
@RedDragon97 akp fetönün kurduğu kumpas davalarında Türk subaylarını sanık senin o teslim olduğu dediklerini de tanık yaptı. davulla zurnayla karşıladı. hadi diyelim çözüm süreci gibi bir ihaneti içinize sindirebilecek kadar m! desizsiniz peki İstanbul seçimlerinde anadolu ajansı aracılığıyla imralından gelen mektubu okutmak ve kırmızı listede aranan terörist başının kardeşini trt ekranlarına çıkarmak ne? chp bugün ne yapıyorsa daha beterini akp yaptı. akpyi desteklemediysen akpyi niye bu kadar savunuyorsun? akp bal gibi teröristlere kucak açtı. o çözüm süreci sayesinde örgüt şehirlerde yapılanıp hendekler kurdu. hendek operasyonlarında kaç tane şehit verdik haberin var mı? sen bunun hesabını sordunmu da chpye hesap soruyorsun? geçmişte akpye hesap sormayanların bugün chpye hesap sorma hakkı yok.
Tüm CHP milletvekillerinin PKK'yı öven söylemleri ve fotoğrafları vardır ama AKP'de böyle bir şey göremezsin bunlar apaçık ortadadır, ak parti “tamam biz terörden vazgeçeceğiz” diyenlerle barış görüşmeleri yaptı. siz ise “biz bu ülkeyi böleceğiz” diyenlerle ittifak yapıyorsunuz. ak parti, “biz sırtımızı pkk’ya dayadık” diyenleri alıp hapse attı. siz ise onları yeniden meclis’e sokmak için iş birliği yaptınız.
ak parti 17 yıllık iktidarı döneminde hdp ile herhangi bir il veya ilçede seçim ittifakı yapmadı. “biz hdp’nin adayını desteklemek için şu il veya ilçeden aday göstermiyoruz” demedi. hdp de, “biz kürdistan’da kazanacağız, batı’da ise chp’ye veya millet ittifakı’na kaybettireceğiz” gibi bir açıklamaya imza atmadı.
hdp barajı aştı diye pilav dağıtan, kutlama ayinleri düzenleyip, “birlikte iyi salladık” diyenler ak partililer değildi.
sizdiniz, siz!
ak parti kürt seçmenle, siz ise terör örgütünün bizzat kendisiyle ittifak yapıyorsunuz. ak parti “barış” diyenlerle bir arada oldu, siz ise “terör” diyenlerle bir aradasınız. ak parti, “hdp’ye değil, bize oy verin” diyerek barış vaadinde bulundu. siz ise, “birlikte iş yapalım, ülkeyi beraber yönetelim” diyerek millete terör vaadinde bulunuyorsunuz.
ak parti’nin listelerinde bir tek teröriste rastlayamazsınız ama sizin listenizde 300 küsur terörist olduğu belgeleriyle ortaya konuldu.
“ak parti vakti zamanında bunlarla beraberdi” mi diyorsun? e, ak parti bunlarla beraber olmanın bir hata olduğunu anladı ve hepsini toprağın altına gömdü ve hatasını düzeltti diyelim.
iyi de birader?
şimdi sen niye bunlarla berabersin?
@RedDragon97 birincisi ben chpli değilim. İkincisi chpnin ne b@k olduğunu biliyorum zaten chpyi savunduğum yok. Üçüncüsü sen kabullenmesen de akp bal gibi pkk ile masaya oturdu. Benzerini başkası yapsa aynı şeyleri söylemezdi. O yüzden kendini kandırıp avutmaya çalışma. Gerçi hoş siz kandırılmaya alışıksınız. Hdp apaçık terör partisi olduğu halde seçimlere niye giriyor bunu da açıkla? Selo s@refsizi içerde olduğu halde aday oldu bu ülkede. Neden parti kapatılmayip hepsini tutuklamiyor? Niye biliyor musun? Çünkü hdpnin varlığı işine geliyor. Ona buna terörist diyerek sen ve senkn gibileri kandırıyor. Milli duyguları sömürüyor. Ayrica hdp zamanında 2 bakanlık gördü. Bu da akp iktidarı döneminde oldu. Ayrıca demişsin ki pkkli vekil filan göremezsin doğrudur çünkü fetöcu milletvekillerinden sıra gelmedi. Ne kadar fetöcu vekil varsa akpden seçildi. Son olarak akpden bir tane söylem görmedik demişsin alsa sana söylem. Bunları da içine sindiriyorsan daha konuşmaya gerek yok siz yarın akp fetö ile barışırsa da yine fetoya hocam da dersiniz çünkü:
https://images.app.goo.gl/3bNdbrYFr22d2TjN9
Feto AKP'den çok önce dahi vardı , hdpyi meclise sokanlar dönemin chpsi Shp idi , sizin CHP'li generaliniz bile söyledi bu ülkede fetoyu bir tek Akp bitirebilirdi diye bak İlker başbuğ açıklamasına, feto gladyocu generalleri bitirdi akpde fetoyu bitirmiştir, https://images.app.goo.gl/PTFWTsyCBjNb4du49
@RedDragon97 anlama sorunun var galiba. CHP'li değilim diyorum ama anlasan zaten akpyi savunmazsın. Evet fetö AKP'den önce de vardı ancak Erdoğan bile Fetonun bizim zamanımızda güçlendiğini inkar edemem diyen bizzat kendisi. Fetonun kumpas davalarının savcısıyım diyen kendisi. O kumpas davaları sayesinde Türk ordusu tasfiye edilip Fetonun orduda yolu açıldı ve bize 15 Temmuzu yaşattılar. Ayrıca ne istediniz de vermedik diyen ve gel artık bitsin diyen de kendisi. Kaçak milletvekilleri de akpden çıkan vekiller. Zamaninda mecliste Fetonun ayağına gidip el opuyorsunuz yanlış yapıyorsunuz diyince de kutsalına kufredilmis gibi ayaga kalkıp tepki gösterenler de akp vekilleriydi. En acısı da ülkenin kozmik odasına girilmesini sağlayanlar da bizzat kendileriydi. Ne yaparsanız yapın akpnin fetö geçmesini geçmişteki fetö aşkını gizleyemezsiniz
Türkiye laik değil mi laikliği en iyi uygulayan parti Akp boş yapma
20 yıldır yaptıkları her şey ellerinde kaldı.
bi şey diyemicem korkumdan
Çok doğru haklı bir tepki.
Yeni mi anladiniz 😆
Kudurun